Horoscop zilnic: 1 iulie

Horoscop zilnic: 1 iulie

Berbec

Finanțele câştigate din munca proprie sunt tema principală a acestei zile. Poţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile de muncă. De reţinut informaţiile care se vehiculează în preajma ta, întrucât schimbările din sfera muncii sunt frecvente şi apar când te aştepţi mai puţin. Sunt momente bune și pentru a-ti răsfăţa sufletul la cumpărături.

Taur

Zi interesantă pentru tine. Ai energie, vrei sa te ocupi de tot şi toate, dar cel mai bine întoarce-ți privirea şi eforturile doar către tine. Verifică-ţi starea de sănătate, garderoba, gândeşte-te la diete de sezon sau planifică activităţi dragi sufletului tau. Toate planurile vieții depind în exclusivitate de felul în care le gestionezi tu.

ADVERTISING

Gemeni

Este o zi potrivită izolării de cotidian şi plimbărilor în aer liber. Sufletul tău are nevoie de introspecție. Bine ar fi să-ți aranjezi programul, astfel încât să poţi sta mai mult cu tine însuţi şi să eviţi activităţile deosebite. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.

Nicio persoană împlinită nu mi-a spus vreodată că țintesc prea sus

Rac

Vrei nu vrei, ai de-a face cu prietenii. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți vor aduce în atenție chestiuni legate de bani și investiții. Reține sfaturile și soluțiile primite, pentru că îți vor fi de folos în curând. Controversele sunt la ordinea zilei, însă prudența te poate feri de neplăceri.

ADVERTISING

Leu

Domeniul profesional te solicită destul de mult astăzi cu situații controversate. Sunt posibile vești importante legate de șefi sau informații referitoare la poziția ta în cadrul unui loc de muncă. Poți primi reproșuri vizavi de modul în care îți îndeplinești atribuțiile la serviciu. Sunt momente pasagere, însă reține informațiile primite.

Fecioara

O zi în care dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Programează-ți activități culturale și participarea la seminarii pe teme spirituale. Pe de altă parte, relațiile cu străinătatea pot intra în sfera ta de interes. Este vorba despre călătorii îndepărtate, fie de agrement, fie pentru studii. La serviciu ai multe și mărunte de făcut.

Oracolscop 1 - 7 iulie 2024

ADVERTISING

Balanța

Sunt momente favorabile achitării taxelor, impozitelor și datoriilor de orice fel. Pe de altă parte, s-ar putea să primești un cadou sau o recompensă de la cine te aștepți mai puțin. Oricum, tema principala a zilei sunt banii și bunurile materiale provenite de la alții. Detașează-te de laturile materiale ale vieții!

Scorpion

Interesantă zi la capitolul relații parteneriale. Sunt posibile discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Ascultă ce au de zis ceilalți, chiar dacă unele lucruri nu îți sunt pe plac. Vei reuși să depășești cu bine totul. În cazul colaborărilor, ar fi bine să renunți la cele nepotrivite.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2024: O vară fierbinte!

Săgetător

Te așteaptă multă forfota la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de distorsionate, dar cu prudență și discernământ vei putea evita provocările și situațiile delicate. Recomandabil este să te ocupi doar de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor și sistemului digestiv. Rezervă momente pentru relaxare.

Capricorn

O zi în care preocuparea majoră este legată de persoanele dragi. Parcă s-au vorbit toți să ți se împotrivească. Există pe undeva un sâmbure de adevăr, însă cu puțin efort și bunăvoință ai putea depăși orice situație neplăcută. Detașează-te de cei dragi, lasă-i în pace să-și decidă singuri planurile, iar tu relaxează-te cu un hobby.

Vărsător

Activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei reprezintă temele principale ale zilei. Sunt posibile avarii în spațiul locativ și cheltuieli majore pentru un bun casnic. Se recomandă prudență și discernământ referitor la investiții domestice, deoarece nu sunt momente prielnice pentru așa ceva. Un membru al familiei, o rudă poate avea nevoie de ajutorul tău.

Saturn retrograd în Peșți (29 iunie – 15 noiembrie 2024): Revizuirea autorității și a autonomiei personale

Pești

S-ar părea că astăzi ești mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atât în interesul tău, cât și pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi să te rezumi doar la ale tale. Poți primi vești alarmante de la cineva apropiat. Selectează informațiile! Este o zi bună și pentru activități intelectuale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇