Horoscop zilnic: 1 septembrie

Horoscop zilnic: 1 septembrie

Berbec

Fii precaut în privința unei schimbări pe care te gândești o faci, mai ales dacă se referă la domeniul profesional. În cazul în care afli niște informații de care nu ești sigur, păstrează-le pentru tine deocamdată.

Discreția este neprețuită astăzi, în sensul te ferește de erori serioase. La locul de muncă tinzi fii distrat, împrăștiat și sensibil la critici, din cauza emoțiilor provocate de un eveniment important în familie.

Taur

Se pare ai nevoie de relaxare, după o perioadă agitată, cu multe schimbări și mult stres. Ziua de astăzi poate fi rezervată prietenilor și persoanei iubite sau altor activități relaxante.

Este momentul te detașezi de toate problemele, după ce te-ai asigurat totul decurge în favoarea ta. În a doua parte a zilei, încearcă ți temperezi impulsivitatea și eviți certurile în cuplu sau cu o persoană mai în vârstă.

Finaluri fără precedent! Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2020

Gemeni

Această zi poate aduce tot felul de răsturnări de situație în carieră, surprize și reacții impulsive în relațiile cu șefii. Adevărul este nu ești în cea mai bună dispoziție și ar fi bine nu te aventurezi în discuții contradictorii interminabile sau în luarea unor decizii sub imperiul nervozității.

Concentrează-te mai mult asupra sarcinilor urgente și nu neglija nevoia acută de odihnă.

ADVERTISING

Rac

Atenție ce faci cu actele, cum te prezinți la un examen și mai ales cum te manifești în trafic. S-ar putea fii destul de emotiv și sensibil la tot ce se întâmplă în jur, de unde și reacțiile exagerate față de tot ce nu-ți convine.

În schimb, dacă reușești ai o atitudine detașată și te concentrezi la ce ai de făcut, te poți alege cu rezultate de excepție, la un examen, un interviu sau o negociere. Seara s-ar putea -ți aducă vești, pe cât de neașteptate, pe atât de grozave.

Un DAR divin revelator. Luna plină în Pești, 2 septembrie 2020

Leu

În continuare există șansa te alegi cu mici câștiguri financiare, însă nu prin speculații financiare sau profitând de naivitatea ori bunătatea cuiva. Este esențial manifești onestitatea și loialitatea care-ți sunt caracteristice.

Pe de altă parte, s-ar putea ca sentimentul de confuzie în ce privește finanțele fie foarte pregnant astăzi. Nu pentru banii sunt pe sponci, ci mai degrabă pentru ai pierdut cumva controlul asupra încasărilor și cheltuielilor.

ADVERTISING

Fecioară

Nu lăsa ca suspiciunile sau neîncrederea, în tine sau în alții, decidă în locul tău, în cazul în care apare o oportunitate de a te implica într-o afacere.

Chiar dacă tinzi vezi lucrurile într-o lumină sumbră, această oportunitate poate fi de bun augur pentru tine. Totuși, n-ar fi rău te consulți și cu partenerul înainte de a lua o decizie, pentru acesta este mult mai obiectiv decât tine și te poate sprijini.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară, 20 august- 5 septembrie 2020

Balanță

Ai tendința de a te sustrage de la unele sarcini profesionale, lucru deloc recomandat, chiar dacă te simți obosit sau te preocupă o problemă familială. Ca nu mai vorbim de faptul orice pas pe care-l faci acum are impact asupra credibilității și imaginii.

Pentru a nu genera tensiuni și a nu da naștere la erori, mai bine găsește pe cineva te sprijine, preluând o parte din sarcini. Sănătatea merită o atenție deosebită astăzi, în primul rând prin evitarea exceselor, dar și prin odihnă și relaxare, de care ai atâta nevoie.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ești înclinat cheltuiești mai mult decât îți poți permite sau -ți satisfaci tot felul de plăceri extravagante. Cert este te lași purtat de emoțiile intense ale acestei zile, ceea ce face exagerezi totul.

Din acest motiv, fie „te întinzi mai mult decât îți e plapumaîn privința cheltuielilor, fie te ia gura pe dinainte și promiți mai mult decât poți face în realitate. De asemenea, este posibil te răzgândești în privința unei relații sentimentale începute recent.

Horoscop pentru luna Septembrie, anul 2020

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea fie nevoie de tine pentru rezolvarea unei probleme familiale sau casnice. O persoană în vârstă din familie te sprijină cu o sumă de bani, dar s-ar putea încerce în același timp -ți impună un punct de vedere sau -ți ceară ceva în schimb.

Încearcă fii diplomat și flexibil, pentru a ieși cu bine din situație. Spre seară este posibil primești o veste bună de la o rudă apropiată.

Capricorn

Te poți bucura de succes nesperat în ce privește întâlnirile de afaceri. Însă și relațiile cu familia și prietenii sunt foarte bune astăzi.

Ești extraordinar de sensibil, aproape nu ai nevoie de cuvinte ca afli care sunt nevoile celorlalți, ce așteaptă de la tine și chiar ce simt. Asta te ajută obții ce-ți dorești și fii foarte inspirat când dai un răspuns, porți o conversație sau scrii o lucrare.

Vărsător

Luna în Pești activează zona banilor proveniți din muncă proprie și nu este exclus după-amiază îți vină o idee ingenioasă, surprinzătoare, de afacere profitabila.

În egală măsură, acest domeniu de viață este supus fluctuațiilor, de aceea, e bine fii prudent în privință investițiilor și cheltuielilor. Cât privește relația amoroasa, sunt posibile mici tensiuni, chiar certuri, în cursul dimineții. Acestea se vor risipi repede, dacă adopți o atitudine conciliantă.

Pești

Luna se află în continuare în semnul tău zodiacal și îți accentuează sensibilitatea, emotivitatea și tendința către pesimism și resemnare.

Nu e cazul te chinui rezolvi singur toate problemele care te frământă și care se referă în special la domeniul conjugal și sentimental. Acceptă sprijinul celor din jur și în special al unei persoane în vârstă, care îți poate da sfaturi extrem de valoroase.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇