Horoscop de weekend: 30 - 31 octombrie

Horoscop de weekend: 30 - 31 octombrie

Berbec

Pe de o parte vor interveni relațiile sentimentale, iar pe de altă parte se vor ivi ocazii de a te ocupa de hobby-uri alături de prieteni. S-ar putea să simți că ești dus de val și te trezești în situații neplanificate de tine. Bine ar fi să te bucuri de tot ce se ivește, însă cu măsură. Există riscul să te entuziasmezi fară rost. Vorbește puțin, ascultă atent ce spun ceilalți și evită să iei decizii sau să îți asumi responsabilități care te depășesc.

Taur

Sunt zile minunate de a le petrece acasă, alături de familie. Ai avea spor și succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu cei dragi. Dar, responsabilitățile socio-profesionale sau unii prieteni te pot solicita mult. Aranjează-ți programul astfel încât să ai suficient timp și resurse pentru toată lumea. Membrii familiei s-ar putea necăji pe seama faptului că ești preocupat mai mult de alții, decât de ei. Fii prudent și prezent lângă cei dragi!

Atmosfera astrală a lunii NOIEMBRIE 2021: Mergem înainte cu mai mult curaj!

Gemeni

Gândurile tale hoinăresc printre subiecte ezoterice la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții interesante cu persoane din anturajul apropiat. În primul rând, vei afla detalii ascunse din segmentul profesional în care activezi. Pe de altă parte se întrezărește o avalnșă de discuții cu multe persoane. Fii prudent și selectiv în discuții! Evită să îți divulgi ideile, concepțiile sau planurile de viață și activitate profesională! Călătorii pe distanțe scurte.

ADVERTISING

Rac

S-ar putea să cheltuiești sume importante de bani în aceste zile de weekend. Pe lângă cumpărăturile necesare traiului zilnic pot apărea cheltuieli pentru o călătorie, pentru un curs, examen sau pentru un spectacol. În orice situație te afli, fii prudent și chibzuiește fiecare ban cheltuit. Este adevărat că primești bani din activitatea desfășurată la un loc de muncă, dar sumele primite sunt nesatisfăcătoare.

Leu

Din cauza chestiunilor financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, stările tale de spirit sunt fluctuante. Pe de altă parte, fiind foarte senzitiv în aceste zile, reușești să pătrunzi dincolo de aparențele evenimentelor și relațiilor în care ești implicat. Observând amănunte relaționale care îți displac, dar fiind-ți greu să le povestești și altora te interiorizezi mult. Detașează-te, ai răbdare și vorbește deschis cu ceilalți.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie - 8 decembrie

ADVERTISING

Fecioară

Sufletul tău are nevoie de odihnă și retragere din forfota cotidiană. Posibil să se accentueze unele afecțiuni mai noi sau mai vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te. Partenerul de viață sau responsabilitățile pe care le ai în cadrul unor colaborări te pot solicita mult. Recomandabil este să îți selectezi prioritățile și să te ocupi numai de ele. La nevoie cere ajutorul cuiva de încredere, pentru a duce treburile la bun sfârșit.

Balanță

Relațiile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul profesional în care activezi sunt foarte solicitante la finalul acestei săptămâni. Temele principale de discuție se pare că se leagă de statutul tău profesional, de locul tău în cadrul unei echipe de lucru. Totuși este bine să nu pui bază pe cele discutate acum, deoarece este loc suficient pentru răsturnări de situații sau pentru revenire asupra unor decizii oficiale.

ADVERTISING

Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce multă lume în preajmă. Sunt posiible întâlniri, dialoguri interesante cu persoane erudite, persoane cu funcții înalte, dar și cu alții care împărtășesc aceleași idei, hobby-uri că tine. Totuși există un risc major de a înțelege gesturile sau vorbele altora greșit. La rândul tău și tu poți fi înțeles sau apreciat necorespunzător. Astfel, fii prudent, tolerant și înțelegător. Cineva din anturajul apropiat te va sprijini foarte bine în toate demersurile tale.

Calea către autodistrugere: abuzuri și forțări în loc de încredere și susținere

Săgetător

Sunt zile potrivite pentru a-ți rafina sufletul cu subiecte interesante, deosebite, alături de oameni interesanți. Foarte ușor vor intra în sfera ta de interes călătoriile îndepărtate, studiile, chiar abordarea unui program de instruire personale sau profesională. Totul este să lași lucrurile la stadiul de idei și planuri, deoarece încă sunt șanse de a te răzgândi sau de a apărea cu totul altceva mai bun. Citește, vizionează filme, piese de teatru sau plimbă-te în aer liber!

Capricorn

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce posibilități de a te retrage tu cu tine, în locuri liniștite, de a medita la sensurile ascunse ale vieții și de a obține concluzii interesante vizavi de situațiile și relațiile în care te afli. Sigur că va trebui să te ocupi și de cele lumești, cum ar fi verificarea bugetului comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Vei reuși să rezolvi și chestiunile practice, și nevoile sufletului tău.

Vărsător

Zilele acestui weekend îți aduc în atenție relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții aprinse pe teme financiare. Partenerul de viață sau colaboratorii doresc în taină să profite de pe urma muncii tale, astfel încât tu să cheltuiești ceva mai mult pe lucrurile comune. Sau, aceștia doresc să direcționeze banii comuni spre cu totul alte segmente de viață, decât dorești tu. Se recomandă prudență și discernământ.

Pești

Treburile de rutină îți vor ocupa întregul weekend. Este bine să îți dozezi eforturile, pentru că organismul este obosit și are nevoie de odihnă. Însă evită consultațiile, analizele medicale sau intervențiile chirurgicale, pentru că sunt momente pasagere. Ar fi bine să te interesezi de terapii naturiste, de abordarea unei diete potrivite ție și de activități care chiar îți bucură sufletul. Fii prudent în relaționarea cu ceilalți, pentru că există riscul să vorbești prea mult.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇