Horoscop zilnic: 12 octombrie

Horoscop zilnic: 12 octombrie

Berbec

O zi excepțională pentru tine. Ești vesel, creativ, pus pe șotii, iar dorința de distracții și aventuri îi va molipsi și pe cei din jur. Relația cu persoana iubită este la cote înalte. Vor fi și momente deosebite alături de copii.

Alcătuieșteți un plan de lucru pentru întreaga săptămână, deoarece se întrezărește multă forfotă în toate sectoarele vieții.

Taur

Treburile gospodărești sunt cele indicate astăzi. Vei putea face mult mai ușor curățenii generale, reparații sau reamenajări interioare. Dialogurile cu membrii familiei sunt excelente, iar schimbul de idei benefic pentru toată lumea.

Pentru atenția și eforturile tale sunt îndreptate doar spre viața privată, în domeniul profesional pot interveni neplăceri.

Gemeni

S-ar putea să faci mai multe drumuri în scopuri diverse, dar vor prima cele plăcute în interes personal. Este o zi bună pentru întâlniri și dialoguri cu rudele sau prietenii apropiați.

Poți afla vesti interesante legate de cineva drag, însă fii prudent și nu asculta chiar tot ce ți se spune. Este o perioadă excelentă pentru studii sau pentru lecturi dragi sufletului tău.

ADVERTISING

Rac

Ești foarte preocupat de bani. Sunt posibile cadouri, recompense sau dialoguri legate de îmbunătățirea condițiilor de la serviciu. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburi ușoare, pentru energia vitală fluctuează destul de mult.

În a doua parte a zilei, se întrezăresc întâlniri și dialoguri interesante cu prietenii. Fii discret!

Oraloscop 12-18 octombrie

Leu

Ești într-o formă de zile mari. Beneficiezi de suport astral deosebit, asta observându-se în tot ceea ce faci. Este o zi bună de a te ocupa de propria-ți persoana, prin vizite la saloanele de întreținere corporală sau programarea unor cursuri de dezvoltare personală.

În partea a doua a zilei, recomandabil ar fi să-ți îndrepți atenția către sectorul financiar.

7 idei pentru a crea mai multă bucurie astăzi în viața ta

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Iată o zi pe care ar fi bine să ți-o dedici doar ție. Sufletul tău are nevoie de relaxare și desprindere de cotidian, dar mai ales de o reevaluare a tot ce se petrece în jur. Stările de spirit vor fluctua destul de mult, așa încât fii cât mai discret și evită provocările și activitățile deosebite.

Spre seară, te vei simți mai bine, însă odihnește-te regulat.

Feng Shui pentru portofel: Cum atragem abundența

Balanță

Prietenii și protectorii îți deschid această săptămână. Sunt momente bune pentru dialoguri și întâlniri interesante, dar mai ales poți primi sfaturi prețioase. Reține este vorba doar despre relații de prietenie!

Există în preajma ta un protector important, însă riști nu îl observi. Alternează perioadele de muncă cu cele de odihnă.

ADVERTISING

Scorpion

Domeniul profesional este subiectul principal recomandat de astre la începutul acestei săptămâni. Se pare există mici chestiuni legate de relațiile cu șefii sau de îndatoririle tale pe care le-ai neglijat.

Bine ar fi remediezi lucrurile, deoarece poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți poate avea de suferit. Dialoguri agreabile cu prietenii.

Săgetător

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Activitățile culturale îți pot satisface setea de cunoaștere. Vești interesante de la persoane aflate în străinătate.

Sunt momente bune pentru a-ți planifica călătorii sau chiar pentru a pleca. Spre finalul zilei vor interveni chestiuni legate de serviciu. Un șef te poate provoca la o discuție aprinsă.

Capricorn

Banii și tot ce tine de ei sunt un subiect important astăzi. Sunt momente bune de a-ți achita taxele, impozitele sau pentru verificarea documentelor financiare. Informațiile privitoare la instituții financiare sunt importante și demne de notat.

În partea a doua a zilei, s-ar putea iei legătură cu cineva plecat în străinătate. Alcătuiește planuri de călătorie, dar și de studii.

Vărsător

Relațiile parteneriale te vor solicita destul de mult astăzi. Sunt posibile discuții contradictorii, însă sunt momente pasagere. Încearcă fii mai atent la colaboratori și verifică în permanență situația proiectelor în care ești implicat sau vrei te implici.

Beneficiezi de o susținere astrală excelentă la acest capitol și bine este te bucuri și profiți din plin.

Pești

Se anunță multe treburi la serviciu. Ai spor, idei bune, iar colegii te susțin din plin. Se pot ivi neplăceri, dar sunt pasagere și vei reuși faci tot ce ți-ai propus.

Prudență la sănătatea inimii! Organismul îți este destul de obosit și ar trebui să alternezi perioadele de muncă cu cele de odihnă. Spre sfârșitul zilei, partenerul de viață te poate provoca la o discuție aprinsă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇