Horoscop lunar: Iulie 2020

Horoscop lunar: Iulie 2020

Berbec

După o perioadă de lâncezeală, confuzie și restricții, Berbecii au chef din nou de aventură, se simt inspirați, curajoși și sunt puși pe fapte mari. Unii Berbeci se pot implica în povești de amor pasionale, chiar dacă de scurtă durată.

Și în plan profesional sunt gata de acțiune, de inițiativă și schimbări majore. Însă, pentru a începe ceva, e nevoie să încheie ceva, să renunțe poate la o poziție, o funcție, un statut, în preajma zilei de 5 iulie, când se va forma Luna plină și eclipsa de lună în Capricorn.

Sănătatea se îmbunătățește, însă în continuare e necesar să aibă grijă mai ales de emoțiile lor, pentru că e posibil să fie destul de frământați și stresați.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Taur

Relațiile sentimentale sunt în continuare în proces de revizuire, ajustare și reconfigurare. Taurii au de clarificat lucruri și i-ar ajuta să vorbească deschis despre tot ce îi frământă, fără a-l acuza sau învinovăți pe celalalt.

Unii Tauri se pot implica în relații secrete sau pot relua relații amoroase cu persoane din trecut.

Din punct de vedere financiar, e nevoie de prudență în continuare, mai ales dacă intenționează să facă investiții mari. E bine să stea într-o zona de siguranță și cumpătare.

În ce privește planul profesional, e o perioadă bună pentru a pune în aplicare idei vechi și a continua proiecte care au fost întrerupte. Chiar dacă lucrurile merg mai încet decât își doresc, au șanse de reușită.

Gemeni

Mercur, stăpânul zodiei Gemeni, este încă retrograd în Rac, până pe 12 iulie, ceea ce înseamnă că se pot aștepta la neînțelegeri, sincope în comunicare și chiar întârzieri sau blocaje în activități comerciale și demersuri financiare. Însă, după 12 iulie, situația financiară se poate îmbunătăți.

ADVERTISING

În preajma zilei de 5 iulie, e timpul să-și achite o datorie, să-și ia o piatră de pe suflet. Dacă au ceva de împărțit cu cineva, un profit sau niște bunuri în urma unei despărțiri, e bine să fie deschiși, onești și să dea drumul la ceva care îi ținea blocați.

Relația de cuplu poate trece prin multe teste și frământări, fie din cauza divergenței de opinii, fie din cauza unei situații dificile prin care trece partenerul în plan profesional sau financiar.

O oportunitate extraordinară! Marte în Berbec (28 iunie 2020- 7 ianuarie 2021), inițiative și acțiuni epice

Rac

Racii sunt în continuare luați în vizor astral, mai ales că pe 5 iulie, odată cu Luna plină în Capricorn, va fi și eclipsă de Luna, activând din nou, după cum deja s-au obișnuit, casa parteneriatelor.

Pentru Raci, se încheie o etapă începută acum doi ani, se tranșează lucrurile în cadrul unei relații de cuplu sau profesionale. Relațiile care au o fundație autentică pot fi reconfigurate și consolidate. Celelalte, care au deja fisuri și sunt nefuncționale, se pot încheia.

Pot relua un parteneriat sau un proiect întrerupt la un moment dat în trecut, pot chiar să se întoarcă la un loc de muncă la care au renunțat cândva. E o perioadă a revenirilor oamenilor și situațiilor din trecut, unele cu scopul de a construi ceva mai departe, altele doar pentru evaluări și verificări ale deciziilor de atunci.

Anumite afaceri, proiecte și tranzacții în derulare se lămuresc după 12 iulie, când găsesc o formulă mai eficientă în care să le așeze.

Financiar, Racii au parte de oportunități de creștere, unii Raci își revin dintr-un impas, alții pot prospera dacă sunt atenți și fructifică șansele.

ADVERTISING

Sănătatea poate fi vulnerabilă sub aspect emoțional. Pot fi destul de stresați, de aceea, e bine să aibă grijă de ei.

Leu

Leii sunt din ce în ce mai activi. Marte, abia intrat în Berbec, le activează casa evoluției, idealurilor și a învățării, așa că au tot mai mult chef de studiu, de schimbat convingeri și de proiecte curajoase.

Sunt pretențioși și vor să conducă, nu acceptă locul doi, în nicio relație și sub nicio formă. Din acest motiv, se pot naște multe tensiuni și o anumită ostilitate în relațiile lor, mai ales atunci când sunt percepuți ca rivali.

În relația amoroasă, Leii puși pe aventură ar trebui să fie atenți la derapaje și la asumarea unor riscuri mai mari decât pot gestiona.

În zona muncii au multe de reconfigurat, iar în preajma zilei de 5 iulie, probabil că o etapa se va încheia pentru Lei. Fie pun punct unei activități profesionale, fie se despart de o echipă de lucru sau își schimbă programul zilnic.

De asemenea, unii Lei își schimbă stilul de viață, renunță la obiceiuri nesănătoase, încep un regim alimentar nou sau orice este necesar pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și nivelul de energie.

Din 22 iulie, când Soarele intră în Leu, sunt gata să strălucească din nou, să se remarce.

Precum în cer, așa și pe pământ. Curățare și vindecare la nivel colectiv

Fecioară

Mercur, guvernatorul Fecioarei, se află în mișcare aparent retrogradă până pe 12 iulie, așa că până atunci Fecioarele pot avea parte de neînțelegeri, erori de comunicare, îndoieli în ce-i privește pe unii prieteni. Au ocazia să reevalueze relații, abordări, atitudinea unor oameni din anturaj. Revin și persoane din trecut, reiau legături uitate sau proiecte întrerupte.

ADVERTISING

După 12 iulie, comunicarea se îmbunătățește.

Relația sentimentală este destul de încercată în luna iulie, mai ales că acest segment este activat și de eclipsa de Lună în Capricorn, pe 5 iulie. Așadar, pot avea discuții tranșante, pot trăi un moment critic în care sunt nevoiți să ia decizii legate de viitorul unei relații, de fapt, să stabilească dacă mai există un viitor acolo sau nu. Unele relații se rup, altele intră într-o nouă etapă.

Balanță

Pentru Balanțe, a început sezonul reconfigurărilor relaționale și parteneriale, a deciziilor curajoase. Sunt posibile și certuri, agitație, chiar agresivitate manifestată mai ales de către cei din jur. Balanțele sunt scoase la lecție, sunt solicitate să participe la discuții aprinse și să tranșeze situații pe care le-au tot amânat. E posibil să se simță presați acești nativi, de către partenerii de viață.

Totuși, Marte în casa relațiilor poate aduce o dinamică aparte, constructivă, acolo unde relațiile sunt funcționale, iar partenerii își pun împreună resursele și energia pentru a acționa și împlini obiective comune.

Din punct de vedere profesional, e bine să programeze negocierile și discuțiile importante cu șefii după 12 iulie, când Mercur va ieși din retrogradare. La fel și deciziile cu efect pe termen lung.

Sănătatea se ameliorează, însă e necesar să fie atenți la echilibrul emoțional, mai ales că în luna iulie - în special în jurul datei de 5 iulie - se pot stârni situații tensionate mai vechi, din trecut, care probabil vizează familia sau o problemă locativă.

E timpul sa reparam greselile. Mercur retrograd in Rac (18 iunie- 12 iulie 2020)

Scorpion

Marte, guvernatorul tradițional al Scorpionului, se va afla toată luna iulie în Berbec, activând casa sănătății și a muncii. Aici, încinge atmosfera și creează contextul potrivit pentru decizii, inițiative, acțiuni hotărâte.

Scorpionii pot acționa acum pentru a-și găsi un loc de muncă, pentru a schimba condițiile de lucru sau pur și simplu pentru a fi mai eficienți. Pot face rapid ce nu au făcut luni de zile.

Oportunitățile de afirmare vin însă după 22 iulie.

Probabil mulți Scorpioni vor începe o etapă nouă în ce privește munca, dar și stilul de viață. Acum e momentul să acționeze pentru a-și îmbunătăți sănătatea la toate nivelurile.

Din punct de vedere afectiv, unii Scorpioni au parte de un început relațional, alții se pot apropia mai mult de partenerii lor sau pot rezolva o serie de tensiuni vechi.

Săgetător

Săgetătorii devin din ce în ce mai înflăcărați, mai jucători și îndrăzneți, atât în plan amoros, cât și în ce privește experiențele pe care le caută în scop de distracție, aventură și risc.

Pot crea lucruri extraordinare, de la povești de dragoste că în filme, până la proiecte de anvergură și de mare răsunet public. Totuși, trebuie să fie atenți la tendința de a încălca liberul arbitru al celorlalți sau de a forța prea mult anumite limite și de a ignora consecințele acțiunilor lor.

Să fie atenți la pasiunile arzătoare care se pot naște rapid, dar care vor fi scurte și trecătoare.

Financiar, e nevoie să fie prudenți întreagă lună, dar mai ales în preajma zilei de 5 iulie, când odată cu Luna nouă în Capricorn se formează și eclipsa de Lună în casa banilor și anunță încheierea unui capitol în viața acestor nativi.

Unii pot închide o afacere, alții renunță la o activitate care nu mai e rentabilă. Se pare că ei pot merge mai departe și pot crea ceva nou, cu condiția să se desprindă de ceva vechi și să pună în ordine niște lucruri din trecut, inclusiv financiare (datorii, taxe, partaje).

După 12 iulie, se mai limpezesc apele în materie de finanțe și apar schimbări favorabile și șanse de îmbunătățire.

Capricorn

Saturn, guvernatorul zodiei lor, se întoarce pe 2 iulie în Capricorn, unde se întâlnește cu Jupiter și Pluto. Așadar, Capricornii intră într-o etapă de revizuire interioară și de reevaluare serioasa a relațiilor lor.

Mai ales că e posibil, în această lună, relația de cuplu să fie zdravăn zguduită și testată. Dacă punem la socoteală și faptul că nu exista prea multă diplomație în abordarea chestiunilor de familie și că furii vechi pot izbucni când se așteaptă mai puțin, atunci putem spune că acești nativi au parte de mult zbucium interior.

Pot ajunge la echilibru, sunt șanse de reconciliere și de stabilire a unui nou echilibru în cuplu sau în relațiile de colaborare, după 12 iulie. Tot atunci încep să se deschidă și alte culoare relaționale și oportunități de asociere. Totuși, trebuie să fie prudenți și să nu-și creeze prea multe așteptări, ci să ia lucrurile ușor, pas cu pas.

După 22 iulie, sunt șanse de câștig și de creștere financiară.

E foarte bine. Povestea unui rege african

Vărsător

Vărsătorii devin tot mai vocali, au multe de spus, au nevoie de interacțiuni cu ceilalți, vor să cunoască oameni noi, să schimbe informații, să facă planuri, să scrie, să țină prelegeri.

În tot cazul, simt nevoia să-și exprime punctele de vedere și uneori intră în luptă pentru a le apăra, ceea ce poate face să iasă scântei în conversațiile lor.

Totuși, Marte în Berbec în zona comunicării îi ajuta să iasă la lumina, să publice lucrări, să rezolve situații legate de acte sau deplasări pe care le-au tărăgănat multă vreme.

Recomandarea este să fie prudenți în trafic, să evite viteza excesivă, impulsivitatea și competiția cu alți șoferi.

Financiar, există în continuare multă confuzie și instabilitate, de aceea e bine să se abțină de la cheltuieli pripite sau capricioase.

În zona muncii totul pare să se miște greu și cu încetinitorul, iar Vărsătorii își pot pierde răbdarea. Totuși, după 12 iulie, încep să se așeze lucrurile și din acest punct de vedere și ușor, ușor, vor deveni mai eficienți, odată cu niște schimbări care se vor produce în acest sector.

Pești

Peștii primesc foarte multă energie în zona banilor munciți de ei, prin prezența lui Marte în Berbec. Devin mai determinați, motivați, ambițioși. Vor să-și crească beneficiile financiare, reușesc să se vândă mai bine, sunt mai îndrăzneți în a-și cere drepturile.

Au multă energie de folosit și multe abilități de arătat lumii. E vremea să se folosească de acestea cu curaj. Unii Pești pot deveni antreprenori, pot începe propria afacere sau măcar încep să cocheteze cu ideea.

Din punct de vedere sentimental și al relației cu copiii, există multă emotivitate, înclinație către romantism și nevoie de afecțiune și tandrețe. Posibil să nu primească ce-și doresc, cel puțin până pe 12 iulie. Dar după această dată, se pare că reușesc să ajungă mai ușor la inima celui iubit.

La locul de muncă, după 22 iulie pot avea parte de o șansă, de oportunități de afirmare și creștere.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇