Horoscop zilnic: 12 noiembrie

Horoscop zilnic: 12 noiembrie

Berbec

Posibile neplăceri în relațiile parteneriale. Este rost de discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri. Fii prudent, vorbește puțin și ascultă mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, așa încât nu pune baza pe ce se discuta astăzi.

După-amiază, răsfață-te cu o cină deosebită alături de partenerul de viață. Dozează-ți eforturile în câmpul muncii!

Taur

Multă muncă se anunță la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, însă ai grijă că domnește în aer izul conflictului. Ocupă-te doar de îndatoririle tale și evita provocările celorlalți.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și ale capului. Ține o dietă și dozează-ți eforturile. Folosește mai mult remedii naturiste și lasă deoparte grijile cotidiene!

A treia conjucție Jupiter-Pluto în Capricorn, 12 noiembrie 2020. Avertismente divine

Gemeni

Ai avea spor și succes la hobby-uri. Rezervă-ți momente pentru a te ocupa de o activitate plăcută și recreativă. Ceilalți îți pot crea neplăceri, în special persoană iubită și copiii.

Ai grijă și de nevoile celor dragi, ascultă-le doleanțele și vezi cu ce și cum poți să-i ajuți. Spre seară organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi.

ADVERTISING

Rac

Multă forfotă în sfera domestică! Se pare că ai multe treburi de rezolvat în legătură cu casă sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate și ar fi bine să-ți controlezi reacțiile. Ține cont de părerile și sfaturile celor dragi.

Se recomandă o atenție deosebită la instalațiile de aer și de gaze din spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii.

Oraloscop 9 – 15 noiembrie 2020

Leu

Se conturează întâlniri și dialoguri interesante cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Informațiile pe care le afli astăzi te pot pune serios pe gânduri.

S-ar putea să fie nevoie să-ți îmbogățeşti palmaresul educațional cu forme de instruire noi, însă pe termen scurt. Dacă ești deja implicat în cursuri sau diverse studii, reține că procesele de învățare-evaluare sunt deficitare.

ADVERTISING

Fecioara

Sunt momente prielnice pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Înfrânează tendința de a cheltui fără rost și de a-ți oferi ajutorul fără să-ți fie cerut. Veniturile din munca desfășurată la un serviciu se pot rotunji substanțial zilele acestea, fie primind cadou o sumă de bani sau favoruri, fie se va mari remunerația de acum încolo. Energia vitală fluctuează mult.

Balanță

Beneficiezi de multă energie astăzi. Ai chef de vorbă, te implici în mai multe treburi deodată, iar ceilalți sunt fascinați de viteză cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de treburile tale.

Atenție că emotivitatea și subiectivismul sunt la cote înalte și rişti să pierzi multă energie vitală. Organismul îți este slăbit, deci odihnește-te.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

ADVERTISING

Scorpion

Ziua este favorabilă activităților de rutină și dacă se poate departe de ochii și urechile lumii. Forțele tale sunt la un nivel scăzut.

Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesională, de aceea, ai grijă cum îți îndeplinești îndatoririle și cum relaționezi cu colegii. O discuție de taină cu cineva de încredere îți va lămuri unele aspecte profesionale.

Săgetător

Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort și bunăvoința te vei descurcă excelent. Ți se pot recunoaște meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuți sau vizavi de implicarea ta în acțiuni umanitare.

Totuși, fii rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urmă muncii și experienței tale. Prudență la locul de muncă!

Capricorn

S-ar putea să participi la ședințe profesionale, la care vei fi invitat să iei cuvântul. Pregătește-te serios și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Atenție că emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte ușor de impresionat.

Ordonează-ți gândurile și vorbește scurt, direct și la obiect. Nemulțumirile din sfera domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat ceilalți.

Vibrația numerologică a lunii Noiembrie: Îndrăzniți să nu vă temeți!

Vărsător

Veștile din străinătate se țin lanț. Cu toate că multe te neliniștesc, cu puțin efort și discernământ îți poți stăpâni emoțiile și controla reacțiile față de ceilalți.

Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru activități culturale și pentru dialoguri pe teme spirituale.

Pești

Este nevoie să achiți facturi restante sau să iei legătură cu instituții financiare. Se pare că primești ajutor material substanțial din partea partenerului de viață, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra în discuție rezolvări ale partajelor în urmă unui divorț sau moștenirile. De evitat împrumuturile, investițiile și cheltuielile nefondate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrogramă, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇