Horoscop zilnic: 1 octombrie

Horoscop zilnic: 1 octombrie

Berbec

O zi  în care va trebui găsești timp și pentru sufletul tău, și pentru ceialti. Până în prânz mai primești susținere astrala pentru a-ți pune la punct activitățile personale. Dupăamiaza trebui te ocupi de cumpărături. Un cadou sau o recompensa mult așteptată iți vor însenină momentele zilei. Rezerva momente și pentru relaxare.

Luna plină în Berbec, 2 octombrie 2020. Un nou mod de a fi

Taur

Ești mai retras și puțin observabil în peisaj, dar spre orele prânzului vei reveni în mijlocul celorlalți cu o stare de bine. Sănătatea iți da în continuare bătăi de cap, de aceea fii prudent și dozeazăți eforturile. Alternează orele de munca cu cele de odihna. Spre seara, astrele iți recomanda plimbări în aer liber sau vizite la saloanele de întreținere corporala.

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2020: ReSTART pe toate planurile vieții

Gemeni

Ziua aduce destul de multe controverse. Pe de o parte vei fi nevoit faci fata unor evenimente sociale, dialoguri sau întâlniri deosebite, iar pe de alta, sufletul tău are nevoie de liniște și reculegere. Evita provocările celorlalți și nu pleca urechea la toate veștile primite. Se întrezăresc conficte la serviciu, dar vei depăși totul cu bine.

Oraloscop 28 septembrie – 4 octombrie

ADVERTISING

Rac

La începutul zilei ești pornit să rezolvi multe și mărunte în domeniul profesional. O discuție cu un șef sau cu o persoană cu autoritate te poate pune pe gânduri, însă calmul și atenția la detaliile sarcinilor pe care le ai de îndeplinit te vor scoate din impas. Spre seara, stai de vorba cu un prieten drag sau ieși în lume.

Leu

O zi în care te poți ocupa atât de sufletul tău, cât și de sfera profesionala. În orele prânzului sunt posibile dialoguri aprinse cu un sef sau cu cineva cu autoritate. Încearcă asculți ce ți se spune, vobește puțîn, dar concis, pentru că sunt momente pasagere ce pot fi depășite cu succes. Totuși, imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea fii prudent.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Dacă în prima parte a zilei astrele te îndeamnă și te susțînlămurești chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile comune cu ceilalți, de la amiaza te vei putea ocupa doar de sufletul tău. Se conturează vesti de la cineva aflat departe de granițele tarii sau tu te poți gândi la o călătorie îndepărtată. Granița dintre vizibil și invizibil este fragilă.

Balanta

Ziua este favorabilă rezolvării chestiunilor parteneriale. S-ar putea să întâmpini neplăceri legate de finanțarea unor proiecte sau pur și simplu cineva care îți datora bani, nu-i poate înapoia la timp. Negocieriele privitoare la o colaborare noua au șanse mari de reușită. Evită activitățile care te solicită prea mult, deoarece energia vitală este fluctuanta.

ADVERTISING

Scorpion

În primele ore ale dimineții ai spor la treburile de la serviciu. Controversele din sectorul muncii se pot răsfrânge asupra sănătății, de aceea fii prudent și ocupa-te doar de îndatoririle tale. La prânz vor interveni aspecte legate de parteneriate și colaborări. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri, dar nu sunt motive de îngrijorare.

Sagetator

Aroma zilei consta dintr-un amestec de distracții, veselie și munca. Daca în prima parte a zilei mai poți tine cont doar de tine și de cei dragi sufletului tău, în a doua parte vei fi nevoit -ți îndrepți eforturile și atenția către serviciu și implicațiile lui. Se anunță multa treaba în acest segement de viață, dar merita pentru plata nu se lasă așteptată.

Capricorn

Membrii familiei iți pot da bătăi de cap, dar prudenta și temperanța te vor ajuta depășeșți  totul cu bine. Folosește-ți creativitatea pentru a te pune în valoare și pentru a-i bucura pe cei dragi. Aceștia iți poate reproșă faptul ești implicat mai mult în treburile altora în detrimentul relațiilor sentimentale. Ocupa-te pe îndelete de casa și nevoile ei!

Varsator

Daca dimineața te găsește mai mult pe drumuri, rezolvând-ți mai mult sau mai puțin treburile propuse, după-amiaza vine cu o mare dorință de a te odihni acasă, alaturi de familie. Abundenta veștilor legate de cei apropiați din ultimele zile te-au pus pe gânduri, însă detașează-te de problemele altora și concentrează-te doar pe sufletul tău.

Pesti

În prima parte a zilei, bine ar fi te ocupi de cumpărăturile cotidiene și de bilanțul veniturilor și cheltuielilor. Abține-te de la cumpărături extravagante sau de la investiții riscante! După-amiaza s-ar putea să fii nevoit faci comisioane pentru cineva drag. Accepta sfaturile celor din jur și ia decizii împreună cu cei dragi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇