Horoscop zilnic: 12 noiembrie

Horoscop zilnic: 12 noiembrie

Berbec

Se pare ești foarte interesat clarifici niște lucruri, intri în posesia unor informații sau ajungi la un acord cu o persoană oficială sau o instituție. Oricare ar fi intențiile tale, încearcă fii detașat și ai răbdare. S-ar putea ca răspunsurile primite astăzi nu fie cele dorite sau întârzie. Oricum, există posibilitatea ca datele problemei se schimbe în următoarele zile, o serie de adevăruri iasă la iveală sau unele persoane și reconsidere poziția, deci nu e cazul intri în panică.

Taur

S-ar putea ca astăzi fii destul de confuz în ce privește unele planuri de viitor și aspirații. Oscilezi între mai multe obiective și nu prea ești sigur pe cine te poți baza și pe cine nu, cu atât mai mult cu cât unii prieteni te pot dezamăgi în aceste zile. Nu e exclus afli adevăratele intenții ale cuiva din anturaj sau descoperi o nouă față a unui prieten, în contextul unor înțelegeri care au legătură cu banii. Oricum, nu e indicat te bazezi pe promisiuni sau pe banii altora.

VENUS în CAPRICORN, 5 noiembrie 2021- 3 martie 2022. Șansa de a (re)construi solid, eficient și durabil

Gemeni

Zona carierei și relațiile sunt destul de vulnerabile astăzi, datorita predispozițiilor către neînțelegeri, distorisonări ale mesajelor transmise, interpretarea greșită a unor informații sau acte oficiale. Tocmai de aceea, e important fii foarte atent cum decodifici orice informație care ajunge la tine și cum o transmiți mai departe, astfel încât asiguri o comunicare fluentă. În privința deciziilor importante legate de afaceri sau de carieră, ar fi bine le amâni pe cât posibil, pentru exista risc de erori.

ADVERTISING

Rac

Astăzi îți este destul de greu te abții de la critici sau de la exprimarea opiniilor și plângerilor într-o notă mult prea directă, intransigentă, chiar agresivă, la locul de muncă. Atenție așadar la modul de exprimare, la comunicarea cu colegii și colaboratorii, precum și la interpretarea circumstanțelor în care te afli. Încearcă fii cât se poate de obiectiv, rezervat, tolerant și privești lucrurile rațional și nu emoțional, pentru a evita neînțelegerile, conflictele și deciziile greșite.

Leu

Deși ești extrem de dinamic, optimist și încrezător în forțele proprii și în ideile tale, n-ar trebui ai așteptări foarte mari de la persoanele dragi sau de la cei cu care colaborezi. Cu alte cuvinte, s-ar putea -i inspiri pe ceilalți prin entuziasmul tău, dar asta nu înseamnă vei primi exact acele reacții la care te aștepți, sau acea susținere financiară și materială pe care ți-o dorești sau de care ai nevoie pentru a-ți pune în aplicare proiectele. Așadar, acceptă lucrurile așa cum sunt și nu te lasă descurajat.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Astăzi s-ar putea fie dificil faci front comun cu partenerul de viață sau cu un colaborator în ce privește unele scopuri personale. De asemenea, este posibil realizezi ceilalți nu au foarte mare încredere în tine sau și-au format o imagine deformată despre tine. În orice caz, reacțiile și răspunsurile primite de la cei din jur în cursul zilei de astăzi sunt motiv de reflecție în ce privește atitudinea și gândirea ta. Poate e ceva de schimbat acolo, astfel încât îmbunătățești comunicarea cu persoanele importante din viața ta.

Balanță

Eficiența și randamentul în câmpul muncii pot avea de suferit astăzi, din cauză se pierde foarte mult timp cu nesicronizările din cadrul echipei, sincopele în comunicare, defecțiunile diverselor aparate și instrumente sau întârzierile unor răspunsuri, informații sau documente. Altfel spus, totul se derulează cu încetinitorul și probabil cu multă iritare și nerăbdare. Sfatul meu este -ți menții calmul și te orientezi mereu spre soluții, în loc cauți vinovați pentru tot ce se întâmplă.

ADVERTISING

Scorpion

Oricât te-ai strădui te faci înțeles și -ți faci cunoscute sentimentele și intențiile, față de persoana iubită sau față de alte persoane dragi din viața ta, se pare nu prea reușești. Această disonanță între ceea ce transmiți și ceea ce ajunge la celălalt poate fi sursă de tensiuni și chiar certuri, având în vedere nu prea te poți abține de la reproșuri și critici. Și planul financiar este supus fluctuațiilor, așa amână orice cheltuială serioasă.

Săgetător

O zi care te invită la echilibru, rezervă și diplomație. Asta pentru există o tendință accentuată spre a vorbi mult, a reproșa celor dragi tot felul de lucruri, reale sau nu, a interpreta totul prin prisma emoțiilor și impulsivității. Așadar, gândește-te de două ori înainte arunci cu vorbe în dreapta și în stanga și așteaptă până aduni toate informațiile necesare înainte tragi concluzii pripite, mai ales dacă e vorba despre familie, casă sau avere.

Capricorn

Astăzi se pare vin multe informații spre tine, însă nu toate sunt adevărate, mai ales sursele sunt reprezentate de persoane cu o calitate îndoielnică sau împrejurările sunt destul de ciudate. Așadar, nu te grăbi iei de bun tot ce auzi și mai ales, evită iei decizii pe seama unor zvonuri pe care nu le-ai verificat înainte. De asemenea, încearcă stai departe de discuțiile cu iz de bârfă sau intrigă.

Oracolscop 8 - 14 noiembrie 2021

Vărsător

O idee de proiect foarte ingenioasă, din care dorești scoți și beneficii materiale frumoase, găsește susținere la parteneri, prieteni sau instituții. Însă în ce privește câștigul, se pare undeva în calculele tale s-au strecurat niște greșeli, iar astăzi constați cu surprindere și o oarecare tristețe așteptările tale nu sunt satisfăcute. De aceea, e bine nu te pripești cu concluziile sau dezertezi, ci cauți abordezi lucrurile dintr-un unghi diferit. Iar prietenii sau colaboratorii te pot ajuta în acest sens.

Pești

Luna îți străbate zodia și te face sensibil, nehotărât, emotiv și destul de suspicios în ce privește intențiile șefilor sau persoanelor cu autoritate din viața ta. Tocmai de aceea, ar fi bine fii rezervat și răbdător, chiar dacă nu ești de acord cu unele decizii pe care superiorii le iau în sfera profesională, sau nu înțelegi atitudinea acestora față de tine. Poate lucrurile par neclare, însă nu rezolvi nimic cu enervare, plângeri și agitație, așa ia totul așa cum vine, fară te chinui înțelegi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇