Horoscop zilnic: 13 ianuarie

Horoscop zilnic: 13 ianuarie

Berbec

Există astăzi riscul ca stabilitatea unor relații fie compromisă. Printre cauze s-ar putea număra dualitatea, lipsa înțelegerii, situațiile nedorite ce pot dăuna bunelor raporturi cu persoanele apropiate.

Poate undeva, în adâncul sufletului, consideri poți schimba mersul natural al lucrurilor, dar, acționând impulsiv asupra partenerilor, a prietenilor, este puțin probabil obții rezultate încântătoare și armonie. Încearcă rămâi nepăsător în fața diferențelor pe care le observi astăzi la cei din jur!

Luna nouă în Capricorn, 13 ianuarie 2020. Renașterea

Taur

Felul în care vezi lucrurile astăzi poate fi mai pesimist decât de obicei. În ceea ce-i privește pe cei care îți sunt prieteni, încearcă profiți de capacitatea de observare a subtilităților de care dai dovadă, remarcând și aspectele pozitive ale personalităților acestora, nu doar pe cele neplăcute!

Deschiderea către latura filosofică a vieții, deși aparent greu accesibilă, garantează astăzi descoperirea unor drumuri noi.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Gemeni

Traversezi o perioadă în care se simte din plin o scădere până la epuizare a energiei, iar acest lucru poate conduce către tentația de a nu acționa sau către blocaje în acțiunile deja începute. Anturajul poate părea rece, dur și conservator, critic față de orice inițiativă.

Totuși, influențele pot fi considerate o provocare, iar în cazul în care voința, determinarea și hotărârea sunt prezente, recompensa va fi pe măsura efortului depus, afirmarea și integrarea socială fiind dinamizate.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

ADVERTISING

Rac

Comunicarea la locul de muncă nu este foarte productivă astăzi. În același timp, Luna Nouă intervine și influențează major percepția despre ceilalți a Racilor, dar și disonanțele produse de constrângeri familiale în detrimentul parteneriatelor.

Relațiile, în special cele de ordin profesional, riscă devină tensionate, mai ales pentru nativii care decid urmeze o carieră pe cont propriu. Nu este o zi potrivită pentru forțarea norocului…

Oracolscop 11- 17 ianuarie 2021

Leu

O zi minunată pentru a savura compania celorlalți. Te simți ospitalier șiîncărcat” de sentimente pozitive, iar toate acestea se cer a fi sărbătorite printr-o mică petrecere ad-hoc, pentru a împarți afecțiunea și confortul cu cei apropiați. De asemenea, restructurarea ambientului, atât acasă cât și la locul de muncă, sunt binevenite.

Horoscopul anului 2021

Fecioară

Romantismul imaginativ de care dai dovadă îți induce o stare de beatitudine bine primită, de altfel, de mentalul neobosit al acestor nativi.

Totuși, percepția pe care nativii acestei zodii o au despre cei din jurul lor nu este tocmai una concretă, iar recomandarea este aceea ca ei facă tot posibilul pentru camai ales în ceea ce privește locul de muncă și parteneriatele – nu lase loc unor interpretări nefondate. De evitat astăzi angajamentele.

ADVERTISING

Balanță

Astăzi, ar fi bine -ți temperezi agresivitatea față de ceilalți și nu încerci te impui cu orice preț. La fel, în cazul în care nu ai obținut ceea ce ți-ai propus, eventualele frustrări nu trebuie te facă răbufnești violent, probabilitatea de a face lucruri regretabile ulterior fiind crescută.

Într-adevăr, se pare totuși acest gen de conflicte sunt imposibil de evitat, însă poți ocoli situațiile care îți pot irita egoul, care te conducă apoi către acest gen de deznodământ.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai „merge și așa”!

Scorpion

Pentru cei născuți sub acest semn este o zi specială, a carei atmosferă deosebită încurajează nativii către schimbul de informații, către noi conexiuni menite le îmbunătățească viața și mai ales către oportunități fortuite.

Comunicarea este susținută și productivă în aceasta perioadă, deși eclipsa parțială de Soare atrage atenția , pe undeva, Scorpionii au carențe în acest domeniu. De aceea, acești nativi ar putea dea astăzi explicații suplimentare pentru a fi bine înțeleși.

ADVERTISING

Săgetător

S-ar putea acționezi astăzi brusc, în urma anumitor impulsuri de moment. Se pare rutina se schimbă și te lași condus de intuiție și de instinct, mai degrabă decât de o anumită logică.

Resimțiți acum un tempo al vieții mai accelerat. Probabil este pentru tine o zi imprevizibilă și inconstantă, dar, în egală măsură, cât se poate de interesantă.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Capricorn

Cu Luna Noua în zodia lor, se pare dorință de dragoste și afecțiune, de frumos și de placere predispune către anumite trăiri primăvăratice în sobra personalitate a Capricornilor.

Acești nativi acționează acum sub puternica influență a sentimentelor, total diferit faţă de natura lor obișnuită. În cazul în care Capricornii nu sunt încântați de modul în care decurg relațiile parteneriale, pot apărea astăzi divergenţe pe acest segment al vieții.

Vărsător

Te poți simți astăzi  relaxat și eliberat de stresul cotidian. Cu Luna Noua în zona discreției, o eventuala vacanţă (deși una tocmai s-a încheiat) este binevenită.

Deși dorit și așteptat, norocul nu pică acum din cer sau, cel puțin, nu vine fară muncă. Financiar, se pare stai pe roze, dar chiar și așa, cheltuieli neașteptate pot apară. Fereşte-te astăzi îți exprimi prea mult generozitatea!

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Pești

Emoțiile greșit interpretate în dorințe absurde conduc, de cele mai multe ori, către erori de judecată. Cu atât mai mult astăzi, la ceas de Lună Nouă. Stările diverse pe care le încerci în această perioada îți pot influența negativ rațiunea.

Un plus, însă, este asigurat de prieteni. Conversațiile cu aceștia te pot ține pe linia de plutire, ancorându-te în planul realității.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇