Horoscop zilnic: 13 martie

Horoscop zilnic: 13 martie

Berbec

Se pare că îți cresc veniturile sau măcar apar vești bune în acest sens. De aceea, te poți bucura de cumpărături, mai ales dacă ți-ai alcătuit liste cu priorități. Oricât de bune ar fi veștile legate de îmbunătățirea câștigurilor tale, nu miza pe vrabia de pe gard. Fluctuaţiile financiare sunt mari și la fel și iluzia unor câștiguri fabuloase.

Taur

O zi bună pentru a-ți trasa planuri noi, a-ți îmbunătăți garderoba, a-ți schimba înfățişarea, oricum a te implica în treburi care te privesc numai pe tine. Ești animat de gânduri nobile și ai dori să-i antrenezi și pe cei dragi în acțiuni care să le sporească prestigiul de sine sau bunăstarea materială. Totuși, astfel de demersuri au puțin succes acum.

Venus în Pești (12 martie – 5 aprilie 2024)

Gemeni

Folosește această zi pentru relaxare, introspecție și dialog interior. Posibil chiar să se altereze sănătatea, dar sunt momente pasagere. Somnul suficient, o alimentație ușoară, de primăvară, o plimbare printr-un parc îți sunt suficiente pentru a te revigora. Pe de altă parte, în starea ta de spirit de acum poți afla multe informații utile, pe căi mai puțin obișnuite.

ADVERTISING

Rac

Interesantă zi vizavi de relațiile cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Chiar dacă în ultima vreme multe dintre aceste persoane și-au retras susținerea față de tine sau, pur și simplu, s-au îndepărtat de tine fără motive clare, acum sunt momente bune pentru a te lămuri de ce s-au petrecut lucrurile așa.

Oracolscop 11 - 17 martie 2024

Leu

S-ar putea să fii invitat la tot soiul de reuniuni, fie în segmentul socio-profesional în care activezi, fie în segmentul domestic, la aniversarea vreunei rude dragi. Oricum, multă lume se va perinda pe lângă tine și toți te vor observa și vor dori să stea de vorba cu tine. Comportă-te natural și chiar dacă unii te dojenesc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi s-ar putea să te afli în mijlocul unor dispute, fie pe teme filozofice, fie pe tema unor călătorii și studii în care ești implicat alături de cei dragi. Toate bune și frumoase, până apar implicații financiare, pentru că unii plănuiesc în secret să profite de pe urma economiilor sau veniturilor tale. De aceea, este nevoie să-ți schimbi mentalitatea.

Ai încredere în tine! Mercur în Berbec (10 martie - 15 mai 2024)

Balanța

Cu toate că în fundal domnesc neliniști financiare, în special în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții, ca prin farmec se răstoarnă lucrurile și reușești să te descurci și cu plata facturilor, datoriilor, dar îți îndrepți atenția și spre niscai investiții. Cumva din umbră o mână nevăzută benefică aranjează zarurile pentru tine.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi se pare că ești foarte dependent de alții, de vorbele și reacțiile lor. Este posibil să-ți redefinești termenii și condițiile de relaționare, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau colaboratorii din segmentul profesional. Pentru că ești iute la mânie, evident că și ceilalți ripostează la fel.

Cu capul în nori: Soarele în conjuncție cu Neptun în Pești

Săgetător

Astăzi ești preocupat fie cu treburile de rutină ale casei, fie cu cele din segmentul profesional. Ai mult elan în a rezolva multe și mărunte, dar se pare că trupul te ajută prea puțin. Ferește-te de eforturi fizice și mentale mari, pentru că ai nevoie de odihnă. Posibil să se accentueze niscai afecțiuni mai vechi.

Capricorn

Iubirea plutește în aer, de aceea, fii deschis sufletește și mental. Cei dragi îți pot oferi surprize de genul ieșiri în oraș la o masă festivă, o excursie plănuită în secret de ceva vreme sau bilete la un concert așteptat demult. Pentru că deocamdată ai tendința de a te răzvrăti din orice, fii prudent și controlează-ți reacțiile.

Vărsător

Acasă, printre cei dragi te simți cel mai bine. Interesant este că orice acțiune plănuiești în afara segmentului domestic eșuează și te trezești tot pe lângă membrii familiei sau implicat în activități gospodărești. Posibil să ți se ceară ajutorul moral sau material în chestiuni personale ale unei rude. Analizează bine situația și ajută cu ce poți.

Pești

Multe întâlniri amicale se conturează astăzi. Rude, prieteni apropiați, vecini, simple cunoștințe parcă s-au vorbit să apară cât mai mulți în preajma ta. Toate bune și frumoase în discuțiile banale, dar unii vor dori consiliere din partea ta pe diverse teme de viață. Asta înseamnă că eșți apreciat și respectat în anturajul apropiat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇