Horoscop zilnic: 11 octombrie

Horoscop zilnic: 11 octombrie

Berbec

Mentalul îți este agitat și de aici este posibil să relaționezi greu cu ceilalți. Păstrează-ți cumpătul, ordonează-ți gândurile și vorbește strictul necesar.

Pe de altă parte, se pot încheia unele relații cu persoanele din anturajul apropiat, atât la serviciu, cât și în plan personal. Evită să emiți judecăți la adresa altora. Ai răbdare câteva zile, până ți se liniștește sufletul.

Taur

Este o zi deosebită pentru capitolul financiar. Cumva este vorba despre un final de etapă de câștig sau de cheltuieli de la și prin alții. Asta înseamnă că vei putea rezolva demersuri financiare care trenează de ceva vreme, se vor lămuri aspecte legate de folosirea unor bunuri comune cu ceilalți. Însă ferește-te de a lua decizii sau de a-ți expune intențiile financiare.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 octombrie

Gemeni

Dialoguri și acțiuni comune cu ceilalți. Sunt momente deosebite pentru a reconfigura atât relația cu partenerul de viață, cât și cu partenerii profesionali. Acum tu ești artizanul acestor relații. Fii prudent, deoarece tendința de a te pripi în concluzii și decizii este accentuată. Așteaptă câteva zile și abia apoi privește cu un ochi critic toate relațiile și colaborările în care ești implicat.

Rac

Ar fi bine să iei lucrurile mai ușor. Organsimul îți este obosit, astfel că ai nevoie de odihnă. Se încheie o etapă importantă în plan profesional, fie că se schimbă regimul muncii, fie că o activitate încetează din varii motive.

De asemenea, și la capitolul sănătate se întrezăresc schimbări benefice. Totul este să vezi partea plină a paharului și să lași evenimentele să se desfășoare în ritmul lor.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

ADVERTISING

Leu

Relațiile sentimentale sunt accentuate și ar fi bine să fii alături de cei dragi. Apar stări nostalgice și amintiri dintr-un trecut îndepărtat ce părea uitat. Și, totuși, beneficiile acestei zile constau în faptul că poți dizolva ușor resentimentele și îți poți lămuri neînțelegerile amoroase din trecut. Trăiește clipa cu sufletul deschis, indiferent de paleta de emoții pe care o parcurgi astăzi.

Fecioara

Pentru că ești foarte ocupat cu sarcinile de lucru de la serviciu, membrii familiei îți pot face tot soiul de reproșuri. A te împărți astăzi între casă, familie și treburi profesionale este mai dificil, pentru că situațiile în care te afli cer mult efort.

Preț de câteva clipe stai deoparte și de serviciu, și de casă. Analizează sincer care îți sunt prioritățile și apoi decide în consecință. Amintește-ți și de nevoile tale sufleteșți!

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

ADVERTISING

Balanță

Sunt momente bune pentru a-ți ordona gândurile, a-ți selecta prioritățile, dar și relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Energia zilei te ajută mult în a lua decizii rapide, radicale, atât în ceea ce privește relațiile personale, cât și relațiile profesionale.

Totuși, ai răbdare câteva zile. Deocamdata schimbă-ți maniera de a privi lucrurile și oamenii din viața ta.

Scorpion

Dinspre segmentul financiar vin informații deosebite. Posibil să primești o suma de bani restantă de la locul de muncă, dar și cadouri sau favoruri. Fii prudent în tot ce ține de bani și bunuri! De fapt, este vorba despre încheierea unei etape de câștig din munca desfășurată de tine la serviciu. Și condițiile de muncă se vor schimba în viitorul apropiat.

Oracolscop 11- 17 octombrie 2021

Săgetător

Sunt momente excelente pentru a-ți trasa noi planuri de viață și a renunta la relații și situații care te țin pe loc. Posibil să întâmpini obstacole din partea celorlalți, dar fii vigilent și alege să mergi pe un drum personal. Indiferent de provocările din preajma ta, bine ar fi să ai încredere deocamdată numai în vocea ta interioară. Întotdeauna te va ajuta necondiționat!

ADVERTISING

Capricorn

Dorința de izolare este accentuată și va fi greu să-i reziști. Este indicat să te ții departe de activități solicitante și de spații aglomerate. Sunt posibile neplăceri la serviciu, din partea colegilor. Însă tu eșți ceva mai sensibil deocamdată și astfel ai senzația că totul este împotriva ta.

Detașează-te, liniștește-te, pentru că sunt momente pasagere, pe care le poți gestiona fără probleme.

Vărsător

Energia acestei zile îți aduce efecte în segmentul relațiilor cu prietenii. La îndemnul celor dragi este posibil să te desprinzi de vechiile prietenii. Fii prudent, deoarece granița dintre o relație amoroasă și una de prietenie este foarte sensibilă, ambele relații putându-se confundă foarte ușor.

Bine ar fi să te detașezi de toate relațiile actuale și să aștepți câteva zile până se liniștesc apele în acest sens.

Pești

Astăzi oscilezi între a rezolva treburile profesionale, de la serviciu și pe cele domestice. Sunt momente importante, pentru că se încheie o etapă profesională, oferindu-ți-se astfel șansa de a petrece mai mult timp cu familia. Este bine să fii prudent atât în relațiile colegiale, cât și în relațiile familiale.

După-amiază organizează o cină surpriză pentru cei dragi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇