Horoscop zilnic: 1 iulie

Horoscop zilnic: 1 iulie

Berbec

Astăzi s-ar putea să intri în cine știe ce încurcătură. Tu ai mai puține șanse de a deveni victimă, însă pe ceilalți parcă îi amețești cu totul. Dacă ai apucat să promiți ceva, e posibil să nu te ții de cuvânt, așa că adu-ți bine aminte ce și cui ai spus.

Daca cineva contează pe tine, ar fi bine să nu-l dezamăgești. Fii sincer cu tine însuti și nu lua astăzi asupra ta mai mult decât poți duce!

Taur

Ziua de azi s-ar putea să-ți dea bătăi de cap, la propriu și la figurat. Cu alte cuvinte, e posibil chiar să te chinuie o migrenă. Cauza, evident, trebuie căutată în alta parte.

Poate fi o zi mai stresantă, în care să-ți fie greu să-ți păstrezi calmul. Mai ales că s-ar putea să te duci undeva și să te întorci din drum cu problema nerezolvată sau să vorbești cu cineva și să te faci înțeles tocmai pe dos. Evită astăzi pe cât posibil drumurile și vorbește scurt și la obiect!

ADVERTISING

Horoscop pentru luna Iulie, anul 2020

Gemeni

S-ar putea să fii tentat astăzi să scuturi praful de pe banii pe care-i aveai la ciorap. S-ar putea ca astăzi să ai chef de cheltuit o sumă destul de mare. Numai că la tine nu e vorba de o simplă terapie prin shopping.

Tu, practic, ești într-o dispoziție risipitoare de zile mari. Cel mai bine ar fi, așadar, să vizitezi cât mai puține magazine și, eventual, să te faci că uiți codul PIN al cardului.

Rac

Pretențiile tale sunt destul de ridicate. Nu cumva aștepți prea mult de la ceilalți și chiar de la tine? Cel mai indicat ar fi să iei totul pas cu pas, pentru că altfel riști să fii dezamăgit când ți se oferă mai puțin decât sperai.

Mulțumește-te cu tot ceea ce ai și adoptă mai bine politica pașilor mărunți! Nu te arunca cu capul înainte! Ar trebui să înveți să ai răbdare.

Leu

Ar trebui să acorzi astăzi o atenție specială relației cu părinții tăi. Mergând mai departe, poate generația a treia a familiei are nevoie de tine, adică bunicii. Poate-ți faci timp, dacă nu-i vizitezi, măcar să-i întrebi de sănătate.

ADVERTISING

Ai avea și ceva de învățat în urmă contactului cu cineva în vârstă, dar cu multă experiență de viață. Poate, cine știe, în urma unui asemenea dialog, se poate naște astăzi o idee strălucită, care până acum nici nu-ți trecuse prin cap.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Fecioară

Ziua de astăzi s-ar putea să îți aducă o adevărată lecție de viață. E vorba despre niște oameni pe care i-ai luat pe încredere și care, iată, își dau arama pe față. Nu-i nimic, aveai nevoie de asta. Data viitoare, vei fi mai suspicios cu bunele intenții.

Deocamdată, chiar dacă te-ai putea simți dezamăgit sau trădat, pe termen lung, beneficiile acestei experiențe vor fi binevenite. Dacă cineva pe care contai îți pune bețe în roate, numai bine, vei ști ce e de făcut în privința respectivului de acum înainte.

Balanță

Ziua de astăzi pare a fi una de tatonare și de incertitudine. Dacă apar noi propuneri, nu vei putea să-ți dai seama dacă ele se vor concretiza. Dacă ți se promite la serviciu o avansare, din nou, nu se știe de la ce dată.

ADVERTISING

De aceea, ar fi bine să nu te lași amăgit și să nu crezi până nu vezi totul negru pe alb. Ar fi bine să nu pici astăzi în capcana iluziilor și să nu te bucuri dinainte, pentru a nu fi dezamăgit dacă lucrurile nu ies așa cum îți imaginai.

Scorpion

N-ar fi rău să îți iei astăzi o zi liberă sau să te relaxezi cât mai mult posibil. Trupul tău o fi acum și aici, dar mintea ar putea să-ți zburde în cu totul altă parte. În acest context, puterea ta de concentrare la locul de muncă este destul de limitată.

Ai grijă să nu faci greșeli, mai bine pune deoparte proiectele foarte importante și ocupă-te deocamdată de chestiuni de rutină! O altă soluție ar fi să ceri o a doua părere de fiecare dată, pentru a nu trage înapoi toată echipa din care faci parte.

O oportunitate extraordinară! Marte în Berbec (28 iunie 2020- 7 ianuarie 2021), inițiative și acțiuni epice

Săgetător

Astăzi, s-ar putea să fii în căutarea unor compensații. Dacă te simți vinovat, de exemplu, că nu petreci destul timp cu familia, cu partenerul sau cu copiii, e posibil ca astăzi să simți nevoia de a face daruri pentru a te revanșă.

Numai că, în acest fel, nu vei reuși să atenuezi decât un efect, fără să umbli la cauză. Important pentru tine în acest moment ar fi să-ți adaptezi programul și să-ți întocmești o nouă listă de priorități, care să-i includă pe cei dragi.

Capricorn

Astăzi, parcă ești mai exigent ca niciodată. Cu greu poate să-ți intre în voie cineva. Partenerul de viață, cu atât mai puțin. Se pare că, de fapt, asupra lui se revarsă tot potopul tău de nemulțumiri.

Tot ceea ce ți-ai propus și nu ai reușit legat de casă, de familie și de locuință se sparge în capul lui. E bine când ai pe cine să dai vina, numai că, de data asta, ar trebui să-ți redobândești luciditatea și să-ți recunoști și partea ta de vină.

Vărsător

Tu s-ar putea să te ambiționezi astăzi foarte tare, mai ales pe segmentul profesional. “Vă arăt eu vouă, o să vedeți voi cine sunt eu!”. Acestea par a fi gândurile care te motivează astăzi.

Ele apar probabil din cauză că nu te simți suficient de apreciat și de respectat. De asemenea, parcă îți dorești mai mult și nu știi cum să obții ce vrei. Prin urmare, astăzi s-ar putea să te mobilizezi. Fixează-ți în primul rând un scop, mijloacele pot apărea și pe urmă!

Pești

Poate fi pentru tine o zi a extravaganțelor. Parcă vrei să faci daruri scumpe persoanei iubite pentru a-i arăta cât de mult o iubești. Totuși, ar trebui să te abții de la asemenea gesturi demonstrative, care s-ar putea să nici nu fie apreciate la valoarea adevărată.

Mai bine caută alte metode de a-ți afișa dragostea! Acordarea de timp liber partenerului de viață poate fi adesea cel mai de preț cadou pe care i l-ai putea face. Fă-i o surpriză și rezerva-ți numai pentru el seara aceasta!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇