Horoscop de weekend: 30 - 31 ianuarie

Horoscop de weekend: 30 - 31 ianuarie

Berbec

Se întrezăresc distracții, aventuri, dar și preocupări legate de un hobby la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile neplăceri fie în relația cu persoana iubita, fie în relația cu copiii.

Este mai dificil să-ți armonizezi dorințele personale de petrecere a timpului liber cu cele ale persoanelor dragi. Ar fi bine să ții cont și de sfaturile sau nevoile celorlalți. Duminică ai nevoie de odihnă și o dietă sănătoasă.

Taur

Sâmbătă sunt momente favorabile pentru reuniuni familiale, depănarea amintirilor și ascultarea istorisirilor membrilor familiei și rudelor. Este important să ții în permanentă legătură cu membrii neamului tău, deoarece sunt întâlniri și discuții memorabile, foarte importante pentru destinul tău.

Implică-te în treburi gospodăreșți și chiar oferă ajutor material, moral, spiritual celor dragi. Relaxarea cu o lectură îți este de bun augur în aceste zile.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

Gemeni

Weekendul te găsește pe drumuri. Fie că mergi în vizită la persoane dragi, fie că ele vin la tine acasă, sunt momente favorabile schimbului de informații și amuzamentului.

Foarte important este acum schimbul de informații și sfaturile primite din partea celorlalți. Totuși, selectează aceste informații și evită să povesteșți prea multe despre tine și intențiile tale.

ADVERTISING

Rac

Zilele acestea se conturează cheltuieli. Pe de o parte, este vorba despre cumpărături necesare traiului zilnic, însă, pe de altă parte, vei aloca o suma importantă de bani unor servicii sau obiecte necesare dezvoltării tale spirituale.

Selectează-ți prioritățile și ferește-te de investiții pe termen lung. Duminică o discuție sau o întâlnire cu cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații prețioase.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Leu

Ești în formă și dornic de a rezolva toate treburile restante din ultima lună. Indicat este să îți selectezi prioritățile și să rezolvi doar acele treburi care te solicită puțin.

Energiile tale vitale sunt fluctuante și astfel este dificil să te concentrezi prea mult. Petrecerile alături de prieteni și de oameni dragi îți priesc și vei reuși să-i aduni în preajma ta pe toți cu giumbușlucurile tale.

ADVERTISING

Fecioara

Este bine să te odihneșți zilele acestea, fie la munte, fie în apropierea unei ape curgătoare. Asta înseamnă că ar trebui să pleci într-o minivacanță de câteva zile departe de zgomotul cotidian și de aglomerație.

Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la felul în care te-ai dezvoltat până acum, la situațiile de viață în care te afli, la cei din preajma ta. Ascultă-ți vocea interioară!

Horoscopul anului 2021

Balanță

Prietenii te asaltează cu propuneri deosebite legate de petrecerea timpului liber. Pe de altă parte, este posibil să se creeze contexte, în aceste zile de wekend, în care să cheltuieșți pe cadouri pentru prieteni sau pe mofturile lor.

Fii prudent, deoarece riscul fraudării este mare. Detașează-te de relațiile care au devenit sufocante sau care îți cheltuie prea mult și fără rost resursele materiale.

Scorpion

Sunt zile în care vei fi înconjurat de multă lume, atât acasă, cât și în mediul social în care activezi. Este bine să fii precaut în vorbe și fapte, deoarece există un risc major de discuții contradictorii și chiar desprinderi de relații considerate benefice până nu demult.

Subiectele delicate sunt legate fie de partenerul de viață, fie de colaborările, proiectele socio-profesionale în care ești implicat.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

ADVERTISING

Săgetător

Se întrezăresc activități culturale, care îți vor largi orizontul cunoașterii, dar și cercul de prieteni și admiratori. Poate intra în discuție o călătorie îndepărtată sau pe termen lung. Insă ai grijă la felul în care te prezinți în față celorlalți, deoarece ești recalcitrant și ai tendința de a respinge tot ce vine de la persoanele cu funcție sau cu rang social.

Sănătatea nu îți permite excese.

Capricorn

Cheltuielile comune cu partenerul de viață, cu neamurile sau colaboratorii profesionali sunt frecvente în aceste zile de weekend. Posibil din cauza copiilor sau persoanei iubite să fii nevoit să cheltuieșți sume mari de bani.

Fii prudent, deoarece există riscul să rămâi fără bani, ba chiar să acumulezi și datorii. Selectează prioritățile și nu te lăsa șantajat emoțional. Odihnește-te conștient!

Sezonul Vărsătorului sau cum să spui DA Universului

Vărsător

Relațiile parteneriale sunt tensionate, fie din cauza membrilor familiei, fie a cheltuielilor comune cu aceștia. Este bine să menții un echilibru just între bugetul comun cu partenerul de viață și cel alocat ajutorării rudelor.

Este adevărat că rudele au nevoie de ajutorul tău deocamdată, pe termen scurt, dar cu partenerul de viață sau cu cheltuielile tale personale vei avea de-a face pe termen lung.

Pești

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție chestiunile legate de serviciu și anume acelea care au rămas nerezolvate. Ești tentat să-ți continui munca sau să roboteșți acasă, alături de cei dragi.

Bine este să-ți dozezi eforturile, deoarece organismul îți este obosit. Bucură-te de prezența celorlalți, fi-le alături, însă nu permite să fii suprasolicitat de către nimeni. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și plimbări ușoare în aer liber.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇