Horoscop zilnic: 1 aprilie

Horoscop zilnic: 1 aprilie

Berbec

Ai avea succes în planificarea unor călătorii de agrement sau în scop profesional. Pe de altă parte, gândurile îți sunt atrase și de modalități noi de a obține competențe profesionale deosebite, necesare la locul de muncă.

Dacă ai de susținut examene, probe sau interviuri, alege-ți cu grijă vorbele. Dinspre segmentul prietenilor și al colegilor de muncă îți vin ajutoare substanțiale, pe care ar trebui să le folosești cu respect.

Taur

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pentru partenerul de viață sau pentru un colaborator este posibil să cheltuiești astăzi o sumă de bani importantă. De asemenea, poate intra în discuție și plata unor cursuri de care ai avea nevoie în segmentul profesional în care activezi.

Selectează-ți prioritățile, deoarece există riscul să împrăștii, fără rost, bani, demersuri, energie personală. Meditând pe marginea evenimentelor ivite vei constata că, dincolo de perdeaua materială, lucrurile stau cu totul altfel.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile

Gemeni

Orice ți-ar oferi ceilalți astăzi, tu tot ești nemulțumit și găsești nod în papură. Există o mare diferență între ceea ce îți dorești tu, cum vezi tu mersul lucrurilor, mai ales în relațiile parteneriale și ceea ce îți oferă contextul real al evenimentelor.

Se pare că motivul principal al disputelor sunt banii, bunurile și favorurile comune cu alții. Fii prudent, ai răbdare și încredere că ceea ce ți se cuvine prin drept divin va ajunge la tine la momentul potrivit.

Rac

Multe activități ți-ai propus să desfășori astăzi, mai ales la serviciu. În continuare, organismul este slăbit, are nevoie de îngrijiri și de odihnă. Bine este să nu forțezi nota și să-ți dozezi eforturile și dialogurile cu ceilalți.

Posibil să întâmpini multe neplăceri, atât din partea colegilor, cât și din partea persoanelor din anturajul apropiat. De aceea, fii înțelegător, acceptă și părerile altora, dar mai ales apelează la sprijinul cuiva de încredere.

De ce trăim incomplet

Leu

Umbrele zilei apar dinspre segmentul amoros. Sufletul tău are nevoie de afecțiune, dovezi de iubire și protecție, dar cei dragi se pare că au alte treburi și nu prea îți acordă atenție.

Pe de altă parte, ești atras în tot soiul de activități profesionale care te solicită foarte mult. Se recomandă prudență în privința sănătății, pentru că și din cauza unor afecțiuni mai vechi cei dragi te pot ține la distanță până ți le ameliorezi.

Fecioara

Se pare că vei depune eforturi mari la serviciu sau pentru a-ți clădi o poziție socială deosebită. Discuții cu persoane influente, întâlniri oficiale cu șefi, reprezentanți de seamă ai unor instituții, răsturnari de situație spectaculoase, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Membrii familiei și îndatoririle domestice sunt alte subiecte care te vor solicita astăzi. Ar trebui să acorzi prioritate familiei și apoi carierei profesionale și imaginii tale publice.

Oracolscop 29 martie – 4 aprilie 2021

Balanța

Ziua îți aduce tot soiul de întâmplări deosebite, greu de înțeles, în care ești implicat alături de persoanele din anturajul apropiat. Discuțiile sau întâlnirile de lucru încep bine, vreme de câteva minute bune pare că vă înțelegeți, însă pe neașteptate, totul se răstoarnă și scapă de sub control.

Ține-ți firea, fă un pas înapoi și evită să vorbești, să acuzi sau să critici. Abia peste câteva zile vei înțelege pe deplin ce s-a petrecut astăzi și mai ales de ce.

Scorpion

La îndemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil să cheltuiești sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli ar fi bine să stai de vorbă înainte tu cu tine și abia pe urmă să le accepți.

Fie că dai bani pentru alții, fie pentru cele necesare ție personal, nemulțumiri interioare tot apar, pentru că există într-adevăr o mare vulnerabilizare pe segmentul financiar din domeniul muncii pe care o desfășori.

Săgetător

Ai vrea să faci astăzi totul numai cum vrei tu și mai ales numai ce vrei tu. Astfel, că din partea figurilor autoritare din viața ta, atât cele din planul personal – familia, cât și cele din planul profesional – șeful, vei primi tot soiul de contre.

Fii prudent și organizează-ți programul în așa fel încât să mulțumești pe toată lumea. Ai suficiente resurse să te ocupi și de tine personal și de îndatoririle profesionale sau domestice care îți revin.

Capricorn

Este o zi în care cel mai bine te simți departe de zgomotul cotidian și de compania celorlalți. Totuși, va trebui să faci față unei serii întregi de activități, mai ales unele care implică efort mental.

Fii prudent și dozează-ți eforturile! Chiar ai nevoie de odihnă, relaxare și plimbări ușoare în aer liber. Gestionarea oricăror situații depinde numai de tine. Ai resurse suficiente pentru a depăși totul cu bine. Secretul constă în a avea mai multă încredere în tine.

Vărsător

Provocările zilei vin din partea prietenilor și a susținătorilor din anturajul socio-profesional. Într-un fel sau altul, dezbaterile roiesc în preajma banilor și bunurilor folosite sau administrate în comun cu aceste persoane.

Desprinde-te de persoanele care te necăjesc, dar în același timp reține reproșurile sau spusele lor. Printre rânduri vei găsi informații bune, chiar dacă unele îți displac deocamdată. Realitatea obiectivă îți poate fi arătată foarte ușor de alții.

Pești

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către persoane cu funcție. Tu la rândul tău îți poți exercita autoritatea asupra colegilor, mai mult sau mai puțin corect. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii!

Mulți prieteni sau chiar persoane din segmentul muncii te susțin și te ajută necondiționat în tot ce ai de făcut. Spre seară îți vei găsi liniștea, dar și povețe minunate acasă, alături de membrii familiei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Astrele spun 🕵 că acum este cel mai bun moment să ne dai un like! 👇 Mulțumim.