Horoscop zilnic: 10 martie

Horoscop zilnic: 10 martie

Berbec

O zi în care atenția îți este îndreptată asupra relațiilor sociale și amicale. Probabil că simți nevoia să ieși cât mai mult în lume, să comunici, să îți împărtășești ideile și să-ți revizuiești unele aspirații sau proiecte, cu ajutorul informațiilor care ajung la tine.

Atenție, însă,  îți pot fi activate niște temeri sau poți fi suspicios cu privire la unii prieteni. Oricum, teama de viitor poate fi prezentă și poate lua diverse forme.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 martie

Taur

Astăzi, s-ar putea să fii mai suspicios în privința unor promisiuni, să înaintezi cu mai multă teamă, să îți iei mai multe măsuri de precauție. Totuși, partea bună este că poți depista ce e nevoie să schimbi pentru a avea succes și ce anume te împiedică în acest moment.

Dacă ți-ai propus să-ți exprimi nemulțumirile în față unui șef, fă-o cu delicatețe.

Horoscopul lunii martie 2021

Gemeni

Iată o conjunctură astrală care-ți stimulează curiozitatea, însă de data aceasta devii extrem de interesat să afli ce credințe se află acolo, în subconștient, și te blochează în acest moment să evoluezi ori să-ți creezi un viitor de succes.

Este momentul să cauți răspunsuri, însă nu te mira dacă ele vor veni pe căi complet neașteptate. Teama de viitor, dacă apare, nu e motiv de îngrijorare, ci un prilej de a depista eventuale lacune în cunoașterea și experiența ta.

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

ADVERTISING

Rac

Luna se află și astăzi în zona banilor altora. Poate că persoane din preajma ta nu-și onorează promisiunile în privința unor afaceri sau apar tot mai multe plăți, ceea ce te determină să apelezi la ajutorul altora sau să-ți forțezi limitele pentru a găsi noi soluții.

Trebuie spus că te afli într-o perioadă în care nu mai ești dispus să ierți pe nimeni, astfel că poți merge până la rupturi radicale, fără cale de întoarcere, ale unor relații vechi. De fapt, este o perioadă numai bună de făcut curățenie în anturaj.

Leu

Luna în Vărsător te invită să fii receptiv, atent la reacțiile altora, la cum ești perceput, la imaginea pe care o proiectezi în exterior. Astăzi ai șansa, dacă priveșți cu luciditate și obiectivitate, să afli care este impresia celorlalți despre tine, care este nivelul de credibilitate.

Pe de altă parte, magnetismul pe care-l exerciți astăzi asupra celor din jur este foarte puternic, numai că e important să știi ce să faci cu toată simpatia de care te bucuri. Indicat este să te abții de la a manipula, oricât de mare ar fi tentația.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer
ADVERTISING

Fecioara

O zi axată pe muncă și pe găsirea unor soluții, aparent extreme, la unele probleme de natură profesională. Eficiența ta depinde și astăzi de inventivitate, de originalitate și de curajul de a acționa diferit față de cum ai făcut-o până acum.

În plan secund, dar nu lipsit de importantă, este domeniul financiar, încă supus blocajelor de tot felul. Pe acest fond, încearcă să rezișți tentației de a face compromisuri sau de a marșa la tot felul de speculații, din dorința de a ieși dintr-un impas. Soluțiile și sfaturile cele mai bune par să vină de la prieteni.

Balanță

Astăzi este indicat să alegi cu inima, să-ți deschizi sufletul, să acorzi mai mult timp micilor bucurii ale vieții. E momentul să priveșți cu mai multă detașare tot ce se întâmplă, să renunți la teama că nu ești suficient apreciat sau iubit și să te exprimi exact așa cum simți.

Pe de altă parte, este posibil ca în această perioadă să ai sentimentul unei scăderi a popularității și credibilității. Din acest motiv, dorința de a ieși în făță este foarte intensă. De aceea, evită reacțiile disproporționate și excesele comportamentale.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

ADVERTISING

Scorpion

Pe fondul nemulțumirilor legate de felul în care decurg lucrurile la locul de muncă, este posibil să te năpădească tot felul de griji, ba chiar să dezvolți temeri care merg până la obsesii.

Atenție la tendința de a te surmena și de a forța resursele energetice ale organismului. De asemenea, încearcă să nu pui presiune pe colegii sau subalternii tăi, ca și când ei ar fi responsabili pentru toate neregulile. Iar pentru că astăzi Luna se află în zona emoțiilor și sufletului, poate că ar fi bine să-ți iei o pauză și să te ocupi mai mult de tine și de sufletul tău.

Săgetător

O zi bună pentru a strânge tot felul de date, pentru a te pune la punct cu detaliile unui contract sau pentru a-ți face ordine în documente. Toate aceste activități, deși nu-ți sunt pe plac, îți sunt utile pentru colaborările și planurile care se anunță în următoarea perioada.

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt prea roz, mai ales că ai tendința de a te arunca în tot felul de cheltuieli pentru satisfacerea unor capricii și plăceri personale. Evita speculațiile și extravaganțele!

Capricorn

Luna este și astăzi în zona banilor și e posibilă activarea sentimentului de nesiguranță. Pe de altă parte, este posibil ca familia să aibă nevoie de sprijinul tău material și să fie nevoie să "te dai peste cap", pentru a face rost de suma de bani care-ți este necesară.

În plus, e bine să știi că în perioada aceasta unele frustrări se pot adânci, mai ales dacă sunt legate de relația cu unul dintre părinți. În acest context, încearcă să fii cât de flexibil și tolerant poți.

Vărsător

Luna în Vărsător, plasată chiar în zodia ta, te invită să-ți îndrepți atenția mai mult către tine și mai puțin către alții. Să te uiți cu sinceritate la atitudinea ta, la calitățile tale, la ceea ce manifești în raport cu alții.

Doar astfel vei putea transforma ceva în modul de comunicare și vei putea înlătura niște blocaje care țin de neîncrederea în forțele tale. Astăzi poți să mai darâmi o barieră mentală, iar asta te va ajuta să construiești mult mai eficient relații, pe viitor.

Horoscopul anului 2021

Pești

Poți să devii conștient de prezența unor frici, inhibiții și blocaje, care până acum au fost bine ascunse în subconștient. Poți facilita acest proces prin meditație, introspecție, autoanaliză, cale care este de preferat.

Pentru Peștii mai puțin dispuși la introspecție, s-ar putea să apară evenimente constrângătoare, care par să-i limiteze. În acest din urmă caz, atitudinea constructivă este aceea bazată pe smerenie și abandon total.
Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇