Horoscop zilnic: 11 martie

Horoscop zilnic: 11 martie

Berbec

Sunt posibile surprize din partea prietenilor sau a persoanelor care te susțin în domeniul profesional în care activezi. Cu puțin efort și bunăvoință poți gestiona onorabil orice situație ivită.

Gâlceava pornește de la tine, de la felul tău de a relaționa cu ceilalți și mai ales de la felul în care vorbeșți. Foarte ușor îi poți deranja pe alții, atât cu tonul vocii, cât și cu remarcile tale.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 martie

Taur

Ești foarte solicitat de către șefi, dar și de colegii de muncă. Fii prudent, pentru că, în aparență, toți sunt amabili cu tine, te ridică în slăvi, dar în umbră își urmăresc doar interesele lor.

Chiar există risc de conflicte la locul de muncă, care foarte curând vor ieși la iveală. Fii prudent, îndeplinește-ți corect și la timp sarcinile profesionale. Evita să te destăinui sau să emiți judecați de vreun fel.

Horoscopul lunii martie 2021

Gemeni

Este o zi în care disputele filozofice pot fi frecvente. Că este vorba despre segmentul profesional sau despre dispute cu persoanele din anturajul personal, alege-ți cu grijă vorbele și lasă-i și pe ceilalți să-și spună părerile.

Pe de altă parte, sunt momente excelente pentru a plănui o călătorie, un program de instruire profesională sau un program de activități culturale alături de cei dragi. Te pot ajuta discuțiile cu prietenii.

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

ADVERTISING

Rac

Dinspre segmentul profesional s-ar putea să primești bani, bunuri sau favoruri, chiar în mod neașteptat. Cheltuielile comune cu alții sunt o temă importantă a zilei, așa încât mai întâi stabilește-ți prioritățile financiare.

Poate fi vorba despre achitarea unor facturi, a unor datorii sau poate va trebui să iei legătură cu instituții financiare din varii motive. Pe de altă parte, privește atent dincolo de aparențele evenimenelor și vei fi surprins de cele aflate.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Leu

Relațiile parteneriale sunt tensionate și de la simple și banale formule de salut se poate ajunge la conflicte în toată regulă. Este vorba mai ales despre mentalități diferite între tine și ceilalți, dar și despre faptul că una se gândește, alta se spune și cu totul altceva se înțelege.

Evită discuțiile contradictorii și emiterea unor judecați pripite. Surprizele predomină în acest segment de viață, așa încât ar fi bine să iei lucrurile așa cum vin spre tine.

ADVERTISING

Fecioara

Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijeșți ceva mai mult. Tentația de a te ocupă de cât mai multe treburi deodată este păguboasă. Cere ajutorul celorlalți pentru a rezolva prioritățile.

Pe cât posibil, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc crescut de erori. După-amiază, retrage-te în liniștea casei și tăifăsuiește cu cei dragi. Aceștia te vor înviora și te vor ajută să depsesti momentele stresante ale zilei.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Balanță

Din cauză că ești foarte implicat în chestiuni personale, cei dragi se pot supăra serios, pentru că îi neglijezi mult în ultima vreme. Surprizele se pot ține lanț în segmentul amoros, de aceea, fii prudent și ține cont de persoanele în care ai investit sentimente profunde.

Lasă grijile deoparte și propune activități comune alături de persoana iubita sau de copii. Spre exemplu, vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unui târg de sezon sau o excursie prin apropiere.

ADVERTISING

Scorpion

Se recomandă prudență în relațiile cu membrii familiei, în special cu mama și cu neamurile pe linie maternă. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale, dar și pe seama faptului că ești implicat mai mult în segmentul profesional și astfel ai lăsat de izbeliște îndatoririle gospodăreșți.

Este bine să ții cont de sfaturile membrilor familiei, chiar dacă la prima vedere pare că toată lumea este împotriva ta. Peste câteva zile vei înțelege că aceștia au avut dreptate.

Horoscopul anului 2021

Săgetător

Foarte ușor te poți lua la harță cu persoanele din anturajul apropiat. Gândeșți mult mai rapid decât poți vorbi și astfel ceilalți se înțeleg greu cu tine. Alege-ți cuvintele cu grijă, fii prudent cu informațiile pe care vrei să le spui și ferește-te de a da sfaturi.

Ai idei minunate, originale, însă bine ar fi să le notezi într-un jurnal și să le spui și altora în zilele următoare. Călătorii pe distanțe scurte.

Capricorn

Nemulțumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obții de pe urmă muncii tale într-un loc de muncă, vor atinge astăzi cote mari. Probabil că membrii familiei sau cheltuielile neprevăzute necesare casei îți vor destabiliza bugetul și astfel și starea de spirit.

Detașează-te, ai răbdare și selectează atent prioritățile. Chiar dacă acum se pare că situația este complicată, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te strecori onorabil prin orice situație.

Vărsător

Este o zi minunată pentru a-ți reorganiza programul cotidian, activitățile personale și pentru a relaționa cu persoanele din anturajul apropiat.

Posibil să revii asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu, să te răzgândesti asupra unor călătorii, să-ți reformulezi părerile despre prieteni și rude apropiate sau să te gândești mai bine la abordarea unor programe de instruire personală și profesională.

Pești

La prima vedere ești retras, discret și cu greu relaționezi cu ceilalți. Se pot accentua afecțiunile cardiovasculare. Dozează-ți eforturile și ferește-te de dispute.

Meditând în umbră la evenimentele în care ești implicat ai putea avea revelații deosebite legate atât despre oamenii apropiați, cât și despre veniturile tale din muncă desfășurată într-un colectiv profesional. După-amiază, alătura-te celor dragi și bucură-te de compania lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇