Horoscop zilnic: 11 august

Horoscop zilnic: 11 august

Berbec

În primul rând, ar fi bine să te ocupi de sănătatea întregului organism. Ai nevoie de o perioadă de odihnă și detașare, mai ales de tumultul din segmentul profesional. În umbră mocnesc conflicte la serviciu, însă este dificil să depistezi exact despre ce este vorba.

Ocupă-te doar de îndatoririle tale și ferește-te de cei care îți promit multe și mărunte. Ai încredere că vei depăși totul cu bine.

Taur

O zi bună pentru a relaționa cu generațiile mai tinere decât tine. Nevoia crescută de afectivitate îți poate aduce discuții cu cei dragi, pentru că așteptările tale sunt în neconcordanță cu disponibilitățile lor momentane.

Astfel, tinzi să te apropii de alții, iar persoana iubită sau copiii se revoltă zgomotos. Cu puțin efort și înțelegere vei împăca pe toată lumea.

Horoscopul săptămânii 9 – 15 august

Gemeni

În familie apar discuții cu membrii familiei, fie pe seama anturajului tău apropiat, fie din cauza unor treburi gospodărești pe care trebuia să le rezolvi mai demult. Se recomandă prudență, întrucât tensiunile sunt mari și dificil de ameliorat.

Ceva din segmentul profesional, probabil o sarcină de lucru urgență, îți distrage atenția de la casă și familie. Ai grijă de sănătate!

ADVERTISING

Rac

Te faci auzit și văzut într-un mod diferit decât până acum, în special în anturajul profesional. Se pare că din cauza salariului și condițiilor de muncă se iscă discuții aprinse. Filozofia ta privitoare la muncă și plata aferentă este total diferită de filozofia colegilor sau șefilor. Se recomandă prudență.

Există riscul să fii exclus din grupul de lucru sau să-ți fie deteriorată imaginea publică.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Leu

Ești tentat să vorbeșți mult despre bani, cheltuieli sau planuri de investiții. La o privire atentă în segmentul profesional, ai putea constata că munceșți mult, dar plata aferentă este nesatisfăcătoare.

Bine ar fi să-ți dozezi eforturile, în funcție de suma pe care o primești drept salariu. Evită să-ți expui părerile, pentru că în umbră există conflicte profesionale mari.

ADVERTISING

Fecioara

Ești fermecător astăzi și multă lume va fi atrasă spre tine, înconjurându-te cu afecțiune și respect. Unii vor dori să afle secretele stării tale de bine, dar evită să te dezvălui indiferent despre cine este vorba.

Gândește-te la planuri noi, lasă în urmă relații și situații care nu îți mai sunt de folos și privește cu încredere spre viitor. Depinde numai de tine să-ți faci viața frumoasă.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Balanță

Contextul astral te predispune la introspecții, meditații interioare și detașare de cotidian. Visatul cu ochii deschiși, pe de o parte, te relaxează, iar pe de altă, îți revelează detalii ale situațiilor și relațiilor în care ești implicat.

Dialogurile calme și discrete purtate cu un prieten de încredere te vor ajuta să găsești soluții bune pentru urgențele cu care te confrunți.

ADVERTISING

Scorpion

Acțiunile sau proiectele profesionale pe care dorești să le inițiezi alături de prieteni sau colegi sunt zădărnicite din varii motive. Unii pur și simplu nu doresc să te urmeze din orgoliu. Alții nu au curaj, iar alții chiar sunt implicați în treburi personale și nu au timp disponibil.

Însă piedica cea mai mare vine dinspre cei dragi, care doresc să petreacă mai mult cu tine.

Oracolscop 9-15 august 2021

Săgetător

Ești solicitat la serviciu, dar și pentru a fi prezent în diverse contexte socio-profesionale importante. Discuțiile pe teme privitoare la dezvoltarea activităților locului de muncă în care activezi vor avea ecou multă vreme de acum încolo.

Chiar sunt șanse de a se schimba ceva în bine, fie legat de condițiile de muncă, fie de salarizare. Vorbește puțin și la obiect.

Capricorn

Sunt momente bune, pentru a-ți reconfigura filozofia de viață și pentru a aborda alte principii după care să-ți ghidezi viața. Unii vor încerca să te convingă în funcție de experiența lor de viață. Alții vor dori să se joace cu mintea ta și să te îndrume spre valori morale și culturale depășite.

Orice informație filtrează-o prin inima ta și ține cont de semnalele interioare primite.

Horoscopul lunii august 2021

Vărsător

Ziua este favorabilă achitării facturilor, datoriilor și relaționării cu instituțiile financiare. Ai putea negocia cu șefii, fie drepturile tale salariale și condițiile de muncă, fie în cazul unui credit, condițiile și termenii de rambursare a datoriei. Totul este să nu exagerezi și să asculți atent ce ți se spune.

Seara aduce relaxare și revelații deosebite vizavi de cele petrecute și discutate.

Pești

Privește la ceilalți și ascultă-le vorbele. Chiar dacă ești orientat spre treburile tale, cu ajutorul persoanelor întâlnite astăzi vei putea depăși orice situație neplăcută în care te afli.

Sunt posibile discuții în mod special la serviciu, pe tema îndatoririlor sau proiectelor comune. Fii înțelegător cu toată lumea! Se vor rezolva toate diferendele mai curând și mai bine decât crezi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇