Horoscop zilnic: 1 mai

Horoscop zilnic: 1 mai

Berbec

Ziua aduce activități de rutină, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Te-ai putea gândi să faci altfel lucrurile, să adopți o altă atitudine față de muncă și implicațiile ei. La nevoie cere sprijinul celor dragi și nu lăsa copleșit de îndatoririle personale și profesionale pe care le ai. O mică pauză, mâna de ajutor primită de la cineva apropiat pot face adevărate minuni.

Taur

Te vei înțelege bine cu persoana iubită și copiii. Segmentul amoros are nevoie de revigorare, astfel că acum este un bun prilej de a dialoga cu cei dragi. Există șanse de a te îndrăgosti, de a privi cu alți ochi semenii și de a dărui afecțiune în mod necondiționat. Unii ți-ar putea strica cheful de distracții și aventuri, însă dacă ești atent vei reuși să le dejoci planurile.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2023: Tendințe de viitor

Gemeni

Sunt posibile contradicții în relațiile cu membrii familiei. Fii alături de cei dragi și ocupă-te pe îndelete de treburile casnice! Ai avea succes la curățenii generale, reparații sau la reamenajări ambientale. A cădea la pace cu cei dragi este provocare a zilei. Folosește-ți în mod conștient farmecul și talentul nativ de a aduce echilibru și armonie în viața celorlalți!

ADVERTISING

Rac

Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente, lucru care poate deveni obositor dacă-l lași la voia întâmplării. Gestionează-ți atent energia mentală și acțiunile, întrucât unii te-ar putea înțelege greșit. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a zilei. Schimbul de informații este util, dar evită să oferi sfaturi și soluții pentru problemele altora.

Ritual de conectare cu sufletul tău

Leu

Răsturnările de situație din segmentul financiar te pot necăji astăzi, pentru că sunt surprinzătoare și nimic nu le prevesteau. Adaptează-te situației și rezumă-te la bugetul disponibil. Sunt șanse să primești bani, cadouri sau favoruri de la locul de muncă, dar probabil că sunt nesatisfăcătoare după gustul sau eforturile tale depuse în câmpul muncii.

ADVERTISING

Fecioara

Multe lucruri pot începe astăzi, pentru că este un moment prielnic începuturilor de orice fel. Rezervă suficient timp pentru a te gândi pe îndelete la situațiile în care ești implicat, la sănătatea ta și mai ales la ceea ce îți dorești cu adevărat de acum încolo. Posibil să simți goluri mentale sau haos în discuții, însă cu răbdare și calm te vei putea înțelege tu cu tine și apoi și cu alții.

Pluto retrograd în Vărsător, 1 Mai 2023. Eliberarea de trecut

Balanta

Ar fi bine să te detașezi de tumultul cotidian și să-ți acorzi toată atenția și afecțiunea disponibile. Provocările din partea celorlalți, mai ales de la prieteni și de la colegii de serviciu sunt multe si dificil de contracarat, dar cu puțin efort și bunăvoință le vei depăși cu bine. Îngrijește-ți serios sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni vechi.

ADVERTISING

Scorpion

Este nevoie să-ți reevaluezi relațiile cu prietenii și cu persoanele din domeniul profesional care până nu demult te susțineau și îți protejau activitatea profesională. Probabil că unii au deja alte interese sau pur și simplu nu mai au puterea necesară pentru a-ți oferi mai departe sprijin. Fii prudent, pune-ți la adăpost ideile, planurile profesionale și orientează-te spre a lega noi relații cu persoane de bună calitate.

Oracolscop 01 - 07 Mai 2023 

Sagetator

Este forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către șefii de la locul de muncă sau de diverși alți reprezentanți oficiali. Prezintă-te cu calm, pregătit și deschis pentru dialog, încrezător în faptul că te vei descurca excelent în orice situație. Este rost de schimbări importante vizavi de statutul tu public.

Capricorn

Dialogurile cu persoane erudite sau cu cineva din străinătate reprezintă teme importante. cu efecte pe termen lung. Poate fi vorba despre plănuirea unei călătorii îndepărtate sau despre implicarea ta într-un proiect profesional de anvergură. Singura neplăcere poate veni dinspre bugetul disponibil, deocamdată, pentru cheltuielile implicate.

Varsator

Se pare că vei primi bani, favoruri sau bonusuri diverse dinspre segmentul profesional sau de la rude. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să achiți facturi, taxe restante sau datorii, însă te vei descurca onorabil cu toate. Recomandabil este să te rezumi la bugetul disponibil și să cheltuiești strictul necesar. Partenerul de viață sau colaboratorii vor avea nevoie să le oferi sprijin financiar.

Pesti

Relațiile parteneriale îți vor oferi lecții de viață importante astăzi, chiar și prin simple discuții sau gesturi și activități cotidiene. Învață de la toți, nu lua nimic personal și admite fără rezerve când greșești sau necăjești pe cineva fără intenție. O vorbă bună, un sfat sincer îi va aduce pe ceilalți mai aproape de sufletul tău.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇