Horoscop zilnic: 10 iulie

Horoscop zilnic: 10 iulie

Berbec

Astăzi este posibil ca din diferite motive (poate o stare de sănătate precară sau indispoziție) să nu te poți achita de sarcinile de serviciu sau să întâmpini tot felul de blocaje la locul de muncă.

Pe de altă parte, s-ar putea să fii tentat să lași totul baltă, ceea ce nu este indicat, pentru că astfel te poți alege cu sancțiuni din partea șefilor. În plus, o parte din activitățile întreprinse astăzi îți pot aduce și beneficii materiale, deci nu merită să le lași de izbeliște.

Taur

Luna în Pești activează zona prietenilor și relațiilor sociale, însă primește aspecte tensionate de la seriosul Saturn, care dorește parcă să te avertizeze că nu tot ce zboară se mănâncă.

Așadar, e bine să fii rezervat în a face promisiuni pe care nu ești sigur că le poți respecta sau în a crede promisiunile altora. Spre seară, toate planurile făcute în timpul zilei se pot da peste cap printr-un concurs de împrejurări neprevăzute, așa că evită deciziile importante.

ADVERTISING

IULIE, cea mai bună lună pentru a ne echilibra viața. Vibrația numerologică 11/2

Gemeni

Domeniul de viață asupra căruia îți îndrepți atenția astăzi este cariera. Aici poți simți nevoia unei schimbări și chiar poți avea relații tensionate cu un șef sau colaborator, din cauza viziunilor diferite pe care le aveți.

O ședință îți poate produce mari emoții, mai ales dacă aștepți un răspuns hotărâtor pentru poziția ta profesională viitoare. Surprizele, plăcute sau nu, vin însă abia spre seară, sub formă de vești neașteptate de la serviciu.

Rac

Ești nevoit să cauți soluții la o problemă legată de documente sau să te interesezi care este cea mai avantajoasă formă legală pentru o colaborare, mai ales dacă sunt bani mulți la mijloc.

Oricare ar fi demersurile pe care le faci, astăzi devine foarte important să respecți normele morale și legale și să nu te abați de la principiile și convingerile personale. Asta pentru că unele evenimente de astăzi îți pot pune la încercare verticalitatea.

ADVERTISING

Leu

Astăzi te gândești mult la bani, din cauză că apar niste cheltuieli urgente sau intenționezi să faci o investiție. În acest context, faci multe calcule și cauți sprijin la prieteni.

Totuși, recomandarea mea este să eviți pe cât posibil să împrumuți bani sau să faci investiții, mai ales după-amiază, când există riscul unor pagube sau încurcături legate de bani. Sunt însă recomandate discuțiile pe marginea unor proiecte noi.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Fecioară

Luna în Pești, plasată în zona partenerului de viață, primește aspecte tensionate care indică posibile nemulțumiri în acest sens. S-ar putea ca astăzi să fii luat prin surprindere de niște decizii ale partenerului sau de unele reacții ale lui.

De asemenea, poți avea sentimentul că ești mințit sau neglijat, ceea ce îți adâncește frustrările și neîncrederea în tine. Dacă te vei afla în astfel de situații, cel mai indicat este să inițiezi o discuție deschisă și onestă cu partenerul, chiar dacă există riscul de a afla și alte lucruri neplăcute. Dar măcar vei ști cum stai.

ADVERTISING

Balanță

Tot ce vrei astăzi este să lenevești și să fii lăsat în pace. Nu ai chef de muncă și de reguli stricte, nu vrei să-ți asumi responsabilități, ci cauți să te sustragi din orice activitate solicitantă, mai ales din cele care presupun efort fizic.

Totuși, dacă ai și sarcini ce nu pot fi evitate sau amânate, încearcă să te ocupi de ele cu vigilență și simt de răspundere, pentru că altfel se pot strecura greșeli pe care le vei observa abia spre seară.

Scorpion

O zi aducătoare de stres și emoții intense, în ce privește o relație sentimentală, respectiv un răspuns pe care-l aștepți de la persoana iubită sau un gest pe care speri să-l facă pentru tine.

Numai că, având așteptări mari, poți fi dezamăgit mult mai ușor, mai ales spre seară, când pe acest fond de nerăbdare și agitație, poți avea niște reacții surprinzătoare față de cineva drag. Se înțelege că deciziile radicale ar trebui evitate pe cât posibil, indiferent de domeniul de viață vizat.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Săgetător

O zi destul de delicată sub aspectul stării emoționale. Există stres, multe gânduri și emoții, care vizează în principal cariera. Probabil că ți-e teamă de ceva ce s-ar putea întâmpla în plan profesional, și anume o sancțiune din partea șefilor sau niste restricții și amânări.

Spre seară, acumularea stresului își spune cuvântul, așa că s-ar putea să fii irascibil și capricios în relațiile cu membrii familiei. Așadar, o zi care necesită prudență și detașare.

Capricorn

Comunicarea poate avea de suferit astăzi, din cauză că ești foarte emotiv și sensibil. Daca ai un examen de susținut sau o lucrare de prezentat, încearcă să lași la o parte emoțiile și să te concentrezi la ceea ce ai de spus sau scris.

De asemenea, dacă ți-ai planificat întâlniri importante sau vreo călătorie, ia-ți o marjă de timp, pentru că e posibil să întârzii. După-amiază, o veste de la serviciu sau depistarea unei nereguli te determină să renunți la planurile făcute, pentru a te întoarce la lucru.

Vărsător

Finanțele sunt supuse fluctuațiilor, așa că astăzi ai face bine să ți le pui la adăpost. Evită cheltuielile pripite și deciziile legate de o investiție sau o negociere.

Ar fi bine să amâni orice astfel de decizie și să ceri sfatul partenerului, mai ales daca este direct implicat. Este mai curând o zi favorabilă pentru creație decât pentru activități pragmatice și asta pentru că simțul practic îți lipsește.

Pești

O zi dificilă în plan relațional. Pot apărea situații stânjenitoare, frustrante, în care nu știi cum să reacționezi. Poți fi ținta unor reproșuri dure sau impuneri din partea partenerului, iar asta te face să blochezi orice cale de comunicare.

După-amiază, în urma emoțiilor pe care le trăiești, s-ar putea să ai reacții disproporționate, mai ales față de membrii familiei. Sau ai curajul de a-ți exprima toate nemulțumirile față de aceștia.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇