Horoscop zilnic: 12 martie

Horoscop zilnic: 12 martie

Berbec

Luna în Peşți te predispune astăzi la o stare de spirit calmă și senină. Pentru tine, ar putea părea o glumă. Chiar nu este, întrucât ești interesat să te uiți puțin în grădina proprie și să vezi ce mai e pe acolo: cu cine ar fi bine să te împaci, de cine ar fi cazul să ai puțină grijă, ce suferință îți cere atenția și dreptul la vindecare.

Ar fi bine să faci retrospectiva ultimelor evenimente din viața ta și să vezi ce ar fi de îndreptat.

Taur

Luna în zona prietenilor te pune astăzi în situații de comunicare dintre cele mai diverse. Poți avea întâlniri cu oameni dragi, ți se cere părerea, sfatul, ajutorul în anumite privințe. Poți, de asemenea, să te gândeșți foarte serios la anumite planuri de viitor. Ai șansa de a face pași serioși spre concretizarea lor.

Horoscopul lunii martie 2021

Gemeni

S-ar putea să vii astăzi cu anunțuri bombă sau să se contureze anumite culoare favorabile pentru cariera ta. Unii ar putea să te întâmpine cu reticență și să creadă că faci glume pe seama lor. Însă e problema lor.

Tu ești hotărât să iei acum decizii radicale care nu te afectează numai pe tine personal, ci avantajează siguranța oamenilor dragi. Te poți găsi la o răscruce de drumuri și nu ar fi exclus să ți se propună o cale de compromis.

Rac

Ziua de astăzi seamănă pentru tine cu o fabulă. Se derulează evenimente în jurul tău, iei la cunoștință anumite informații, eventual chiar asișți la un deznodământ, după care, iminent, tragi concluzii.

La sfârșitul acestei zile ar fi bine să te întrebi: care ar fi morala experiențelor de azi? Indiferent dacă ești actor sau spectator la întâmplări, ești pus în situația de a-ți însuși niște învățăminte, de a-ți face autocritica și, probabil, de a da dreptate cuiva.

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

ADVERTISING

Leu

O stare de pasivitate ar putea să pună astăzi stăpânire pe tine. Din acest punct de vedere, ai putea avea o zi destul de lipsită de vitalitate, în care implicarea ta în orice proiect este la nivel scăzut. Și, până la urmă, de ce nu?

Meriți să te detașezi puțin de tot ce te înconjoară, să primești și să accepți tot ceea ce vine de la ceilalți. Relaxează-te, stai cuminte în colțul tău, pentru că favorurile și beneficiile trag singure la tine!

Fecioara

Luna în Peșți îți aduce astăzi prilejul de a pune ordine în relații. Poți apela cu succes la abilitățile tale de negociere și de cooperare. Nu strică deloc să ai și puțină diplomație, mai ales că poți fi pus în postura de mediator.

Ești cea mai potrivită persoană astăzi să echilibreze o situație, pentru că ai capacitatea de a vedea atât fața, cât și reversul medaliei. Îi cucereșți pe ceilalți în mod spontan cu obiectivitatea și cu spiritul tău analitic.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Astăzi, parcă te interesează un singur lucru: să îți vezi de treaba ta, fără să te uiți nici în dreapta, nici în stânga. De aceea, nu e bine să te lași copleşit de rutină și să execuți totul ca un robot. Fii atent și la ce e în jur, mai ales la starea de spirit a colegilor.

Nu e rău să stârneșți niște discuții personale în colectivul profesional, poți afla informații interesante despre oameni. Unii dintre ei au nevoie de ajutor. Atenție la alimentație, stresul s-ar putea combina cu probleme digestive.

Scorpion

Ziua de astăzi pare că-ți aduce “ce-și dorește suflețelul tău”. E bine să te concentezi pe ceea ce îți face ție plăcere, pe activitățile recreative. E o zi în care e indicat să acorzi o importantă mai mare divertismentului și hobby-urilor.

De asemenea, s-ar putea să fii tentat să-i întrebi pe cei dragi cu ce le poți fi de folos și să le oferi, desigur, “ce-și dorește suflețelul lor”. E o zi potrivită pentru a-ți manifesta generozitatea și iubirea necondiționată.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

ADVERTISING

Săgetător

E posibil ca astăzi să te găsești într-o ipostază de mama răniților/ tatăl răniților. Pentru că inspiri putere și siguranță, ceilalți apelează acum la protecția ta.

Și iată că se găsește cineva care să-ți dea capul să i-l mângâi, vine altcineva să-i pansezi o rana și tot așa. Ai astăzi valențe de vindecător, de ocrotitor. Familia, în special părinții și rudele în vârstă, văd în tine un punct de sprijin. Bucură-te dacă poți să oferi ajutor!

Capricorn

Astăzi s-ar putea să dai niște explicații, să ceri socoiteala și să încerci să faci conexiuni între elemente aparent disparate. Parcă simți că e ceva ce nu se leagă, de aceea, vrei să te asiguri că anumite mesaje ți s-au transmis corect sau că te-ai făcut suficient de bine înțeles.

E o zi foarte dinamică, în care poți interacționa ușor cu oamenii, poți să pleci la drum sau poți să faci noi cunoștințe. O zi propice negocierilor și tranzacțiilor.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Nu ți-ar stă rău cu ceva bani în plus la buzunar. Ar fi culmea să nu fii de acord cu asta! Mai ales că Luna în Pești te poate pune în valoare. Mai precis, valoarea ta este recunoscută și apreciată, drept urmare veniturile tale pot să sporească.

Pune-ți talentele la bătaie, arată tot ce poți și se pot materializa propuneri de pe urma cărora să ai de câștigat. Ai încredere în tine! Cu cât crezi că meriți mai mult, cu atât vei primi mai mult.

Pești

Luna este azi la tine acasă și îți crește interesul faţă de imaginea pe care o proiectezi. Te poate preocupa, la propriu, o schimbare de look, așa că o programare la cosmetică, la un salon de coafură sau o terapie prin shopping pentru reîmprospătarea garderobei pot fi variante de luat în calcul.

Vrei să te comporți și să arăți la cel mai înalt nivel. Ar trebui, în plus, să îți studiezi atent gesturile, mișcările și reacțiile, pentru ca tabloul să fie complet.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇