Horoscop de weekend: 8 - 9 mai

Horoscop de weekend: 8 - 9 mai

Berbec

Emotivitatea este accentuată și astfel reacțiile tale față de evenimente și semeni sunt disproporționate la finalul acestei săptămâni. Fiind preocupat mai mult de chestiunile profesionale, riști să strici relațiile cu cei apropiați. Relaxează-te și tine cont de sfaturile celorlalți. Duminică vor apărea cheltuieli fie necesare traiului cotidian, fie pentru a oferi cadouri celor dragi.

Taur

Sunt zile bune în weekendul-ul acesta pentru a-ți alcătui planuri de viitor, pentru a renunța la idei, relații sau situații care nu îți mai sunt de folos. Ar fi bine să te orientezi spre oameni de bună calitate și spre situații care te ajută în vreun fel să te dezvolți personal sau profesional. Vorbește despre tine și intențiile tale numai cu cei care s-au dovedit până acum serioși și dornici sincer să te sprijine.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața

Gemeni

Relațiile cu prietenii sunt provocatoare, de aceea ar fi bine ca în aceste zile de weekend să iei legătura numai cu aceia în care ai încredere. Din cauza acestor persoane sunt posbile dispute cu persoana iubită sau copiii. Fii prudent și păstrează o echidistanță față de toată lumea. Duminică, te poți ocupa de treburi gospodărești, însă păstrează momente și pentru odihnă.

ADVERTISING

Rac

Finalul acestei săptămâni este potrivit reevaluării situației socio-profesionale în care te afli. Imaginea publică, relațiile cu șefii, autoritățile sunt răscolite și greu de păstrat într-un climat armonios. Depinde numai de tine cum îți gestionezi aparițiile publice și contactele cu persoanele oficiale din mediul în care îți desfășori activitatea. Duminică, relaxează-te alaturi de prieteni.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice

Leu

Mentalul îți este foarte activ la finalul acestei săptămâni. Gândurile dau năvală, informațiile vin din surse diverse, iar ceilalți te solicită din plin. Este bine să-ți selectezi atât discuțiile, cât și activitățile prioritare. Sunt posibile vești din și despre străinătate. Deocamdată ascultă ceea ce ți se spune, observă atent ce se petrece în segmentul legat de străinătate și lasă deciziile majore pentru următoarele zile.

ADVERTISING

Fecioară

Sâmbătă este nevoie să te ocupi de chestiuni financiare comune cu alții, respectiv achitarea unor facturi, taxe, relaționarea cu instituții financiare. Fii prudent, deoarece există un risc crescut de pierderi, erori în documente și neînțelegeri de tot soiul. Duminică, răsfață-ți simțurile cu vizionarea unui spectacol de teatru, film, muzică sau abordează discuții filozofice cu cineva drag. Călătorii și planuri în acest sens.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Balanță

Relaționarea cu ceilalți te obosește mult în aceste zile de weekend. Ar fi bine să-ți rezumi contactele la strictul necesar. Posibil ca partenerul de viață sau un colaborator să-ți facă reproșuri vizavi de faptul că ești foarte preocupat doar de tine, iar activitățile comune le-ai lăsat de izbeliște. Duminică sunt momene bune pentru a te gândi pe îndelete la sensul lucrurilor dincolo de aparențe dar și la bugetul de venituri și cheltuieli.

ADVERTISING

Scorpion

Este bine să-ți îngrijești sănătatea la finalul acestei săptămâni. Oboseala acumulată, dar și o vulnerabilizare a sănătății, de fundal, își vor spune cuvântul. Pe cât posibil folsește remediile bunicii, plimbările în aer liber și mai ales, înconjoară-te de oameni dragi și de încredere. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forța nota, chiar dacă ceilalți te solicită mult. Multe activități de rutină.

Oracolscop 03 – 09 mai 2021

Săgetător

Sfârșitul acestei săptămâni aduce tensiuni în relațiile sentimentale. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii ai grijă și lasă-le timpul și spațiul necesare pentru a-și duce traiul cum doresc. Deschide-ți sufletul spre nevoile și dorințele lor reale. Uneori, din prea multă iubire, apare riscul să blochezi mersul firesc al evenimentelor în care ești implicat alături de cei dragi. Duminică, îngrijește-ți sănătatea.

Capricorn

Relațiile cu membrii familei sunt tensionate, însă cu puțin efort și bunavoință vei depăși orice situație neplăcută în acest weekend. Disputele ar putea porni de la filozofii de viață diferite. Fii înțelegător și acceptă și alte puncte de vedere. Pe de altă parte, orientează-ți energia spre activități domestice de anvergură. Duminică, organizează mese festive sau ieșiri în oraș alături de cei dragi.

Vărsător

Zilele acestea sunt potrivite întâlnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este că ai ocazia să iei legătura cu cei pe care voiai demult să-i vezi sau să-i auzi. Chiar dacă se pot isca și mici dispute pe teme cotidiene, treci peste și bucură-te de tot și toate. Duminică îți sunt recomandate liniștea și confortul casei, alături de membrii familiei sau rudele dragi.

Pești

Sâmbăta se întrezăresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Temerile legate de bugetul disponibil pot lua amploare, dar numai dacă le acorzi tu importanță. Selectează-ți prioritățile și rezumă-te la strictul necesar. Duminică se întrezăresc întâlniri și dialoguri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Îți sunt favorizate discuțiile pe teme profesionale și călătoriile scurte.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇