Horoscop zilnic: 13 august

Horoscop zilnic: 13 august

Berbec

Relațiile cu ceilalți sunt anoste, dar este vorba doar despre faptul că fiecare este ocupat cu treburile personale și nu pot fi atenți la tine sau la acțiunile voastre comune. De aceea, nu pune bază pe cele discutate astăzi sau pe gesturi făcute în grabă sau în necunoștință de cauză. Ia lucrurile așa cum sunt și ai răbdare să se așeze peste câteva zile.

Taur

Ziua aduce treburi de rutină la serviciu, dar și acasă ai de făcut multe și mărunte. Selectează prioritățile și ai încredere că le vei rezolva cu bine.

Pe de altă parte, în fundal ar putea persista senzația de mers în gol, indiferent ce ai face. Relaxează-te și lasă lucrurile să-și urmeze cursul. Evită deciziile majore și eforturile care te depășesc, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Gemeni

Din cauza unor aspecte familiale și patrimoniale, sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubită sau copiii. Cei dragi vor dori probabil să profite ceva mai mult de pe urma agoniselii tale, aspect păgubos pentru tine.

Sub pretextele false, deocamdată, că ești îndrăgit, apreciat, respectat ți se cer mai multe cadouri sau favoruri. Fii prudent și chibzuit!

Rac

Ziua favorizează relațiile familiale și treburile gospodărești. Totuși, ocupă-te de treburile ușoare fară a apela la sprijinul celor dragi, întrucât sunt șanse de a declanșa conflicte gratuite.

Se simte în aer un soi de nepăsare sau ignoranță față de confortul domestic sau nevoile casei. Fii prudent și nu te lăsa dus de valul majorității! Pentru tine, casa și familia trebuie să fie pe primul loc.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

ADVERTISING

Leu

Discuții și întâlniri frecvente cu persoanele din anturajul apropiat. Este posibil să obosești la un moment dat, pentru că avalanșa de informații sau de persoane care îți cer sfaturi este dificil de controlat.

Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile! Unii te-ar putea eticheta drept cine nu ești. Spre seară, retrage-te în liniștea și confortul casei, alături de cei dragi.

Fecioară

Apar cheltuieli cotidiene, dar este posibil să fii nevoit să cheltuiești fie pentru prieteni, fie pentru persoana iubită sau pentru copii. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile pierderi, furturi și cheltuieli nefondate.

Cerințele prietenilor sau mofturile celor dragi sunt momentane, astfel că ar fi bine să nu le dai curs. Rezumă-te la strictul necesar și ferește-te de propunerile celorlalți!

Oracolscop 9-15 august 2021

Balanță

Este dificil să-ți intre cineva în voie, de aceea, controlează-ți stările și nu îi învinui pe alții pentru neplăcerile tale. Este o zi cu energii contradictorii, fluctuante, astfel că totul în preajma ta pare distorsionat.

Ai răbdare cu tine însuți și cu ceilalți! Sunt momente pasagere în care ar fi bine să te ocupi doar de treburi ușoare și bine cunoscute. Spre seară te vei simți mai bine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Privește în jurul tău și observă frumusețea din fiecare ființă. Visarea la o lume ideală, în care toți oamenii se înțeleg și se ajută reciproc, te relaxează și te desprinde de grijile cotidiene.

De aceea, pentru că energia ta vitală este fluctuantă, rezervă-ți momente pentru o plimbare în aer liber, pentru o discuție amicală cu cineva drag sau pentru a-ți alcătui planuri de viitor.

Săgetător

Discutând cu prietenii sau colegii din segmentul profesional vei constata că participi la un dialog al surzilor. Părerile sunt foarte împărțite, subiective și cu greu se ajunge la un consens și acela cumva forțat.

Nu te baza pe cele discutate sau petrecute astăzi, întrucât mentalul colectiv este bulversat. Ascultă-ți vocea interioară și ține cont de ceea ce îți spune.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

ADVERTISING

Capricorn

Ești în prim-planul scenei profesionale, astfel că vei fi nevoit să participi la discuții importante cu șefii sau la reuniuni oficiale cu diverse personalități. Chiar dacă la prima vedere, totul pare disonant sau fară rost, cu puțină răbdare vei observa că ai multe de învățat din cele discutate și petrecute astăzi.

Spre seară, formulează concluzii pentru evenimentele de astăzi.

Vărsător

O discuție cu cineva aflat în străinătate te răscolește mult, probabil pentru că informațiile primite contravin planurilor tale alcătuite mai demult sau mentalitatea ta este foarte diferită decât a persoanei cu care vorbești și asta te bulversează mult.

Sunt momente pasagere, astfel că nu este cazul să pui bază pe cele discutate sau petrecute astăzi. Relaxează-te și bucură-te de toate!

Horoscopul săptămânii 9 – 15 august

Pești

O zi în care ar fi bine să te ocupi de acitivități financiare, de tipul achitarea datoriilor, relaționare cu instituții financiare sau planificarea bugetului pentru următoarele patru săptămâni.

De evitat semnarea documentelor și luarea deciziilor importante, pentru că vor interveni modificări serioase în următoarele zile. Detașează-te de grijile cotidiene!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇