Horoscop de weekend: 6 - 7 februarie

Horoscop de weekend: 6 - 7 februarie

Berbec

Gândurile te vor purta spre locuri îndepartate, unde ai dori să călătorești. Pentru că traversăm o perioada dinamică este bine să fii foarte atent la ceea ce gândești si ce faci. Beneficiezi de o forță mentală mare, care îți poate aduce revelații deosebite vizavi de toate sectoarele vieții. Gândește pozitiv, adresează cuvinte frumoase celorlalți, pentru că se vor întoarce la tine când te aștepti mai puțin.

Taur

Aspectele materiale ale vieții cotidiene te preocupă intens în zilele acestui weekend. Recomandabil este să te orietenzi numai asupra cheltuielilor necesare traiului zilnic. Tendința este de a te aventura în planuri financiare de anvergură. Pentru ne aflăm sub influența unor tranzite astrale deosebite, este dificil să apreciezi corect puterea financiara de care dispui acum sau în viitorul apropiat.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Gemeni

Relațiile parteneriale și colaborările sunt puse sub lupă în aceste zile. Se conturează un final de etapă relațională, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Este bine să lași deoparte luarea deciziilor importante și cantonarea în idei preconcepute. Provocările, tensiunile în relațiile cu ceilalți le poți gestiona foarte bine, dacă faci eforturi în acest sens. Totul depinde numai de tine!

Rac

În plan profesional se întrezăresc schimbări importante în acest weekend. Deocamdată sunt jocuri de culise greu de înțeles. În primul rând, este vorba despre încheierea unei etape, a unei acțiuni profesionale sau a unor relații de muncă vechi. Îți este favorizată detașarea de tumultul cotidian și orientarea eforturilor către ființa ta. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și înconjoară-te de cei dragi.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

Leu

Planul sentimental, relațiile amoroase și cele cu copiii alcătuiesc tema propusă de astre pentru acest weekend. Ești ajutat să te gândești serios la starea lucrurilor din acest segment. Gândește-te pe îndelete la cei dragi și observă-i atent. Deciziile care te implică pe termen lung lasă-le pentru zilele următoare. Sunt posibile tensiuni, dar cu puțin efort și bunavoință vei reuși să aplanezi totul.

Fecioară

Segmentul domestic îți atrage atenția în mod special, la finalul acestei săptămâni. Sunt șanse bune  de a lămuri și rezolva chestiuni familiale care trenează de multă vreme. Alături de cei dragi vei trasa anumite linii directoare vizavi de treburile gospodărești și de programul comun. Totuși, există detalii, chiar și gânduri ascunse ale unor membrii ai familiei, legate de mersul lucrurilor în casă.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Balanță

Contextul astral din zilele acestui weekend îți oferă posibilitatea de a-ți schimba opiniile vizavi de anturajul apropiat, de a te orienta spre relații și proiecte noi. Mentalul este răscolit, deci fii prudent. Vei aduna informații prețioase, vei dialoga cu oameni importanți și te vei bucura de aprecierea celorlalți. Totul este să eviți implicarea emotională în treburile altora și luarea deciziilor importante.

Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce vești importante legate de capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfășurată vor cunoaște modificări, fie primești o sumă de bani restantă, cadouri, fie afli noutăți legate de regimul salarial din următoarele săptămâni. Se deschid noi posibilități de căștig de la și prin alții. Deocamdată, rezumă-te la cheltuieli strict necesare și muncește cinstit.

Săgetător

La finalul acestei săptămâni sunt momente bune de a-ți trasa noi planuri de viitor, de a renunța la relații și situații vechi, perimate. Totuși, evită să te lași numai pe mâna și sfaturile celorlalți. Tendința perioadei pe care o traversam este de a fi prea independent, neglijând astfel nevoile celor dragi. Dozeazăți eforturile, pentru energia vitală este fluctuantă.

Capricorn

Îngrijește-te pe îndelete în acest weekend. Se pot accentua unele afecțiuni vechi. Prea multe gânduri, prea multă implicare în treburile gospodărești sau în cele profesionale te obosesc mult și, încet, dar sigur îți deteriorează sănătatea. Deocamdată este vremea meditațiilor, contemplării vieții și dialogului interior. Ai atâtea de discutat cu tine însuți!

Vărsător

Zilele acestea ies în evidentă relațiile cu prietenii și susținătorii din sectorul profesional. Ceva se finalizează, altceva începe. Te vei orienta mai mult spre relațiile cu cei apropiați, persoana iubita sau copii. Tensiunile iscate mai ales sâmbătă te pot duce spre concluzii greșite. Ai răbdare, ascultă ce spun ceilalți și evită luarea deciziilor. Relaxează-te la o șuetă, plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

Pești

S-ar putea să fii înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămâni, fie este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. Există predispoziții spre schimbări majore, mai ales în plan social. Este bine ți reevaluezi poziția în cadrul grupului de lucru de la serviciu și te gândești serios ce vrei să faci mai departe. Echilibrul îl vei găsi acasă, alături de membrii familiei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Astrele spun 🕵 că acum este cel mai bun moment să ne dai un like! 👇 Mulțumim.