Horoscop zilnic: 11 noiembrie

Horoscop zilnic: 11 noiembrie

Berbec

O zi cu emoții la locul de muncă, din cauza unor schimbări neașteptate sau surprize cărora trebuie să le faci față și la care e nevoie să te adaptezi. Totuși, s-ar putea ca în final toate aceste schimbări să fie în avantajul tău pe termen lung, așa că abordează-le cu calm și răbdare.

Pe de altă parte, unii nativi pot iniția ei înșiși o schimbare, în cadrul echipei cu care lucrează sau legată chiar de locul de muncă ori de un parteneriat. Ei vor mai multă claritate, dar și mai mulți bani. Spre seară, evita să fii prea dominator în relațiile cu ceilalți.

Taur

Primele ore ale dimineții pot fi aducătoare de reacții ciudate, disproporționate, față de o persoană dragă. Se poate vorbi despre o dorință acută de libertate, de schimbare sau de a face totul exact așa cum vrei, fără să ți se ceară socoteală.

În jurul prânzului, participi la tot felul de discuții, fie pentru a îndrepta niște greșeli din cursul dimineții, fie pentru a coopta pe cineva într-o idee sau într-un proiect de viitor. Seara se anunță destul de obositoare, pentru că ai de lucru până târziu.

A treia conjucție Jupiter-Pluto în Capricorn, 12 noiembrie 2020. Avertismente divine

Gemeni

Impulsivitatea și precipitarea existente în cursul dimineții sunt provocate probabil de unele schimbări de planuri. Poate că îți propuseseşi ca astăzi să te ocupi mai mult de tine sau de casă, ori să dedici mai mult timp familiei. Numai că o veste sau o schimbare de ultimă oră produsă la locul de muncă se pare că te determina să revii asupra planurilor inițiale.

Încearcă să nu intri în panică și să fii ceva mai flexibil, acceptând totul așa cum vine, pentru că s-ar putea să te alegi cu un câștig.

ADVERTISING

Rac

Orice problema care poate apărea în prima parte a zilei, legată de acte, examene sau călătorii, poate fi rezolvată destul de ușor în a doua parte a zilei, cu sprijinul persoanei iubite sau al unui apropiat.

Așadar, nu e cazul să-ți pierzi cumpătul, oricât de încurcate ar părea lucrurile și oricât de greu ți-ar fi să vezi ieșirea dintr-o încurcătură. Spre seară, se pare că e nevoie să te ocupi de rezolvarea unor probleme casnice, chiar dacă nu-ți face plăcere.

Oraloscop 9 – 15 noiembrie 2020

Leu

O zi care necesită prudență în toate demersurile financiare. Pe de o parte, ai tendința de a face investiții neinspirate, iar pe de altă parte, pot apărea cheltuieli neprevăzute care-ți pot destabiliza bugetul, dacă nu ești atent.

Așadar, stabilește-ți în mod responsabil prioritățile și gândește-te de două ori înainte să scoți bani din portofel sau din cont. Totuși, pot exista și conjuncturi favorabile legate de bani, care pot aduce o creștere a veniturilor că urmare a meritelor profesionale.

ADVERTISING

Fecioara

Deși primele ore ale dimineții îți pot aduce veşti neașteptate, surprinzătoare, de la partenerul de viață sau de la un colaborator, reușeşti să faci față cu brio situației.

Spre exemplu, dacă partenerul se răzgândește în privința unui angajament, ai toate șansele să-l convingi să revină asupra deciziei. În orice caz, experiențele de astăzi pot pecetlui într-o anumită măsură viitorul unei relații afective sau al unui proiect. De aceea, asigura-te că toate alegerile pe care le faci sunt în acord cu sufletul tău.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Balanță

Te poți simți copleșit de multitudinea de sarcini profesionale care ți-au căzut pe cap, mai ales că toate acestea vin și pe fondul oboselii acumulate în ultima perioada. La toate acestea se adaugă sentimentul că eşti abandonat de cei din jur, că nu găsești înțelegere și sprijin așa cum te așteptai, nici măcar la prieteni.

Și, totuși, dacă reușeşti să te mobilizezi, să te concentrezi și să renunți la plângeri, ziua de astăzi poate aduce rezolvarea unor probleme restante.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile sociale și amicale sunt foarte importante astăzi și ar fi bine să le acorzi o atenție deosebită, pentru că prin acestea îți poți găsi susținătorii de care ai nevoie sau poți afla informații valoroase.

În acest context, este posibil să fii inspirat de alte persoane care au reușit într-un domeniu la care aspiri și tu. Spre seară, probabil că îți vei lua timp să reflectezi la unele greșeli făcute, dar și la unele decizii pe care urmează să le iei.

Vibrația numerologică a lunii Noiembrie: Îndrăzniți să nu vă temeți!

Săgetător

Unele oportunități care apar astăzi în sfera profesională sau rezultatele foarte bune pe care le înregistrezi în derularea unui proiect îți dau speranțe în ce privește îmbunătățirea situației financiare.

Chiar dacă banii nu vin astăzi, măcar există o promisiune în acest sens, cu condiția să fii conștiincios, riguros în tot ce faci și să respecți cu strictețe indicațiile primite de la superiori. Schimbările radicale și ideile nonconformiste nu sunt binevenite astăzi, așa că încearcă să faci lucrurile în manieră obișnuită, convențională.

Capricorn

Unele discuții sau întâlniri care au loc astăzi, fie cu un prieten apropiat, fie cu o persoană căreia ii recunoșți experiența și nivelul de evoluție și pregătire, pur și simplu, te ajută să identifici un nou traseu de viață.

Poate că realizezi ce greșeli ai făcut, ce e de transformat în privința convingerilor tale despre viață, dar și ce îți doreşti cu adevărat pe viitor. Cu alte cuvinte, este o zi care aduce claritate, mai ales în privința drumului profesional care ți se potrivește cel mai bine.

Vărsător

În prima parte a zilei, tentația de a-ți satisface un capriciu sau o plăcere personală costisitoare este foarte mare, așa că rişti să neglijezi alte priorități.

Adevărul este că nu ești chiar descoperit, pentru că toate deciziile tale în materie de bani se bazează și pe sprijinul persoanelor apropiate, care nu întârzie să apară. Pe de altă parte, astăzi ești foarte abil în a descoperi tot felul de surse de câștig și de sporire a averii, prin intermediul altora.

Pești

S-ar putea să-ți surprinzi partenerul cu deciziile pe care le iei în privința viitorului tău sau al relației din care faci parte. Poate fi vorba și despre planuri de călătorie sau despre intenția de a te implică într-un nou proiect. Cu alte cuvinte, ai nevoie de confirmări din partea persoanelor apropiate și te aștepți ca intențiile tale să fie agreate de acestea.

Chiar dacă acest lucru nu se va întâmplă în cursul dimineții, a două parte a zilei este mult mai constructivă și vei găsi mai multă înțelegere la cei din jur, cu condiția să fii deschis și să-ți exprimi dorințele cu sinceritate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇