Horoscop zilnic: 12 august

Horoscop zilnic: 12 august

Berbec

Relațiile parteneriale sunt disonanțe. Există nemulțumiri și neînțelegeri legate de sarcinile fiecăruia în cadrul unor activități comune. Atenție că ești obosit, iar mentalul te ajută puțin. Ascultă părerile celorlalți și acordă-le deocamdată credit.

Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești prea implicat în treburile personale. Rezervă-ți momente de liniște și relaxare alături de cei dragi și ai mai multă grijă de aceștia.

Taur

La serviciu se anunță multă forfotă. Fii prudent, deoarece ești destul de distrat, riscând să gafezi în relațiile cu ceilalți. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că organismul este obosit. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită pe cât posibil tratamentele medicale clasice, analizele și intervențiile chirurgicale.

Sunt momente pasagere. În a doua parte a zilei plimbă-te în aer liber, odihnește-te și stai la o șuetă cu cei dragi.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 august

Gemeni

Ziua îți aduce în atenție relația cu persoana iubita și cu copiii. Tensiunile sunt accentuate, de aceea, fii prudent și ține-ți firea. Anturajul celor dragi, acțiunile și planurile lor de viitor îți pot strica propriile planuri, însă ar fi bine să asculți părerile și doleanțele lor.

Pentru a te detașa de tumultul cotidian, rezervă-ți momente pentru un hobby, care mai târziu se va transforma într-o adevarată carieră profesională.

ADVERTISING

Rac

Sunt momente bune pentru activități gospodareșți și pentru planuri legate de casă și familie. Cu toate că dialogurile cu cei dragi sunt distorsionate, ai putea să fii mai înțelegător cu puțin efort și bunăvoința.

Neînțelegerile pornesc de la bani, pentru că toți cei din preajma ta se bazează mult pe veniturile tale din munca proprie. Îți sunt favorizate achiziționarea obiectelor decorative pentru casă, ba chiar și demersurile pentru o casă nouă.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Leu

Se întrezăresc multe drumuri, însă pe distanțe scurte. Pot întra în discuție și demersurile necesare unei vacanțe. O rudă sau un prieten apropiat îți poate solicita ajutorul, însă mai întâi rezolva-ți treburile tale.

Ești emotiv și foarte ușor poți fi păcălit de mărturiile celorlalți. Cineva din anturajul profesional îți va aminti că ar fi bine să-ți îmbogățeșți bagajul de cunoștințe prin noi forme de instruire personală.

ADVERTISING

Fecioara

Veniturile din munca desfășurată la un serviciu ți se pot rotunji. Însă, cum vin banii, așa se și duc, Se pare că deja ai planificate cheltuieli serioase. Recomandabil este să fii cumpătat și să eviți cheltuielile extravagante.

Pe de altă parte, în sfera profesională sunt tot felul de schimbări, conflicte ascunse și cu greu le poți desluși. Ai grijă la ce spui și croiește-ți în taină planuri de viitor.

Oracolscop 9-15 august 2021

Balanță

Foarte ușor treci de la o stare la altă! Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Sunt momente favorabile pentru a începe o dietă de sezon, un program de exerciții fizice ușoare sau pentru a-ți schimba garderoba.

Ești cufundat în gândurile tale și ar fi bine să eviți dialogurile importante și spațiile aglomerate. După-amiază ți-ar face bine o întâlnire cu prietenii, chiar dacă aceștia sunt mai recalcitranți deocamdată.

ADVERTISING

Scorpion

Astrele îți recomandă retragere din forfota vieții cotidiene. Este nevoie să-ți îngrijeșți atât sufletul, cât și trupul. Afecțiunile vechi îți pot da bătăi de cap, însă remediile naturiste te ajută suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Aflarea unor informații legate de sfera profesională te va pune pe gânduri. Fii foarte prudent la serviciu!

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Săgetător

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii îți vor aduce informații importante legate de călătorii în străinătate sau de studii. Fii prudent și mai întâi verifică tot ce afli.

Neînțelegerile sau nereușitele zilei pornesc de la graba de a rezolva tot și toate într-un timp scurt. Unii apropiați vor încerca să te necăjească, dar evită-le provocările cu diplomație. Dacă ești implicat în examene și probe, contextul astral te susține bine.

Capricorn

Se pare că un șef este cu ochii pe tine și, oricât l-ai ocoli, tot va trebui să stai de vorba cu el. Discuțiile sunt legate de banii obținuți din colaborări, proiecte și mai puțin vizează modul în care îți indeplinești îndatoririle.

Relațiile socio-profesionale sunt destul de imprevizibile. Bine ar fi să asculți ce au de zis ceilalți și să răspunzi direct și la obiect, argumentându-ți deciziile și acțiunile cu dovezi pertinente.

Vărsător

O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Banii de care dispui sunt insuficienți pentru planurile tale de călătorie sau ești nevoit să achiți de urgență unele datorii mai vechi.

Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la completarea studiilor tale personale și profesionale, pentru a avea acces la colaborări mult mai profitabile. După-amiză sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau pentru vizitarea unei galerii de artă.

Pești

Ziua îți aduce în atenție plata facturilor și a altor tipuri de datorii restante. Din cauza partenerului de viață, de afaceri sau colaboratorilor s-ar putea să fii nevoit să plătești daune de pe urma acestora. Sunt sume mici deocamdată, dar fii prudent.

Dozează-ți eforturile și îndeplinește-ți sarcinile socio-profesionale fără a cere prea mult ajutor din partea altora. În a două parte a zilei, ar fi bine să-ți rezervi momente de odihnă și plimbări în aer liber.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇