Horoscop de weekend: 31 iulie - 1 august

Horoscop de weekend: 31 iulie - 1 august

Berbec

Weekend-ul acesta ai nevoie de câteva cumpărături necesare traiului zilnic. Este posibil să fii îngrijorat din cauza câștigurilor tale din munca depusă la un serviciu. Deocamdată traversăm o perioadă în care muncești mult și plata se lasă așteptată. Dozează-ți eforturile și cheltuiește strictul necesar. Duminică ar fi bine să te întâlnești sau măcar să stai de vorbă cu cineva apropiat. Evită implicarea în problemele celorlați.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Taur

Sâmbătă debordezi de energie. Sunt momente bune pentru a începe o dietă de sezon, pentru a-ți schimba garderoba sau pentru a-ți planifica un program de exerciții fizice. Ocupă-te mai mult de treburile tale și oferă-ți ajutorul numai când îți este cerut. Duminică, nivelul energetic îți va scădea considerabil, fiind nevoie să te odihnești. Evită cheltuielile nefondate sau planurile de investiții.

Gemeni

La sfârșitul acestei săptămâni ești destul de retras. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și aparatului renal. Ține o dietă potrivită, plimbă-te în aer liber și dormi suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Duminică te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Prudență la imaginea publică și la poziția ta socială!

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021
ADVERTISING

Rac

Se anunță întâlniri agreabile cu prietenii la finalul acestei săptămâni. Unele dialoguri se vor purta pe tonuri ridicate, însă detașează-te de tumultul situației și reține doar ce îți este de folos. O persoană care dorește să te protejeze sau să te susțină îți va da informații importante legate de pregătirea ta profesională. Duminică, oboseala își va spune cuvântul. Sănătatea aparatului sistemului respirator este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești pe îndelete.

Leu

Se pare că sâmbătă vei participa la evenimente cu multă lume. Recomandabil este să vorbești cât mai puțin și doar atunci când ești întrebat. Este posibil să ai ceva altercații cu un șef, dar cu puțin efort și bunavoință vei depăși totul cu bine. Duminică, prietenii vor fi în centrul atenției tale. Întâlnirile și dialogurile furtunoase îți vor aduce informații noi și de mare folos.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă
ADVERTISING

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți poate aduce vești din străinătate. Ori discuți cu cineva aflat peste mări și țări, ori îți faci planuri de călătorii îndepărtate. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a viziona o piesă de teatru, un film bun sau pentru a vizita muzee și expoziții de artă. Dacă ești implicat în diverse forme de instruire, ar fi bine să-ți revizuiești modul de abordare al temelor studiate.

Balanță

Zilele acestea ar fi bine să-ți verifici pe îndelete bugetul de venituri și cheltuieli. Poți descoperi nereguli în acte sau plăți. Fii prudent și achită-ți facturile și datoriile la timp. Evită implicarea în afaceri și asocieri cu persoane puțin cunoscute. Din cauza întârzierilor salariului pe care îl obții de la un loc de muncă s-ar putea să ai nevoie de un împrumut. Oboseala își va spune cuvântul plus unele afecțiuni vechi.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile parteneriale îți pot crea neplăceri la finalul acestei săptămâni. Ascultă ce au de zis ceilalți și schimbă-ți atitudinea vizavi de tot și toate. Zilele acestea, unele relații se pot încheia definitiv. Duminică faci socoteli legate de banii și bunurile pe care le deții cu un partener de viață sau un asociat într-o afacere. Se anunță culoare noi de câștig de pe urma altora.

Săgetător

Sâmbătă vei fi tentat să-ți continui munca de la serviciu sau să te ocupi de treburile de rutină ale casei. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este destul de obosit. De evitat zilele acestea consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Duminică, partenerul de viață îți solicită atenția în mod deosebit. Sunt șanse mari de a te desprinde de parteneriatele și colaborările vechi.

Capricorn

Sâmbătă se anunță petreceri și chef de aventuri. Persoana iubită sau copiii te pot necăji cu problemele lor, dar evită să te implici fără rost în treburile altuia. Deocamdată, iubirea nu prea are loc în viața ta. Duminică, organismul îți va reaminti că are nevoie de îngrijiri speciale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital. Evită supradozarea eforturilor și odihnește-te mai mult.

Vărsător

Finalul acestei săptămâni este potrivit treburilor gospodărești. Ai avea succes la curățenii generale, reparații curente sau reamenjarea casei pentru sezonul cald. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Nostalgia vremurilor trecute îți poate da bătăi de cap și la propriu și la figurat. Ține cont de nevoile și părerile celor dragi. De evitat achiziționarea de bunuri patrimoniale, pentru că există un risc mare de fraudă.

Pești

S-ar putea să pleci într-o călătorie scurtă la sfârșitul acestei săptămâni. Ori trebuie să vizitezi o rudă apropiată, ori este nevoie să pleci în scop profesional. Atenție mare la drum și verifică toate detaliile. Mentalul este destul de răscolit, de aceea vorbește puțin și direct. Duminică, astrele îți recomandă să stai acasă, alături de cei dragi. Ai multe și mărunte de făcut în spațiul locativ și de rezolvat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇