Horoscop zilnic: 12 ianuarie

Horoscop zilnic: 12 ianuarie

Berbec

La serviciu, relațiile colegiale sunt tensionate și se țes conflicte. Ar fi bine să ții cont de sfaturile șefilor și să te apropii de semeni în mod cinstit și cu inima deschisă. Numai așa vei reuși să aplanezi animozitățile și să lucrezi eficient în echipă. Izolarea și acuzele privitoare la felul în care alții își îndeplinesc sarcinile de serviciu sunt total nepotrivite.

Taur

Ești tentat să te refugiezi în treburile de rutină ale casei sau în sarcinile profesionale de la locul de muncă. Sunt posibile discuții pe teme diverse, dar în mod special îți vor atrage atenția cele privitoare la raportul sănătate-muncă. Fii prudent și lucrează atât cât poți, iar la nevoie apelează cu încredere la ajutorul colegilor. După-amiază, relaxează-te cu o carte bună.

Horoscopul lunii ianuarie 2023

Gemeni

În prima parte a zilei trebăluiești prin casă sau pui la punct ultimele detalii ale planurilor deja stabilite cu membrii familiei. Posibil să constați că unele aspecte discutate mai demult sunt nerealiste sau bugetul disponibil nu le poate acoperi. Lasă grijile deoparte și ai încredere că se va rezolva totul cu bine. Seara anunță distracții alături de cei dragi.

ADVERTISING

Rac

Contextul astral al zilei te predispune la călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Rezervă-ți timp suficient pentru a rezolva cele propuse, iar dacă observi că întâmpini neplăceri în demersurile tale, adaptează-te situației și nu forța nota. A doua parte a zilei este potrivită relaxării alături de cei dragi.

Horoscopul anului 2023

Leu

Este o zi în care ar fi bine să-ți planifici bugetul pentru următoarele săptămâni. Cu toate că la prima vedere balanța înclină spre zero, dacă ai să privești la situația ta materială, ai să constați că, de fapt, ai tot ce îți trebuie și chiar și ceva în plus, pus deoparte. După-amiaza, cineva din anturajul apropiat te invită la o discuție interesantă și de bun augur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Detașează-te de tumultul cotidian și privește partea plină a paharului vieții tale. Ești prea orientat spre situațiile neplăcute, stresante, astfel că pierzi mult din farmecul din preajma ta. În a două parte a zilei s-ar putea să primești informații prețioase legate de condițiile de muncă și de salarizarea aferentă. Bucură-te mai mult și fă haz de necaz!

Horoscopul săptămânii 9 - 15 ianuarie

Balanță

Depinde numai de tine să-ți controlezi gândurile și reacțiile. Pentru că astăzi ești predispus la fluctuații energetice mari, ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare, să eviți spațiile aglomerate și discuțiile ample. Posibil să ai nevoie de sfaturile specialiștilor în sănătate. Alcătuiește un plan de dezvoltare personală și profesională.

ADVERTISING

Scorpion

Este bine să te bazezi astăzi mai mult pe forțele tale și să-ți asculți vocea interioară. Ziua te predispune la izolare și dorința de a reflecta pe îndelete la situațiile în care ești implicat. Dinspre segmentul socio-profesional apar provocări deosebite, astfel că ar fi bine să fii prudent. Reține cele aflate și lasă deciziile majore pentru zilele următoare.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2023: Cotituri importante!

Săgetător

Cu cât îți dorești și depui eforturi mai multe să socializezi cu persoanele din anturajul profesional, cu atât pare că aceștia nu te bagă în seama. Observă de pe margine ce se petrece la locul de muncă. Vei vedea că se conturează noi direcții, la care ai putea participa și tu. După-amiază reflectează la cele descoperite și sfătuiește-te cu cineva de încredere.

Capricorn

În prima parte a zilei ești îngrijorat vizavi de mersul lucrurilor în plan profesional, însă îți este greu să dezbați ceea ce gândești cu persoanele din anturajul de la locul de muncă. Pe undeva este vorba despre concepțiile tale despre lume și viață, care necesită să fie îmbunătățite. Orele amiezii îți aduc relaxare mentală și dialoguri constructive cu șefii sau colegii.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

Vărsător

Discuțiile privitoare la banii și bunurile folosite în comun cu alții se vor termina cu bine abia spre orele amiezii. Ar fi bine să te gândești pe îndelete la situațiile în care ești implicat alături de cei dragi. Unele dintre ele sunt deja nepotrivite pentru tine și ar fi bine să renunți la ce te împovărează prea mult. După-amiază, bucură-ți sufletul cu un film bun.

Pești

Ziua aduce noutăți în planul partenerial, dar raportate la bani și bunuri comune. Dialogurile cu partenerul de viață, colaboratorii sau asociații te vor impulsiona să-ți stabilești priorități legate de cheltuielile personale sau de împrumuturi. Posibil să primești puțin sau deloc sprijin material de la și prin alții. Fii prudent în vorbe și fapte!

Oracolscop 9 - 15 Ianuarie 2023

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇