Horoscop zilnic: 12 ianuarie

Horoscop zilnic: 12 ianuarie

Berbec

Luna plasată în Capricorn, în zona puterii și autorității, permite asumarea de noi responsabilități și preluarea de noi sarcini. Practic, astăzi ești chemat ți asumi rolul de lider, deci iei frâiele în mâini, pentru a organiza activitatea la locul de muncă.

Ai ocazia, așadar, ți exerciți puterea, însă ar fi bine o faci fară exagerezi. Pe de alta parte, este necesar fii ceva mai flexibil în relația cu un șef. În plan sentimental, unele neînțelegeri mai vechi se pot lamuri.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Taur

O zi potrivită pentru a-ți susține opiniile cu tărie și pentru a reprezenta un grup, în fața unei persoane cu autoritate. Atenție, însă, la tendința de a fi mult prea rigid și de a considera doar tu ai dreptate.

Pe de altă parte, aceasta perioadă poate fi folosită pentru a reveni asupra unor probleme de familie sau casnice, care au început în toamna anului trecut, pentru a fi rezolvate, în sfârșit.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Gemeni

Probabil astăzi îți vin în minte multe întrebări existențiale, ai multe frământări și dorești afli răspunsuri. E bine știi poți afla ceea ce te interesează, doar dacă te uiți în interior.

Interesul pentru ezoterism și spiritualitate poate crește. Cei mai puțin interesați de introspecție și evoluția spiritului probabil vor alege se preocupe de latura strict pragmatică a vieții.

Oracolscop 11- 17 ianuarie 2021

ADVERTISING

Rac

Luna plasată în zona parteneriatelor te invită fii receptiv, deschis spre comunicare și foarte atent la imaginea pe care o proiectezi în afară. Parteneriatele sunt foarte importante acum, așa e nevoie știi cum cooperezi cu cei din jur, pentru a-ți atinge scopurile.

Ai nevoie de diplomație și de stabilirea unor scopuri precise. Însă nu e cazul forțezi lucrurile, ci le lași "curgă".

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai „merge și așa”!

Leu

Poți dedici această zi activităților de ordin profesional, mai ales celor cu grad de dificultate crescut, pentru ești foarte organizat, meticulos și orientat spre succes. Practic, orice îți propui faci astăzi vei reuși duci la bun sfârșit.

Totuși, încearcă fii ceva mai flexibil și cooperezi mai mult cu colegii de lucru. Cu alte cuvinte, chiar dacă ești serios și concentrat, nu e nevoie fii și morocănos sau arogant. Pe de altă parte, ai mai multă grijă de sănătate.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

O zi dedicată iubirii, chiar dacă abordarea tuturor chestiunilor care țin de sentimente este una serioasă și responsabilă. Este o zi bună pentru a face niște planuri pe termen lung împreună cu persoana iubită sau pentru a-ți analiza mai atent sentimentele pe care le nutrești pentru cineva.

Încearcă, totuși, fii ceva mai tolerant și deschide-ți inima, chiar cu riscul de a deveni vulnerabil. Protejându-te excesiv, nu faci decât îndepărtezi foarte ușor o persoană dragă.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Balanță

Ar fi bine îți dedici ție această zi sau  alege te ocupi de lucruri care nu te solicită foarte mult, cel puțin din punct de vedere fizic. Acum ai nevoie de ceva mai mult spațiu pentru tine, și de odihnă, așa amână tot ce poți amâna sau, dacă poți, ia-ți liber astăzi.

Este o zi excelentă pentru activități casnice sau pentru începerea unei cure de slăbire sau purificare a organismului.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Luna e în Capricorn, în zona comunicării, așa e important ce vorbești astăzi sau ce mesaj transmiți. Recomandarea Astrocafe.ro este fii discret și amâni pe cât posibil orice discuție care vizează o relație de iubire sau un proiect, măcar până spre seară.

Ideile cele mai bune și inspirația se pare vor fi prezente din plin, abia mâine. Între timp, poți accesa informații utile sau poți învața ceva care te ajută înțelegi un context de viață.

Săgetător

Între a petrece timpul liber cu prietenii și a fi alături de familie, se pare cel mai bine este optezi pentru cea de-a doua variantă, pentru vei fi mai câștigat. Mai ales dacă ai de lămurit niște aspecte ale unei investiții sau dorești faci planuri de viitor împreună cu cei dragi.

Ziua de astăzi este importantă însă și din punct de vedere financiar, așa ar fi bine fii pe fază, pentru a profita de o oportunitate de câștig, care se poate ivi.

Capricorn

Luna plasată în zodia ta te face foarte atent la nevoile și interesele personale, chiar cu riscul de a fi catalogat drept egoist. Însă simți aceasta perioadă este esențială pentru evoluția ta, de aceea, ești dispus sacrifici timpul petrecut în anturaj, în favoarea ta și a obiectivelor tale.

E foarte multă energie în zona banilor, ceea ce înseamnă în următoarea perioadă pot veni propuneri avantajoase, îți pot veni idei originale de sporire a veniturilor sau îți poți renegocia salariul.

Vărsător

Deși Luna în Capricorn invită la discreție și liniște, este o zi valoroasă, dacă o folosești pentru a căuta informații, a strânge date sau dezlega un mister.

În zona parteneriatelor se întâmplă lucruri frumoase, în sensul în care ai șansa cazi la pace cu cineva, lămurești niste neînțelegeri și revii asupra termenilor unui contract, pentru a-i clarifica.

Pești

Poate exista destul de multa răceală și intransigență în relațiile de prietenie, așa probabil ești contrariat de reacțiile unor persoane din anturajul apropiat.

S-ar putea ca în aceste zile iei niște decizii cu privire la relațiile care nu merg, în sensul de a renunța la ele. Oricum, în următoarea perioadă, nu vei mai fi atât de prezent în viață socială, ci vei simți nevoia de ceva mai multă izolare și instrospecție.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇