Horoscop zilnic: 1 martie

Horoscop zilnic: 1 martie

Berbec

O zi interesantă în plan partenerial. Discuții, revizuiri ale unor acțiuni și proiecte comune, aflarea unor detalii importante privitoare la interesele partenerului de viață sau de afaceri.

Pentru că ești foarte ocupat la serviciu, probabil că ai pierdut din vedere unele aspecte parteneriale ce necesită acum îmbunătățiri sau măcar atenție sporită. Sunt momente bune și pentru a dizolva animozitățile dintre tine și cei dragi.

Venus în Pești, 25 februarie – 21 martie 2021. Iubirea e compasiune

Taur

În prima parte a zilei ești foarte solicitat la serviciu. Pentru că ești cam distrat, gândurile îți zboară mai mult la persoanele dragi, există riscul să faci un lucru de două ori.

Adună-ți forțele și ocupă-te de îndatoririle profesionale cum se cuvine. Asta pentru că în umbră discordia îți urmărește fiecare pas și poate face ravagii la un moment dat în segmentul profesional în care activezi.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2021: Noul an astronomic și astrologic!

Gemeni

Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și celor cu copiii. Gustul aventurii și distracțiilor se va face simțit de către ceilalți. Unii îți vor ține isonul, alții nu și vor riposta vehement. Fii cumpătat în toate!

Îți poți exprima bucuria că ești alături de cei dragi și prin gesturi liniștite sau prin a oferi cadouri de sezon.

Îndreaptă-ți atenția și spre un hobby. Asta te va ajuta să te relaxezi și chiar să atragi  persoane încântate de aceleași pasiuni.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer
ADVERTISING

Rac

Depune toate eforturile necesare pentru a-ți încheia cu succes activitatea profesională de la serviciu sau, dacă stai acasă, rezolva cât mai multe treburi.

Rezervă momente pentru relaxare, pentru șuete și plimbări cu cei dragi. Atât colegii de lucru, cât și membrii familiei vor fi încântați de performanțele tale de astăzi. Spre seară oboseala își va spune cuvântul.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Leu

Este o zi în care oscilezi mult în decizii. Starea ta de spirit este greu de înțeles și suportat de către ceilalți și astfel foarte ușor poți intra în conflicte cu oricine. Liniștește-te, retrage-te puțin din forfota zilnică și vezi unde este hiba.

Este oricum la tine, doar că trebuie să ai răbdare tu cu tine, să îți acorzi clemență și să-ți spui vorbe frumoase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt agreabile.

Horoscopul săptămânii 1 – 7 martie

ADVERTISING

Fecioara

Este o zi care aduce veșți bune legate de bani. Se pare că primeşti un bonus, drepturile salariale sau afli informații prețioase ce susțin atât îmbunătățirea condițiilor de muncă, dar și creșterea salariului.

Pe de altă parte, este posibil să cheltuieșți atât pentru mofturile tale, cât și pentru a face cadouri celor dragi. Evită extravaganțele și orientează-te spre cadouri și cumpărături utile.

Horoscopul lunii martie 2021

Balanță

Pentru că ești orientat mai mult spre tine și treburile tale personale, dar ești solicitat și de ceilalți, astăzi îți va părea dificil să împaci pe toată lumea. În primul rând, ar trebui să te bucure faptul că ești căutat, pentru că asta este măsură aprecierii celorlalți.

Sigur că doreșți clipe numai pentru tine, însă cu puțin efort și bunăvoință te poți strecura excelent printre activitățile ivite astăzi. Străluceșți și ai farmec și duh în vorbe.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Se pare că îți propui activități liniștite, departe de ceilalți și de zgomotul cotidian. Ești discret, meditativ și dornic de a sta de vorba doar cu tine. Astăzi, sufletului tău îi poate părea dificil să facă față și dialogurilor cu ceilalți, și cerințelor acestora de la tine.

Selectează prioritățile și ai grijă mai întâi de tine și ale tale. Sănătatea este vulnerabilă și poate intra în discuție un plan special de îngrijire.

Săgetător

Posibil să te îngrijorezi, pentru că se conturează cheltuieli neprevăzute, necesare rezolvării unor chestiuni profesionale. Liniștește-te, vezi pe îndelete despre ce este vorba și abia pe urmă treci la acțiune.

Ceea ce cheltuieșți acum pentru îmbunătățirea competențelor tale profesionale sau pentru altele necesare ție la locul de muncă ți se va întoarce înzecit la momentul potrivit. Schimbă-ți atitudinea vizavi de aspectele materiale ale vieții.

Capricorn

Ar fi bine să rezervi această zi doar pentru a medita la situațiile în care ești implicat. Segmentul de viață cel mai animat pentru tine, deocamdată, este cel socio-profesional, așa încât îndreaptă-ți gândurile spre acesta.

Se produc tot soiul de schimbări importante fie la locul de muncă, fie în atitudinea ta vizavi de muncă, implicațiile ei și prestigiul tău în urmă activității profesionale desfășurate. Acum poți sesiza încotro bate vântul schimbării.

Vărsător

Ești greu de observat în peisajul cotidian și asta poate atrage multe întrebări din partea celorlalți. Chiar dacă ești înconjurat de multă lume, sufletul tău se simte singur și dorește să se scalde în asta deocamdată.

Sunt momente bune de a fi observator la ceea ce se petrece în jur. Ai șanse deosebite de a afla detalii atât despre mersul lucrurilor în zona profesională, cât și despre persoanele alături de care ești implicat în diverse activități.

Pești

Ziua îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții. Poți achita datorii vechi, poți rezolva demersuri ce țin de instituțiile financiare și poți dialoga ușor cu partenerul de viață, colaboratorii sau neamurile pe teme financiare și materiale comune.

Chiar dacă există divergențe de opinie, rolul lor este constructiv și vor aduce lămuriri și soluții favorabile tuturor. Dincolo de aparențele cotidiene există aspecte la care ar fi bine să iei aminte.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇