Horoscop zilnic: 11 aprilie

Horoscop zilnic: 11 aprilie

Berbec

Sunt posibile câștiguri importante dinspre locul de muncă. Cumva, discret, în umbră se pregătesc variante noi de câștig dintr-o activitate profesională oficială. Deocamdată abia se întrezărește schimbarea majoră în segmentul financiar și sigur simți, dar nu poți înțelege clar ce se petrece. Neliniștile sunt accentuate, însă intuiești că totul decurge bine.

Taur

Chiar dacă nemulțumiri pot răbufni din când în când, până la urmă, îți vei da seama că numai tu ești artizanul tuturor lucrurilor care ți se întâmplă și numai tu le poți modifica în favoarea ta. Alcătuiește-ți programul cotidian pentru următoarele săptămâni, în care să incluzi schimbarea stilului de viață.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie

Gemeni

Petrece această zi în liniște, departe de forfota cotidiană. Tu cu tine aveți ce să vă spuneți, să concluzionați și să trasaţi noi direcții de viitor, pentru toate segmentele vieții. În primul rând, ai nevoie de o reformulare a concepțiilor și atitudinii față de muncă și implicațiile ei.

ADVERTISING

Rac

O zi excelentă pentru dialogurile cu prietenii. Profită de orice invitație de a ieși în lume, de a primi musafiri sau măcar de a sta de vorbă, pe îndelete, prin mijloacele moderne de comunicare. Informații deosebite se vor vehicula în preajma ta, mai ales legate de segmentul socio-profesional.

IUBIREA de SINE la control: Venus în Berbec (5 - 29 aprilie)

Leu

Multă lume ta înconjoară astăzi, fie că stai acasă, fie că te afli la serviciu. Îți vor fi ascultate vorbele, îți vor fi urmărite gesturile și tot ce ține de prestația ta în fața altora. Ideile prezentate de tine vor fi dezbătute ulterior și poate unele contestate. Ar fi bine să-ți temperezi entuziasmul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Profită de energia zilei și ocupă-te de studiu, asimilarea unor informații deosebite, rafinează-ți sufletul cu muzică bună sau activități culturale. Este posibil să participi la seminarii de weekend unde vei afla lucruri noi despre lume și viață. De asemenea, te poți gândi la abordarea unor cursuri pe termen lung sau care au legătură cu străinătatea.

Oracolscop 8 - 14 aprilie 2024

Balanță

Capitolul financiar este evidențiat și astăzi. Este vorba în primul rând de banii și bunurile pe care le administrezi și folosești împreună cu alții. Pe de altă parte, se conturează modalități noi de câștig din colaborări. Deocamdată, ferește-te de speculații și de planuri de investiții. Sunt momente bune pentru prospecțiuni. Cheltuielile mari.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile parteneriale vor lua o altă turnură începând de astăzi. Este bine să-ți stabilești clar prioritățile, doleanțele și cum dorești să se desfășoare de acum încolo atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Sunt momente deosebite, rare, în care poți aranja lucrurile în favoarea ta și pe termen lung.

Soare în Taur (19 aprilie - 20 mai): O oază de liniște în haos

Săgetător

Ai spor în activitățile cotidiene. Însă ar fi bine să-ți dozezi eforturile pentru că se vor accentua unele afecțiuni. Pe cât posibil, îngrijește-te singur și evită consultațiile și analizele medicale. Ce ar fi dacă îți rezervi momente numai pentru tine și apelezi la cei dragi să te sprijine în treburile urgente?

Capricorn

Ziua îți aduce veselie și deschidere sufletească spre un hobby. Totul este să eviți excesele și să păstrezi totuși o distanță sănătoasă față de ceilalți. Posibil ca unii apropiați să fie deranjați de euforia de care dai dovadă în aceste zile. Minunat ar fi să-i antrenezi și pe alții în jocurile, distracțiile sau aventurile tale.

Nunta Cosmică (9 - 11 aprilie): Potențial uriaş de manifestare a intențiilor potrivite!

Vărsător

Iată o zi bună pentru a fi petrecută în sânul familiei. Îți sunt favorizate dialogurile cu membrii familiei, demararea acțiunilor care vizează îmbunătățirea spațiului în care locuiești, achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale. Vor apărea și dispute aprinse. Mărul discordiei sunt banii implicați în acest segment.

Pești

Ziua este potrivită întâlnirilor și dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea, activitățile intelectuale, asimilarea unor informații deosebite, participarea la cursuri de scurtă durata îți sunt de bun augur. Profită de tot ce afli la finalul acestei săptămâni, stai de vorbă cu oameni erudiți sau citește cărți valoroase.

Emoțiile și DIGESTIA. Ce conflicte emoționale se află în spatele afecțiunilor sistemului digestiv?

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇