Horoscop de weekend: 7 - 8 august

Horoscop de weekend: 7 - 8 august

Berbec

Astrele îți propun petreceri și distracții alături de cei dragi. Cu toate că izul conflictului plutește în aer, cu puțin efort și bunăvoinţă vei reuși să depășeșți momentele tensionate.

Traversezi o perioada în care relațiile sentimentale se pot reconfigura sau finaliza definitiv. Atenție și la relațiile cu copiii! Duminică trebuie să te odihneșți și să lași munca deoparte. Ești nemulțumit de activitatea profesională pe care o desfăşori, însă pe undeva și tu eşti de vină.

Taur

Weekendul anunță treburi gospodărești. Verifică atent toate ungherele spațiului locativ, pentru că pot exista avarii greu de depistat și remediat. Există varianta să-ți schimbi locuința, să achiziționezi bunuri patrimoniale, însă rezumă-te doar la planuri și lasă cheltuielile necesare pentru o altă perioada mai bună.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea, fii foarte prudent. Duminică se întrezăresc chefuri alături de cei dragi.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Gemeni

Sâmbătă s-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte sau alcătuiești planuri de călătorie. Ești pe picior de plecare și cu greu ceilalți îți pot înfrâna elanul. Recomandabil este să fii prudent și să călătorești cu atenție, indiferent de mijlocul de locomoție ales.

Duminică ți se cer prezența și eforturile acasă. Este nevoie să dai o mâna de ajutor membrilor familiei la treburile gospodărești.

ADVERTISING

Rac

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție bugetul de venituri și cheltuieli. Tendința de a cheltui mult este la cote înalte și ar trebui să fii mai precaut. S-ar putea să fie nevoie să faci cumpărături pentru o rudă apropiată sau un prieten drag. Rezumă-te la strictul necesar și evită investițiile sau împrumuturile.

Duminică sunt momente bune de a te întâlni cu cei apropiați. Vorbește cât mai puțin și evită promisiunile sau deciziile importante.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Leu

Foarte ușor ți se schimbă stările de spirit zilele acestea. Ba ai chef să te implici în cât mai multe treburi, ba te răzgândești la mijlocul acțiunii și îi lași pe toți baltă. Controlează-ți reacțiile și lasă combativitatea deoparte.

Duminică îți stă gândul la bani, în special la cei pe care îi câștigi din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Faci tot felul de calcule, pui în balanță îndatoririle de la serviciu și plata aferentă, însă oricât ai încerca, tot cu virgulă îți dă.

ADVERTISING

Fecioara

Sâmbătă ești emotiv, retras și cu greu se poate relaționa cu tine. Ar fi bine să-ți rezervi momente de singurătate și de odihnă. Pe de altă parte, în umbră dușmanii ascunși – mai ales cei din domeniul profesional – croiesc acțiuni care îți sunt nefavorabile. Fii prudent la tot ce presupune muncă și îndatoriri sociale.

Duminică te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Evită eforturile prea mari și implicarea în treburi care nu te privesc.

Horoscopul lunii august 2021

Balanță

Prietenii te provoacă mult și bine în weekend. Sunt posibile discuții aprinse și activarea conflictelor mai vechi. Recomandabil este să renunți la persoanele considerate până nu demult prieteni sau protectori, care te necăjesc când te aștepți mai puțin. Sunt momente favorabile pentru a te gândi pe îndelete, în taină, la noi planuri de viitor, alături de oameni care chiar te merită.

Duminică ar fi bine să te odihneșți, pentru că organismul va da semne de disconfort.

ADVERTISING

Scorpion

Sâmbătă se întrezăresc chestiuni profesionale, fie că participi la o ședință fulger, fie că ai de discutat cu un șef sau cu autoritățile. Ești pus pe ceartă, comunicarea este viciată, iar de aici și până la conflict deschis și pe termen lung este doar un pas. Fii prudent, ține-ți firea și fii înțelegător cu ceilalți.

Duminică sunt momente potrivite pentru întâlniri și dialoguri cu prietenii. Totuși, ar fi bine să faci o curățenie drastică în anturajul tău și să te bazezi mai mult pe forțele tale.

Săgetător

Sfârșitul acestei săptămâni anunță veșți din străinătate. Poate fi vorba despre o călătorie planificată mai demult, care acum fie se amănă, fie este nevoie să cheltuieșți mai mult pentru aceasta. Zilele acestea există un risc crescut de neplăceri la drum.

Duminică se pare că ești invitat la evenimente sociale care presupun etichetă și lume multă. Aparițiile tale în public sunt atent monitorizate de către persoane cu funcție, de aceea, pregătește-te cum se cuvine.

Capricorn

Chestiunile financiare legate de parteneriate și colaborări alcătuiesc tema principala a weekendului. Vei fi nevoit să revizuieșți plățile facturilor, taxelor sau impozitelor, însă pot intra în discuție și plăți de pe urmă gafelor partenerului de viață, de afaceri sau colaboratorilor. Tot ce ține de documente, discuții importante, decizii pe termen lung sunt supuse răsturnărilor de situație când te aștepți mai puțin.

Duminică sunt momente favorabile pentru rafinarea sufletului.

Vărsător

Provocările dinspre partenerul de viață, de afaceri sau dinspre colaboratori îți creează multe și mărunte neplăceri la finalul acestei săptămâni. Foarte ușor se pot rupe colaborări vechi, iar în cazul partenerului oficial de viață se poate ajunge iremediabil la divorț.

Duminică, gândurile îți vor fi atrase de banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții. Pot intra în discuție noutăți parteneriale care vor implica și bani comuni.

Pești

Activitatea profesională te solicită și zilele acestea. La serviciu există multe tensiuni între colegi, șefii sunt de negăsit, iar sarcinile de lucru sunt foarte multe. Dozează-ți eforturile, ocupă-te de priorități și evită implicarea în treburile altora.

Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, de aceea, rezervă-ți momente de odihnă și îngrijiri speciale. Nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, pe cât posibil.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇