Horoscop zilnic: 10 octombrie

Horoscop zilnic: 10 octombrie

Berbec

Ai șanse deosebite de a face schimbări importante în plan profesional, de a-ți îmbunătăți imaginea publică și chiar de a obține o funcție de conducere. De reținut faptul că primești ajutoare discrete, de la cine nici cu gândul nu gândești. Vor veni spre tine informații, sfaturi și soluții utile.

Taur

Ziua îți aduce fluctuații mentale, gânduri haotice și discuții aprinse cu ceilalți. Ai șanse de a-ți schimba filozofia de viață, de a-ți îmbogăți paleta educațională cu abordarea unor studii, cursuri sau discuții deosebite cu oameni interesanți. Multă liniște și sfaturi utile poți primi de la și prin prieteni sau prin colegi.

ADVERTISING

Horoscopul săptămânii 7 – 13 octombrie

Gemeni

Descoperind variante noi de câștig de la și prin alții, sigur că poți planifica activități culturale sau recreative alături de cei dragi. În primul rând, ai avea succes la demararea unor planuri ce vizează călătoriile în străinătate, atât cele de agrement, cât și cele în scop profesional.

Rac

Dialogurile parteneriale, care au loc astăzi, îți pot aduce câștiguri materiale deosebite. Pe de altă parte, se pare că există cheltuieli pe care ești nevoit să le faci, atât pe facturi restante, datorii, cât și pentru a ajuta pe cineva drag, dar care se află departe de granițele țării. Selectează-ți prioritățile!

ADVERTISING

Mesajul îngerilor pentru luna OCTOMBRIE 2024

Leu

Situații deosebite în plan profesional. Simțind că la actualul loc de muncă lucrurile au luat deja o întorsătură neplăcută, ești tentant să te avânţi în căutarea unor noi colaborări. Parteneriatele vechi se pot destrăma definitiv, însă se face loc pentru altele mult mai favorabile ție în etapa actuală de viață. Informează-te corect!

Fecioara

Ziua îți aduce în atenție relațiile sentimentale și cele cu copiii. Este un moment deosebit pentru a deschide o etapă nouă la capitolul sentimente, amor, relații create pe baza plăcerilor comune, dar mai ales a hobby-urilor. Ești ajutat din astral să începi o idilă sau poți reconfigura cu succes o relație veche.

ADVERTISING

Abundența nu este despre bogăția materială

Balanță

Eforturi în plan domestic. Este rost de schimbare atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în planurile referitoare la casă, patrimoniu familial și relații cu neamurile. Fii alături de cei dragi și ajută-i cu tot ce îți stă în puteri. Din cauza îndatoririlor profesionale, este posibil să-ți reorganizezi treburile familiale.

Scorpion

Pentru că în ultima vreme ți-ai reformulat relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, dar și unele concepții despre lume și viață, astăzi te vei simți mult mai bine. Este bine să fii discret și să vorbești strictul necesar. Există riscul să-ți prezinți planurile, ideile, intențiile și alții să profite de ele.

Povestea lunii octombrie: Masca pe care o porți te protejează, dar te și înrobește

Săgetător

Noutăți în plan financiar. Ți se deschid oportunități interesante de a-ți îmbunătăți veniturile, fie dintr-o afacere de familie, fie un membru al familiei îți recomandă un loc de muncă avantajos. Pe de altă parte, este posibil să apară cheltuieli neprevăzute pentru reparații în casă sau pentru achiziționarea unor obiecte decorative.

Capricorn

Pentru că ți-ai propus o serie de schimbări în stilul tău de viață, astăzi ești sprijinit de energia zilei să treci la fapte. Poți demara o serie de cumpărături pentru a-ți înnoi garderoba sau pentru a face câteva îmbunătățiri în spațiul în care locuiești sau îți desfăşori activitatea profesională.

Schimbări forțate: Pluto revine în mers direct în Capricorn (11 octombrie - 19 noiembrie 2024)

Vărsător

Este o zi bună pentru a pune la cale planuri mărețe legate de un nou stil de viață, noi relații și chiar noi trasee profesionale. Ești foarte hotărât să te ocupi mai mult de tine, să-ți îmbunătățești viața la modul general. De aceea, rezervă momente pentru a medita în tihnă și în taină.

Pești

Tumultul din segmentul socio-profesional te va face să-ți evaluezi atent relațiile și poziția în cadrul unui grup pe care îl frecventezi. Ești ajutat din planurile subtile suficient de puternic încât să intuiești adevăratele intenții ale celorlalți. În primul rând, fii realist vizavi de prieteni și de colegi!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇