Horoscop zilnic: 1 decembrie

Horoscop zilnic: 1 decembrie

Berbec

Pe fondul fricii de a nu-ți pierde poziția profesională și de a nu-ți compromite statutul și imaginea, având în vedere schimbările și blocajele care au loc în aceasta zonă, astăzi te poți sfătui cu o persoană în vârstă, experiementată, care poate fi chiar un partener de afaceri. E foarte important ceri sfatul, fii receptiv la sugestii și păreri venite din exterior, pentru astfel poți găsi niste soluții înțelepte și utile.

Taur

În urma amânărilor și întârzierilor, în ce privește unele răspunsuri pe care le aștepți de la persoane oficiale sau pe cale juridică, astăzi apare un licăr de speranță. Asta pentru ai șansa ca în cadrul unor discuții cu un coleg sau cu un specialist, identifici niște metode de stabilizare financiară sau de menținere pe linia de plutire. Demersurile care țin de contracte de muncă sau alte acte juridice pot fi tergiversate, deci constituie o sursă de îngrijorare. Și în aceasta privință, poate veni o soluție.

Oraloscop 30 noiembrie – 6 decembrie

Gemeni

Luna îți traversează zodia și te încurajează fii deschis și inițiezi niște discuții clarificatoare cu persoana iubită sau cu o altă persoană apropiată. Discuțiile par fie axate pe unele probleme financiare, care par se accentueze pe zi ce trece. În acest context, înțelepciunea cu care ești înzestrat astăzi te poate ajuta iei niste măsuri viabile și eficiente. Pe de altă parte, nu e momentul potrivit te bazezi pe resursele altora, ci pe ideile tale ingenioase puse în slujba carierei.

ADVERTISING

Rac

Tensiunile din relația conjugală sau incapacitatea de a-i înțelege pe cei din jur în general te fac destul de morocănos în aceasta perioadă. În plus, ai sentimentul unele experiențe trecute revin, unele animozități se reeditează, ca și când ar mai fi rămas ceva de rezolvat și clarificat. Totuși, este o perioadă, pe cât de tensionată, pe atât de valoroasă, pentru acum ai ocazia faci corecturile necesare în atitudinea ta față de parteneri de afaceri sau fatță de jumătatea ta.

Leu

O zi în care prietenii de suflet par aibă un rol foarte important, dacă le permiți te sfătuiască sau macar -ți fie în preajma. Aceștia te pot ajuta privești lucrurile dintr-un alt punct de vedere, mai ales în ce privește problemele profesionale existente sau o problemă de sănătate care-ți mari bătăi de cap. Cu alte cuvinte, ai nevoie te detașezi puțin de orice factor de stres și uiți de griji, printr-o schimbare de decor.

ADVERTISING

Fecioară

Te preocupă în mod deosebit imaginea socială, statutul profesional, relațiile cu șefii, dar și stabilitatea financiară. Prin urmare, astăzi tinzi lași în plan secund tensiunile din relația amoroasă, pentru a căuta niste mijloace de afirmare sau de consolidare a poziției socio-profesionale. Practic, în această perioadă, îți poți restabili prioritățile, chiar dacă asta presupune schimbări radicale în privința unor parteneriate și relații.

Eclipsele finalului de an 2020 epic. Pregătiri pentru o nouă eră

Balanță

Traversezi o perioadă extrem de delicată în ce privește relațiile cu familia, stabilitatea materială, precum și starea sufletească. Probabil iți faci foarte multe griji, ai un sentiment acut de insecuritate emoțională și materială, ai tot felul de frământări interioare. Acestea pot fi legate de o problemă de sănătate a unei persoane dragi, de o pierdere materială sau de probleme locative. Cu toate acestea, astăzi pot veni niște vești bune de departe sau poți afla informații care te mai liniștesc cu privire la viitor.

ADVERTISING

Scorpion

Este o zi a discreției, a discuțiilor de culise, introspecției și analizei profunde. Pornind de la indoielile din ce în ce mai mari în privința integrității unor oameni din preajmă și a unor relații în care ești implicat, acum ești foarte motivat afli unele adevăruri, deconspiri unele secrete și cauți informațiile de care ai nevoie pentru a lua niște decizii în ce privește un contract, o colaborare sau o relație amoroasă.

Săgetător

Dezamăgirile și surprizele neplăcute, din partea prietenilor și a anturajului în general, te determină iei o oarecare distanță și iți restrângi tot mai mult cercul de cunoștinte, în urma pierderii încrederii. Este o perioadă care te invită la rezervă și prudență, mai ales în cazul în care dorești te asociezi cu cineva sau ți se promite sprijin în derularea unui proiect. Persoana în care poți avea încredere astăzi este partenerul de viață, cu care e foarte bine faci echipă și te sfătuiești.

Atmosferă astrală DECEMBRIE 2020 – Zorii unei noi lumi

Capricorn

Te afli într-o perioadă încordată, mai ales din punct de vedere psihic și emoțional. Practic, o serie de experiențe neplăcute și dezamăgiri din ultima vreme te fac devii foarte ermetic, distant fata de toată lumea și incapabil -ți manifești sentimentele ori -ți exprimi dorințele și ideile. Astăzi se pare -ți poți îmbunătăți puțin starea, daca te întâlnești cu un coleg, participi la o discuție legata de cariera, sau te cufunzi în muncă.

Vărsător

O zi numai bună de petrecut împreună cu jumătatea ta sau de luat parte la un eveniment oficial, unde poți cunoaște persoane importante, influente sau înțelepte, care pot juca un rol important în deciziile pe care le vei lua pentru viitor. Cu alte cuvinte, încearcă te extragi din contextul tensionat al acestor zile, te smulgi din atmosfera ușor pesimistă în care te-ai afundat și bucură-te de experiențele acestei zile.

Pești

Luna plasată în zona sufletului te invita îți dedici mai mult timp, fii mai aproape de familie, mai receptiv la nevoile celor dragi. Practic, configurația astrală de astăzi, dar și nenumăratele tensiuni și dezamăgiri din relațiile de prietenie, te determină strângi rândurile cu membrii familiei și -ți îndrepți atenția exclusiv asupra acestora. Pe de alta parte, ziua de astăzi este potrivită și pentru calcule sau strategii în ce privește administrarea resurselor materiale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇