Horoscop de weekend: 3 - 4 octombrie

Horoscop de weekend: 3 - 4 octombrie

Berbec

Sfârșitul acestei săptămâni este unul cu totul și cu totul deosebit pentru tine. Chiar dacă stările de spirit vor fluctua mult și unii te vor caracteriza drept mofturos și instabil, farmecul tău nativ, dar și puțină bunăvoință vor diminua considerabil animozitățile.

Niscai nemulțumiri pot apărea de la faptul că îți dorești să cheltuiești mai mult decât îți permite bugetul.

Atmosferă astrală OCTOMBRIE 2020: reSTART pe toate planurile vieții

Taur

Este bine să te odihnești la finalul acestei săptămâni. Se pot activa probleme cronice de sănătate. În liniște și detașare de forfota cotidiană vei reuși să privești obiectiv la relațiile și situațiile în care te afli.

Sunt momente unice de revelații în toate sectoarele vieții. Ai încredere în vocea ta interioară și în Universul înconjurător! Vise și viziuni premonitorii.

Mesajul îngerilor pentru luna octombrie. Creația

Gemeni

Se deschid posibilități noi de a atrage de partea ta oameni de bună calitate, adevărați prieteni, care te vor însoți mulți ani de acum încolo pe drumul vieții.

Gândește-te concret, cu detalii, la personalitatea celor pe care îi dorești în rol de prieten sau de susținător în plan profesional și, foarte curând, aceștia vor apărea exact așa. De evitat excesele de orice fel!

Mercur în Scorpion până pe 28 octombrie: Răspunsuri din interior

ADVERTISING

Rac

Se conturează întâlniri și dialoguri cu multă lume în acest weekend. Poate fi vorba despre participarea la reuniuni profesionale, seminarii scurte sau, în plan personal, se reunesc membrii familiei, rudele și ești invitat de onoare.

Emoțiile sunt mari, dificil de gestionat, pentru că mulți vor dori să te asculte sau să te ia drept model. Prudență și toleranță!

Leu

Minunate zile la sfârșitul acestei săptămâni, pentru că vei fi animat de gânduri nobile și de o mare dorință de elevare sufletească, morală și spirituală.

Sunt șanse să discuți cu oameni erudiți, să plănuiești parcurgerea unor studii filozofice, profesionale sau călătorii îndepărtate. Citește, vizionează filme sau piese de teatru.

ADVERTISING

Fecioară

Ești preocupat de banii și bunurile comune cu alții, în acest weekend. Sunt posibile discuții serioase vizavi de moșteniri, rezolvarea unor împrumuturi, dar și despre investiții în proiecte personale sau profesionale de anvergură.

Deocamdată lasă totul la stadiul de discuții și planuri, iar acțiunea propriu-zisă va fi susținută într-o altă perioadă.

Balanță

Weekendul aduce provocări majore în plan partenerial. Se întrezăresc schimbări în relația de cuplu, dar și în cele profesionale. Este dificil deocamdată să separi realitatea de aparențe.

Totul este învăluit într-o fermecătoare mantie sclipitoare, dar care ascunde neplăceri financiare. Probabil că partenerii au interese ascunse.

ADVERTISING

Scorpion

Etape profesionale noi. În acest final de săptămână vei simți că se conturează destul de clar fie condiții de muncă noi la serviciu, fie un nou loc de muncă. Pare încântător, dar undeva în umbră există neplăceri greu de estimat.

Ar fi bine ca deocamdată să studiezi terenul și să mai aștepți o vreme până să iei decizii ferme. Îngrijește-ți sănătatea!

Săgetător

Se pare că te vei distra în acest weekend. Vei fi înconjurat de cei dragi, iar la orizont poate apărea o idilă deosebită. Ori starea sănătății tale, ori o relație/ situație profesională îți poate împiedica distracția și aventura până la capăt.

Fii prudent și nu te împrăștia în mai multe activități sau în prea multe relații! Evită glumele exagerate!

Capricorn

Finalul acestei săptămâni aduce noutăți în plan domestic. Subtil se conturează o nouă etapă familială, benefică, însă are și ceva hibe ascunse. Pentru că tensiunile plutesc în aer este posibil să apară controverse din te miri ce.

Fii alături de cei dragi, ocrotește-i cum știi mai bine și depune eforturi să-i ajuți cu tot ce poți și au ei nevoie. Reuniuni familiale de anvergură.

Vărsător

Discuții aprinse în zilele acestui weekend cu persoanele din anturajul apropiat. La prima vedere pare totul în regulă, se folosesc tonuri amiabile, zâmbete largi, însă în subsidiar există interese meschine ale unora din preajma ta.

Este momentul să faci o selecție printre prieteni și rudele apropiate care te provoacă mult fără rost. Călătorii pe distanțe scurte.

Pești

Momente deosebite în plan financiar în acest weekend. Sunt posibile câștiguri substanțiale, cadouri inedite sau favoruri așteptate demult.

Unele persoane din anturajul apropiat nu privesc cu ochi buni îmbunătățirea situației tale materiale, de aceea, fii cât mai discret și evită să povestești despre tine și planurile tale. Odihnește-te și cheltuiește cu măsură!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇