Horoscop de weekend: 9 - 10 octombrie

Horoscop de weekend: 9 - 10 octombrie

Berbec

Sâmbătă, recomandabil este să te ocupi de situația bugetului comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Mai ales împreună cu membrii familiei se pare că există cheltuieli ce trebuie onorate cât mai repede. Chibzuiește atent fiecare ban și evită investițiile financiare la inițiativa altora. Duminică, relaxează-te la un concert de muzică, la un spectacol de teatru sau la o șuetă cu cineva drag și de încredere.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Taur

În zilele acestui weekend ai tendința de a respinge tot ce vine din partea celorlalți. Astfel, foarte ușor pot apărea animozități, pe teme banale. Chiar ar fi bine să te relaxezi, să privești atent la ceea ce fac sau spun ceilalți și apoi să te gândești, pe îndelete, cum ai putea folosi ceea ce vezi sau ceea ce afli, în folosul tău. Cineva din anturajul apropiat, o rudă sau un prieten, te poate ajuta să fii obiectiv.

Gemeni

Chiar dacă este weekend, tu continui să-ți rezolvi cu meticulozitate sarcinile de lucru de la serviciu. Ba și acasă te afunzi în tot felul de treburi domestice ramase restante. Motivația faptului că muncești de zor este legată de creșterea veniturilor. Însă, de această dată fii prudent, deoarece organismul tău are nevoie de odihnă și îngrijiri speciale. Afecțiunile mai vechi sau mai noi îți pot crea neplăceri serioase.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

ADVERTISING

Rac

Sunt zile bune pentru a te relaxa alături de persoana iubită sau de copii. Chiar și pentru un hobby vei avea suficient timp și resurse materiale, dacă îți organizezi corect activitățile. Sigur că poți întâmpina niscai obstacole, neplăceri, fie din partea celorlalți, fie tu personal oscilezi în idei și acțiuni. Dar, până la urmă, totul va ieși minunat pentru toată lumea. De evitat excesele, implicarea în treburile altora și relațiile frivole!

Leu

Dorința de a sta acasă, printre membrii familiei este mare. Minunat este că ți se va ivi ocazia de a-ți îndeplini aceasta dorință. Plănuiește activități domestice, vizite la rude sau invită-le tu la tine acasă și stai de vorbă cu orice rudă se ivește pe aproape. Te vei bucura de faptul că vei simți un ajutor ascuns în tot ceea ce ține de casă și familie. Pe de altă parte, ușor poți aluneca spre trecut, amintindu-ți diverse evenimente familiale.

Oracolscop 4 – 10 octombrie 2021

ADVERTISING

Fecioară

La finalul acestei săptămâni vei fi înconjurat de multă lume, în special de rude și prieteni apropiați. Discuții, schimb de experiență, poate chiar activități de învățare, toate acestea te vor asalta fară să-ți dai seama. Singurul motiv de gâlceavă ar putea fi aspectele financiare, dacă cumva aveți în comun cheltuieli. De aceea fii prudent, atât în ceea ce privește temele abordate, cât și situația de a plăti diverse la comun.

Balanță

Cheltuielile necesare traiului cotidian vor fi frecvente în zilele acestui sfârșit de săptămână. În sufletul tău există temeri profunde legate atât de locul de muncă, cât și de veniturile aferente. Și totuși, acum sunt momente excelente pentru a te detașa de aspectele materiale ale vieții, reușind până la urmă acest lucru, cu succes. De fapt este o provocare a destinului, pentru a aborda tu altfel tot ce este legat de muncă și implicațiile ei.

ADVERTISING

Scorpion

În aceste zile de weekend poți visa cu ochii deschiși, poți planifica tot ce dorești să fii sau să ai. Chiar dacă stările tale de spirit sunt oscilante, dacă te străduiești puțin te vei echilibra foarte bine. Adoptă o dietă ușoară, relaxează-te la o plimbare în aer liber, ferește-te de spații aglomerate și de persoanele care cer prea mult de la tine. Este posibil ca o discuție cu cineva aflat departe de granițele țării să îți dea vești interesante.

Săgetător

Ar fi foarte bine dacă te-ai detașa de forfota zilnică și te-ai retrage într-un loc liniștit. Oboseala își poate spune cuvântul și chiar ai nevoie de odihnă, relxare și numai compania oamenilor dragi și de încredere. Evită să te gândești la marile probleme ale vieții tale sau să alcătuiești planuri. Asta deoarece mentalul tău este într-o binemeritată pauză. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că erorile se produc ușor.

Capricorn

Te gândești la prieteni și la faptul că puțini dintre aceștia îți mai sunt alături. De asemenea și în domeniul socio-profesional se pare că nu te mai susțin personajele cunoscute de ani buni. De aceea, orientează-ți eforturile spre a lega relații noi. Privește la alții, chiar și la partenerul de viață și deslușește felul în care aceștia formează și păstrează relații pe termen lung. Serile acestui weekend, petrece-le vizionând un film bun sau un spectacol de teatru.

Vărsător

Este rost de întâlniri profesionale, fie la serviciu, fie undeva într-o călătorie specifică. Sunt posibile discuții aprinse, sarcini noi de lucru, chiar și asumarea unei funcții de conducere. Fii prudent, deoarece la prima vedere ești încântat de importanța care ți se acordă. Dar, la o a doua vedere ai să-ți dai seama că urmează o perioadă foarte încărcată. Cei dragi ți-ar putea reproșa faptul că îi lași de izbeliște, când au cea mai mare nevoie de tine.

Pești

Finalul acestei săptămâni îți aduce deschidere sufletească spre abordarea vieții din alte perspective. Lasă deoparte tiparele mentale vechi care îți limitau posibilitatea de a te dezvolta moral și spiritual. Plănuiește călătorii în locuri încărcate de istorie, ia legătura cu prietenii sau cunoștințele plecate în străinătate sau călătorește imaginar într-un loc drag sufletului tău. Dacă cei dragi îți resping ideile sau concepțiile noi, tu mergi mai departe pe drumul ales de tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇