Horoscop zilnic: 12 octombrie

Horoscop zilnic: 12 octombrie

Berbec

E posibil ca eforturile făcute în ultimele zile, măsurile luate și responsabilitățile asumate să ducă astăzi la rezultate de excepție  în carieră. Ai ocazia acum să faci dovadă unui leader autentic, care știe ce vrea și încotro se îndreaptă. Rezultatele profesionale și ascensiunea  în carieră se reflectă și în creșterea veniturilor.

Taur

O zi bună pentru a schimba viziunea asupra viitorului și vieții tale în general. Te simți mai încrezător, puternic și gata să treci la un nivel superior în evoluția ta, mai ales din punct de vedere spiritual. Relațiile cu cei din jur sunt supuse în continuare transformărilor și reformulărilor.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 octombrie

Gemeni

Dacă în urmă cu o săptămână ai făcut o schimbare la locul de muncă sau ai luat niște măsuri drastice pentru creșterea randamentului și clarificarea poziției tale, iată că astăzi vezi roadele. În același timp, o experiență care cu puțîn timp în urmă ți se părea nedreaptă, inutilă și chiar urâtă acum se întoarce în favoarea ta.

ADVERTISING

Rac

Luna în Capricorn  te invită să iei totul foarte în serios, mai ales când e vorba despre parteneriate, colaborări sau negocieri. Astăzi ai un magnetism puternic, capacitatea de a-i inspira pe ceilalți și curajul de a exprima adevărul așa cum îl vezi. Disciplina, seriozitatea și atenția la detalii te conduc spre succes.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Leu

Astăzi ești pus pe fapte mari, mai ales în sfera profesională. Reorganizezi, schimbi programul de lucru sau orice crezi că nu funcționează sau nu mai corespunde viziunii tale actuale. Interesant este că toată lumea se dă la o parte din calea ta și se mulțumește să privească spectacolul de pe margine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi capeți o percepție clară asupra lucrurilor, în ce privește relația cu cineva drag, un proiect creativ sau o poziție socială. Pur și simplu, realizezi care sunt cauzele unor blocaje, care sunt soluțiile, ce e necesar să schimbi și să reconstruiești. Pasiunea pe care o investești în tot ce faci îi poate deruta pe ceilalți, însă este esențial să faci abstracție de judecați exterioare.

Balanță

Emoțiile intense de astăzi e bine să fie direcționate în sens constructiv și pozitiv. Astfel, dorința puternică de a te detașa de anumite experiențe din trecut și de a schimba ceva în viața ta te vor conduce spre materializarea unor intenții și obținerea unor succese de ordin material și nu numai. Totul este să ai încredere în tine și în alegerile dictate de intuiția ta.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Capricorn, în zona comunicării, te poate ajuta să vezi la cei din jur calități pe care până acum nu le-ai sesizat. Poți vedea dincolo de aparențe și știi, pur și simplu, pe cine poți conta, care sunt relațiile benefice, care este pasul următor în cadrul unei colaborări. Renunți cu ușurință la balastul relațional, așa că acum e momentul alegerilor în acest sens.

Săgetător

Ești în stare să faci bani și din piatră seacă sau cel puțîn așa arată cerul astral pentru tine. Astăzi poți să găsești noi mijloace prin care să pui la treabă niște talente, calități, aptitudini. Ai mai multă încredere în tine, ești conștient de contribuția pe care o poți aduce într-un proiect și ești gata să te apuci serios de treabă.

Oracolscop 11- 17 octombrie 2021

Capricorn

Dacă până acum ai tot tărăgănat lucrurile în privința unor alegeri legate de relațiile din viața ta, acum nu-ți mai permiți acest “lux”. Cu alte cuvinte, astăzi te smulgi din comoditate și încetezi să te mai complaci în alegerea de a nu face alegeri. Pur și simplu, îți iei inima în dinți și spui ce ai de spus, îți exprimi sentimentele, indiferent cum arată ele.

Vărsător

Deși în zona profesională pare să fie multă agitație, astăzi ai face bine să te detașezi măcar pentru scurt timp de toate preocupările, obiectivele, problemele. Ziua de astăzi este potrivită mai degrabă pentru introspecție și relaxare decât pentru activități sociale sau muncă. Cu cât îți oferi mai mult spațiu, cu atât mai multe răspunsuri și soluții vei primi, pe căi subtile.

Pești

Îndoielile pe care le aveai în privința unui prieten pot lua sfârșit astăzi și asta datorită susținerii, veștilor bune, informațiilor utile primite de la acesta. Pe de altă parte, cineva îți poate face o propunere de nerefuzat sau te poate ajuta să identifici ce îți dorești cu adevărat. Oricum prietenii joacă un rol important în alegerile tale, așa că nu-i evita.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇