Horoscop zilnic: 11 decembrie

Horoscop zilnic: 11 decembrie

Berbec

Luna se afla astazi in Scorpion, in zona resurselor altora, formand o configuratie aducatoare de castiguri si avantaje de tot felul. Asadar, profita de conjuncturile favorabile, mai ales la locul de munca. Nu lasa sa-ti scape oportunitatile si fii gata sa-ti asumi un proiect in rol de coordonator, chiar daca asta implica multa bataie de cap, efort si responsabilitate.

Taur

Astăzi e foarte important ți respecți angajamentele și acordurile, fii ceva mai atent la dorințele partenerului de viață sau la cele ale partenerilor de afaceri și fii cooperant. Mai ales dacă ai niste scopuri clare, evită pui presiune pe ceilalți. Lucrurile se rezolva astăzi prin înțelegerea subtilă a părerilor celorlalți și transformarea blocajelor în oportunități.

Gemeni

Deși ai destule lucruri de făcut astăzi, mai ales la serviciu, reușești te achiți cu brio de toate sarcinile, cu condiția delegi o parte din ele. Oricum, experiențele de astăzi pot aduce revelații prețioase pentru cei care au ochi vadă și urechi audă, dar mai ales pentru cei care știu -ți asculte vocea interioară. În altă ordine de idei, este o zi bună și pentru a te îngriji mai mult de sănătate.

Conjuncția JUPITER-SATURN în Vărsător, 21 decembrie 2020. Marea Mutație, de la Pamânt la Cer

ADVERTISING

Rac

Luna în Scorpion îți amintește astăzi există și iubire pe lumea asta și ai face bine lași deoparte orice altă preocupare pragmatică, pentru a trăi din plin experiențele acestei zile. Creativitatea este la cote înalte, așa manifest-o în tot ce spui și faci. În felul acesta, când și de unde te aștepți mai puțin, vor veni și niște daruri materiale.

Leu

O zi bună de făcut planuri și de luat decizii în familie, în special legate de administrarea finanțelor. Se pare îți dorești multe, inclusiv un spațiu de locuit nou sau niște schimbări în acest sens. Totuși, fii atent nu pierzi din vedere cheltuielile urgente. Ai răbdare, ia-le pe toate pas cu pas. În altă ordine de idei, aceste zile pot aduce și relații sau colaborări inedite.

Oraloscop 7-13 decembrie 2020

ADVERTISING

Fecioară

Luna este ambițioasă în Scorpion și te stimulează -ți aperi niște interese, cu toate armele de care dispui. Se pare cel mai puternic atu al tău este discursul elocvent, pertinent și convingător, așa nu-ți rămâne decât -l folosești cu înțelepciune și obții ceea ce crezi meriți.

Balanță

Cu Luna în Scorpion, în zona banilor și acumulărilor materiale, astăzi ar fi indicat -ți stabilești o strategie foarte clară de administrare a finanțelor, astfel încât eviți cheltuielile hazardate specifice acestei perioade din an. Așadar, -ți calcule, stabilește-ți priorități clare și găsește soluții pentru conservarea resurselor materiale.

ADVERTISING

Scorpion

Luna prezentă în zodia ta îți conferă determinare, ambiție, fler în recunoașterea oportunităților și o excelentă intuiție. Așadar, astăzi poți obține ceva ce aștepți de multă vreme, prin intermediul unei relații benefice sau cu ajutorul unor informații pe care le accesezi.

Săgetător

Prezența Lunii în Scorpion îți sugerează fii discret, vorbești cât mai puțin despre intențiile sau succesele tale, fii mereu vigilent. Oricât de tentant ar fi exprimi tot ce simți, acum pur și simplu nu este momentul. Cu cât mai discret vei fi, cu atât mai mult vei avea de câștigat. În concluzie, urmărește-ți interesele, dar -o în liniște.

Capricorn

A venit momentul te exprimi cu încredere, vorbești despre calitățile tale, cauți mijloacele potrivite prin care fie auzit numele tău și fie promovată munca ta. Succesul socio-profesional și material al acestei zile depinde de capacitatea de a ieși în față, de a te pune în valoare și a te face auzit. De aceea, comunicarea și socializarea sunt esențiale.

Varsator

Contextul astral de astăzi se traduce prin ambiție și putere, iar în cazul tău activează taman zona carierei și statutului social. Așadar, astăzi ai la îndemână pârghiile necesare pentru a atinge un succes profesional mult dorit. Pe de altă parte, ziua de astăzi îți aduce trecere în fața unor persoane influente, așa nu ezita lansezi o cerere sau o propunere unor persoane cu putere de decizie.

Pești

Cu Luna în Scorpion, astăzi se pare ai nevoie de niște răspunsuri, pe care ți le poate da o persoană oficială sau cineva cu experiență în domeniul pe care-l vizezi. Intuiția puternică te ajută ajungi foarte repede la informațiile căutate, așa lasă-te ghidat de ea. Se pare partenerul conjugal are un rol pozitiv în demersurile tale de astăzi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇