Horoscop zilnic: 10 septembrie

Horoscop zilnic: 10 septembrie

Berbec

Luna se află în Scorpion, într-o zonă a misterelor, secretelor și resurselor altora. Așadar, este posibil ca astăzi, fie să dezvălui un secret, fie să ai acces la niște informații prețioase, pe care le vei folosi în derularea unui proiect profesional. Pe de altă parte, poți accesa niște fonduri sau poți obține o finanțare, o sponsorizare sau un împrumut.

Taur

O zi a reconcilierii cu partenerul de cuplu, sau cu un partener de afaceri. Poți găsi cele mai frumoase cuvinte și cea mai ușoară cale pentru a-ți împărtăși temerile, sau a face niște destăinuiri legate de ceea ce simți și vrei. Practic, astăzi ai curajul să spui lucrurilor pe nume și să enunți cu sinceritate dorințele și așteptările tale. Este o zi a clarificărilor, rememorării unor evenimente, reparării unei relații. Fă-o cu diplomație și delicatețe!

Gemeni

Este posibil că astăzi să apară o oportunitate frumoasă pe plan profesional, care promite revigorarea financiară și reinstalarea siguranței și stabilității din acest punct de vedere. Totuși, pentru a profita din plin de șansele care apar astăzi, e necesar să renunți la suspiciuni și la tendința de a despica firul în patru, în orice situație.

Oracolscop 6 – 12 septembrie 2021

ADVERTISING

Rac

Ziua de astăzi poate fi frumoasă, atât pe plan sentimental, cât și în plan relațional în general. Probabil că vei dori să petreci mai mult timp cu persoana iubită sau să consolidezi niște relații pe care le consideri foarte utile planurilor tale. Acum ești foarte abil în a-ți urmări interesele, făcând uz de resursele altora.

Leu

Luna se află în Scorpion, în zona casei, familiei și patrimoniului, ceea ce înseamnă că astăzi te vei ocupa de chestiuni ce țin de cămin, de rezolvarea unor probleme familiale, sau de planificarea unor investiții. S-ar putea să găsești o soluție excelentă pentru a te achita de niște datorii sau a achiziționa un bun material pentru casă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Luna în Scorpion activează zona comunicării și îți ascute intuiția, precum și flerul de a accesa resursele și informațiile de care ai nevoie, cu ajutorul celor din jur. Însă, fiind mai empatic, ai grijă să nu te încarci prea mult cu emoțiile și poveștile altora. Este o zi bună și pentru a învăța sau pentru a rezolva chestiuni legate de documente.

Luna nouă în Fecioară, 7 septembrie 2021. Noi modalități de vindecare

Balanță

Luna, aflată astăzi în zona banilor munciți, te poate ambiționa să-ți urmărești cu tenacitate interesele proprii, fară a mai ține cont de ale celorlalți. Este o zi în care este chiar indicat să te concentrezi asupra unor potențiale surse de câștig, fară însă a-i afecta pe alții. În schimb, poate exista în continuare o stare de sănătate șubredă, numai că acum apar șanse de vindecare.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua de astăzi îți oferă șanse repetate de a întoarce lucrurile în favoarea ta, mai ales în ce privește relațiile sociale și amicale, pentru că ești convingător, intuitiv și ai prezență de spirit. De asemenea, în următoarea perioadă, te poți bucura de sprijin de la persoane din anturajul apropiat și de la prieteni.

Săgetător

O zi care te invită la introspecție, analiză și meditație. Oricum, este un moment prielnic strângerii de informații, documentarii, și stabilirii, în cele din urmă, a unei strategii de atac în ce privește sfera profesională. Astăzi ești ajutat de intuiție, într-un mod aproape imperceptibil, de aceea e necesar să petreci cât mai mult timp în intimitate.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

Capricorn

Se anunță o zi frumoasă, în ce privește relațiile sociale, care vor fi foarte dinamice. Este posibil să reiei legătura cu un prieten pe care nu l-ai văzut demult și să constați că are pentru tine niște informații sau soluții utile. De asemenea, este o zi favorabilă participării la evenimente, conversațiilor, socializării. Acum poți renunța la aspirații vechi, lăsând loc unora noi, care să corespundă mai bine nivelului de evoluție la care te afli în acest moment.

Vărsător

Luna în Scorpion se află într-o zonă a puterii, ceea ce înseamnă că ai susținere în ce privește afirmarea profesională, prin asumarea rolului de lider. Așadar, astăzi te poți afla în conjuncturi favorabile, în mediul profesional, care-ți permit să-ți exerciți autoritatea, fie exprimandu-ți ferm punctul de vedere în fata șefilor, fie preluând conducerea într-o lucrare importantă. În orice caz, lecția de învățat pentru astăzi este curajul .

Pești

În cazul tău, tranzitul Lunii prin Scorpion este de bun augur, așa că te vei simți în elementul tău. Este o zi axată pe creștere și evoluție personală, prin schimbarea radicală a unor principii de viață. Este un moment excelent pentru lectură, participarea la un curs, o conferință, sau alte activități educative. De asemenea, astăzi poți primi vești bune de departe sau poți clarifica termenii unui contract..

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇