Horoscop zilnic: 10 februarie

Horoscop zilnic: 10 februarie

Berbec

Este momentul potrivit pentru a alege ce faci cu viața ta de acum încolo, în toate sensurile. Te preocupă viitorul, așa ai nevoie de o viziune, de un mod nou de a vedea lucrurile, de un pas făcut în sensul schimbării.

Prietenii joacă un rol extrem de important acum. La fel și persoanele pe care le cunoști și sunt gata te susțină. Treaba ta e lași inspirația te ghideze și ai curajul te arunci în necunoscut, pășind pe un drum complet nou.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Taur

Excelent moment pentru afirmare profesională, strălucire și succes venit în urma unei schimbări. Luna în Vărsător activează exact zona carierei și puterii, sugerând accepți oportunitățile care apar, chiar dacă nu seamănă cu nimic din ce ai făcut până acum.

E nevoie de curaj și de încredere, pentru a îmbrățișa posibilitățile noi care se întrezăresc acum pentru tine. Așadar, fii pe fază și intră în joc!

Horoscopul lunii februarie 2021

Gemeni

Ceva pare se schimbe în universul tău, în viziunea despre viață, în credințele și principiile tale. Ziua de astăzi, marcată de Luna în Vărsător, îți poate aduce tot felul de idei ingenioase, unele chiar trăsnite.

Poate fi vorba despre intenția de a te lansa într-un proiect de anvergură, într-o activitate care te pune față în față cu publicul sau într-o colaborare cu străinătatea. În orice caz, fii atent la toate mesajele primite, fie vin de la alții, fie vin din interiorul tău.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

ADVERTISING

Rac

Pentru tine, Luna în Vărsător, în zona banilor și a resurselor altora, deschide sezonul plocoanelor. Așadar, începând chiar de astăzi, ești răsfățat de astre, mai ales din punct de vedere material, dar și din punct de vedere al informațiilor prețioase pe care le accesezi și secretelor pe care le dezvălui.

Profită de șansele care-ți ies în cale pentru a prospera și schimbările necesare pentru a spori confortul întregii familii.

Leu

Luna în Vărsător, în zona imaginii publice, relațiilor și parteneriatelor, te invită ieși la rampă. Se pare beneficiezi de o mai mare expunere publică, iar viața socială se dinamizează foarte mult.

E posibil intre noi oameni în viața ta, care sunt potențiali parteneri de afaceri și colaboratori. Această zi marchează începutul unei perioade favorabile din acest punct de vedere. Se pot naște colaborări fructuoase, pe termen lung, dacă ai curaj accepți noi provocări. Unii Lei își pot găsi jumătatea.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Pentru tine începe o perioadă cu succese în sfera profesională, cu condiția ai curajul unor schimbări la locul de muncă. Altfel spus, e momentul pentru o înnoire, o schimbare de abordare, de echipă sau chiar de loc de muncă.

Dacă ești în căutarea unei slujbe, acum ai toate șansele o găsești pe cea potrivită. Cert este în urma schimbărilor și dinamicii din acest domeniu de viață reușești te redresezi și din punct de vedere financiar.

Balanță

Această Lună în Vărsător, plasată în zona iubirii și creativității, este ca o invitație la distracție, detașare, bucurie și iubire. Cu alte cuvinte, a venit vremea lași toate sursele de stres în plan secund și te concentrezi asupra lucrurilor care-ți fac placere și-ți bucură inima.

Este un moment excelent pentru a debuta într-o relație amoroasă, pentru a începe un proiect original plecând de la un hobby sau pentru a concepe un copil.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua de astăzi poate aduce niște schimbări în abordarea ideii de familie, cămin, locuință. Luna în Vărsător îți poate aduce gândul schimbării, așa în următoarele săptămâni nu e exclus te muți sau măcar te ocupi de renovarea sau redecorarea locuinței.

Nevoile familiei ocupă primul loc în prioritățile tale, așa te implici mult mai mult decât până acum în activitățile acesteia și în sporirea confortului casnic.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Săgetător

Luna Nouă în Vărsător activează zona comunicării, a relațiilor cu colegii sau rudele, călătoriilor. Pentru tine, acest moment de viață reprezintă curajul de a te rupe de oameni care nu mai rezonează cu tine, de a te detașa de relații și aspirații vechi, de a te elibera de contrângeri, a lăsa trecutul în urmă și a privi încrezător spre viitor. Este un moment în care se deschid uși către noi proiecte, relații, contracte.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Capricorn

Curajul de a face o schimbare majoră în carieră și a te angaja pe un drum complet nou din acest punct de vedere este recompensat cu oportunități de câștig neașteptate.

Cu alte cuvinte, dacă ești dispus ieși din tipare vechi, -ți pui în lumină calitățile și -ți materializezi ideile, vei beneficia de câștiguri substanțiale. Practic, totul pare depindă acum de câtă încredere ai în tine și în darurile tale.

Vărsător

Prezența Lunii în semnul tău zodiacal, în preajma Lunii noi, este un adevărat dar pentru tine. Se poate spune ești un răsfățat al astrelor în această lună, datorită faptului ești în centrul atenției, ești ascultat, luat în seamă, apreciat.

Adevărul este originalitatea și inteligența ta ies în evidență acum mai mult decât oricând. De aceea, e indicat -ți asculți intuiția, -ți faci cunoscute inițiativele, dai curs ideilor minunate.

VENUS în Vărsător (1 – 25 februarie 2021). IUBIREA e LIBERTATE

Pești

În cazul tău se poate vorbi despre bilanț, dialog interior, introspecție, revelații. Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade în care e indicat privești detașat la tot ce se întâmplă, pentru oricum nu ai cum intervii sau schimbi ceva acum.

Așadar, este mai degrabă o zi a rezultatelor unor alegeri și acțiuni din trecut. Bune sau rele, acceptă-le așa cum vin și ai încredere totul are un motiv fie așa cum este.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇