Horoscop zilnic: 10 septembrie

Horoscop zilnic: 10 septembrie

Berbec

Multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte din varii motive! Implică-te cu drag și măsură în toate, deoarece vei avea și tu de câștigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Selectează cu atenție informațiile care vin spre tine, întrucât există și multă vorbărie fără rost.

Taur

Aspectele financiare cotidiene reprezintă o temă importantă. Nemulțumirile privitoare la modificările salariale sau legate de regimul muncii ating astăzi cote alarmante. Dar este vorba despre felul în care te raportezi tu la bani, muncă și implicațiile lor. Ai încredere că vei depăși totul cu bine. Consumă și cheltuiește strictul necesar!

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

Gemeni

Ar fi bine, dacă ți-ai oferi momente de izolare, detașare de cotidian, liniște, dialog interior. Tensiunile sufletești resimțite astăzi sunt dificil de gestionat, dacă te implici în activități solicitante, dacă vorbești cu ceilalți sau dacă te lași pradă gândurilor și evenimentelor exterioare neplăcute. Prudență, răbdare, toleranță!

Oraloscop 7-13 Septembrie 2020

Rac

O zi bună de a sta doar cu tine însuți. Stările tale de spirit fluctuează, iar nemulțumirile sufletești ating vârfuri. Ar fi bine să nu lași să se vadă toate acestea. Plimbările ușoare în aer liber, alimentația corectă, odihna conștientă te ajută să treci cu bine peste fluctuațiile energetice de peste zi. Ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Leu

Prietenii si protectorii revin în atenția ta cu o forță nebănuită. Sunt posibile controverse, anularea unor înțelegeri și reconfigurarea tuturor relațiilor. Se pare că de la banii și bunurile comune pornește avalanșa schimbărilor pe toate planurile. Ar fi bine să accepți și să lași ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. O plimbare în aer liber este binevenită.

Vibrația numerologică universala a lunii Septembrie: 13/4. Tot răul spre bine!

Fecioara

Evenimente bulversante la locul de muncă! Relațiile profesionale, în speță cele cu autoritățile, pot lua turnuri nebănuite. Alege-ți cu grijă vorbele, faptele și, la nevoie, sfătuiește-te cu oameni de încredere. Ar trebui să renunți rapid la o funcție de conducere, la un statut social pe care nu-l mai poți susține, dar și la imaginea falsă creată în ochii celorlalți.

Balanța

O zi cu multe gânduri neliniștitoare și informații controversate. Controlează-ți reacțiile, liniștește-te, stai departe de forfota cotidiană și de problemele altora. Ai nevoie de odihnă, cultivarea încrederii în forțele proprii și mai ales de cultivarea încrederii în faptul că Universul lucrează necontenit și necondiționat la bunăstarea ta.

Scorpion

Astăzi sunt momente favorabile achitării datoriilor. Verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli. Se conturează modificări salariale și cheltuieli majore comune cu alții. De asemenea, poți descoperi erori în actele financiare sau în actele privitoare la bunurile patrimoniale. Informează-te corect, din surse sigure și cheltuiește strictul necesar.

Săgetător

Preocupări în sfera relațiilor parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață, însă dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de alții, dar astrele te sfătuiesc sa fii mai atent la toate relațiile și acțiunile de anvergură în care ești implicat sau dorești să te implici. Dacă ești nemultumit, sustine-ți opiniile cu argumente viabile.

Capricorn

Multă vânzoleală la serviciu! Relațiile colegiale sunt conflictuale, deci bazează-te doar pe eforturile tale. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să eviți eforturile fizice deosebite. Folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale. Chiar dacă există nemulțumiri profesionale majore, ele se vor rezolva de la sine.

Vărsător

Ești creativ, putând gasi cu ușurință rezolvări la toate problemele vieții. Relațiile cu persoanele dragi sunt destul de conflictuale. Se pot răsturna planuri comune, anula înțelegeri, rediscuta chestiuni amoroase vechi rămase neînțelese sau nerezolvate. Prudență, discreție, răbdare! Spre seară, rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Pești

O zi excelentă pentru treburi gospodărești și pentru discuții cu membrii familei. Chiar dacă gândurile tale zboară către alte zări, tot acasă este cel mai bine. Sunt posibile divergențe de opinie cu cei dragi. Controversele aduc diversitate și stimulează imaginația pentru a găsi soluții optime de rezolvare a situațiilor în care te afli.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe