Horoscop zilnic: 12 februarie

Horoscop zilnic: 12 februarie

Berbec

Luna aflată într-o zonă a discreției și empatiei, introspecției și autoanalizei este posibil ți confere o sensibilitate accentuată, o ușoară inclinație către melancolie și o nevoie de intimitate, cam atipică pentru tine.

În schimb, mai ales dimineaţa, norocul îți poate surâde. Poți primi o veste minunată din zona profesională, un sprijin neașteptat sau, pur și simplu, îți vine o idee inspirată.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Taur

Generozitatea unor prieteni, sfaturile inspirate și ideile ingenioase ale acestora te pot ajuta vezi o nouă direcție pentru un proiect pe care-l ai în minte. O persoană din anturajul apropiat te poate inspira prin succesul său ori îți poate vinde un pont bun.

În orice caz, ziua de astăzi e bine fie petrecută în compania prietenilor, cunoștințelor sau altor persoane care-ți împărtășesc ideile. Nu se știe de unde sare iepurele, adică de unde poate veni norocul.

ADVERTISING

Gemeni

Poate fi o zi importantă pentru carieră. În prima parte a zilei, ai noroc în orice demers care ține de un proiect profesional. Discuțiile cu șefii sunt relaxate și poți obține un răspuns favorabil din partea acestora, sprijin sau o veste bună legată de o finanțare.

În orice caz, știi -ți urmărești foarte bine interesele și duci discuțiile într-o zonă care-ți este favorabilă.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Rac

Viitorul sună bine! Astăzi privești spre el cu entuziasm, speranță și încredere, mai ales se întrevăd niste oportunități frumoase, în ce privește un parteneriat.

Este o zi bună pentru demersuri juridice, pentru obținerea unui document sau a unei aprobări. Ai trecere în fața unor persoane oficiale și poți deschide, cu mare ușurință, orice ușa instituțională. Vin vești bune de departe sau pui la cale o călătorie.

ADVERTISING

Pe de altă parte, ziua de astăzi te poate inspira și ajuta vezi noi soluții la o problemă, prin schimbarea viziunii asupra ei.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

Leu

Noroc pe toată linia, în ce privește banii altora și avantajele materiale. Poți obține foarte ușor un împrumut, poți primi un cadou sau pur și simplu beneficiezi de venituri facilitate de alții (recompensă, bonus, primă).

Prima parte a zilei se anunță a fi cea mai norocoasă, așa fii pe fază. Iar dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau a unei oportunități profesionale, poți avea surprize plăcute.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Fecioară

Astăzi ți-e foarte ușor te faci plăcut, îți îmbunătățești imaginea și -ți crești popularitatea. Ești foarte charismatic, ceea ce te ajută întorci orice discuție în favoarea ta și obții ce-ți dorești de la ceilalți.

ADVERTISING

O zi bună pentru relații, negocieri, tranzacții. Cu condiția ca tot ce se întâmplă fie corect și legal. Unii nativi se pot gândi mult mai serios la căsătorie în aceasta perioadă. Alții își găsesc aliați pentru o afacere.

Anul Bivolului de Metal a început. Ce ne aduce anul nou chinezesc

Balanță

Luna în Pești, plasată în zona muncii, relaxează atmosfera la locul de muncă, înlesnește buna comunicare cu colegii, stimulează altruismul și generozitatea. Așadar, colegii sunt gata -ți sară în ajutor, tu ești foarte inspirat și creativ, ceea ce va duce la rezultate bune.

Singura tentație pe care ar fi bine o strunești este aceea de a fi comod sau de a fugi de responsabilități. În planul sănătății, o zi numai bună pentru a găsi leac pentru o afecțiune.

VENUS în Vărsător (1 – 25 februarie 2021). IUBIREA e LIBERTATE

Scorpion

Iată o zi care poate fi dedicată iubirii, în forma cea mai pură a sa. Iubire pentru o persoană dragă, pentru copiii tăi sau pentru jumătatea ta. Luna în Pești te face sensibil și romantic, îți deschide inima și te face capabil de cele mai tandre gesturi de iubire. De aceea, unii nativi se pot îndrăgosti sau se pot lăsa foarte ușor prinși în flirturi și idile.

Pe de altă parte, imaginația și creativitatea sunt la cote înalte, așa le poți pune în slujba unui proiect artistic de excepție.

Săgetător

O Lună în Pești foarte sensibilă, care te face extrem de receptiv la nevoile celor dragi. Tocmai de aceea, probabil vei sacrifica orice altă preocupare personală, pentru a veni în ajutorul cuiva sau pentru a te ocupa de chestiuni familiale.

Este o zi excelentă și pentru planificarea unor investiții sau gestionarea patrimoniului și averii. Norocul îți poate surâde, în ce privește demersurile financiare, mai ales dacă este vorba despre o afacere de familie.

Capricorn

Capacitățile mentale îți sunt stimulate astăzi, ceea ce înseamnă poți obține rezultate de excepție la un examen, poți participa cu succes la discuții și negocieri sau poți pleca într-o excursie.

În tot cazul, tot ce ține de comunicare, acte, scrieri și deplasări este favorizat astăzi. În același timp, aspectele astrale de astăzi indică posibilitatea de a te reconcilia cu o persoană din anturaj, pentru ești mai dispus ierți și accepți totul așa cum este.

Vărsător

Tu vei ști extragi beneficii maxime, din punct de vedere financiar și material, de pe urma contextului astral al zilei de astăzi. Este un moment excelent pentru a-ți urmări interesele și a face tot ce este de făcut, pentru a-ți crește veniturile și a prospera.

Există mari șanse -ți descoperi un nou talent sau doar -l conștientizezi. Dacă e așa, fii dispus -l promovezi și -l valorifici cum se cuvine.

Pești

Luna îți traversează zodia, iar în prima parte a zilei se va afla în preajma micului și marelui benefic, amplificând sensibilitatea ta nativă și stimulandu-ți creativitatea.

Astăzi ești foarte tolerant cu cei din jur, dar mai ales cu prietenii. Este o zi excelentă pentru a reînnodă relația cu un prieten, de a ierta unele gesturi nepotrivite la cei din jur, de a reinventa niște relații. Pe de altă parte, este o zi bună pentru a face o schimbare de imagine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇