Horoscop de weekend: 29 - 30 mai

Horoscop de weekend: 29 - 30 mai

Berbec

Relațiile cu ceilalți sunt importante și frecvente în acest weekend. Se pare că vei avea de-a face mai mult cu întâlniri oficiale, cu multă lume și diversă. Participă cu drag la evenimentele ivite, însă ai grijă să păstrezi simțul măsurii în toate. Există riscul să gafezi ușor dacă te angrenezi în discursuri prelungite. Unii te vor aplauda, alții te vor critica, însă per ansamblu vei fi mulțumit.

Taur

Finalul acestei săptămâni este potrivit activităților culturale, rafinării mentalului, dialogurilor pe teme filozofice. Totodată s-ar putea să iei legătura cu cineva aflat departe de țară, îmbogățindu-ți astfel bagajul de cunoștinte cu teme noi și de bună calitate. Ai șanse să-ți modifici filosofia de viață, să-ți pregătești în tihnă alte planuri și să te bucuri mai mult de tot ce te înconjoară.

Contribuție sau birou de informații?

Gemeni

Weekend-ul acesta ești cu gândurile mai mult la capitolul financiar. Sunt posibile cheltuieli comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Este bine să fii prudent și să nu te lași impresionat de problemele materiale ale celor din preajmă. Unii vor plănui în taină să profite de pe urma generozității și agoniselii tale, așa încât dejoacă-le planurile. Privește dincolo de aparențe!

Rac

Foarte interesante și provocatoare sunt relațiile parteneriale la sfârșitul acestei săptămâni. Ai șanse să descoperi amănunte importante, cum ar fi intențiile reale ale partenerului de viață sau ale partenerilor profesionali, care până acum au stat bine ascunse. Totuși, deocamdată adună informații, vorbește strictul necesar și în taina analizează singur evenimentele din aceste zile.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 30 mai 2021

Leu

Zilele acestui final de săptămână îți vor readuce în atenție sănătatea și munca cotidiană. Este posibil să fii nevoit să-ți schimbi programul de lucru de la serviciu sau activitatea profesională, întrucât organismul tău este obosit și are nevoie de odihnă și îngrijiri de specialitate. Ocupă-te mai mult de tine și ai încredere că te vei descurca și cu treburile din alte segmente ale vieții.

Fecioară

Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți dau de furcă în acest weekend. La prima vedere pare că lucrurile merg bine, însă cumva în fundal se simte izul unui conflict mocnit. Când ți-e lumea mai dragă, aceste persoane îți pot reproșa diverse sau doresc să schimbe starea lucrurilor dintre voi într-un anume fel propus numai de ei. Fii prudent și implicat serios în relațiile cu ceilalți!

Vaccinare: adunare sau separare?

Balanță

Acasă, alături de membrii familiei, poți desfășura treburi gospodărești fie necesare întreținerii spațiului locativ, fie aprovizionării pentru sezonul rece. Fii la unison cu cei dragi, pentru că a muncii singur sau a ține cont numai de ideile tale, există riscul să pierzi din vedere amănunte importante necesare bunului mers în casă și gospodărie. Chiar dacă unii te vor necăji, treci elegant peste.

Scorpion

La sfârșitul acestei săptămâni, relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat este importantă și aducătoare de informații noi. Totuși, abundența discuțiilor sau întâlnirilor te poate obosi mult. Fii prudent și implică-te atât cât trebuie, fară să promiți ceva cuiva. Deplasările pe distanțe scurte, studiile și activitățile culturale sunt alte subiecte de luat în considerare sâmbătă și duminică.

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli la acest final de săptămână, atât pentru nevoile cotidiene, cât și pentru a mulțumi pe cineva drag. De asemenea, poți primi bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Însă, veniturile tale sunt fluctuante, nesigure, astfel că este bine să cheltuiești cu măsură. Ferește-te de împrumuturi sau planuri financiare care, la prima vedere, par încântătoare!

Capricorn

Sunt zile pe care ar fi bine să le petreci mai mult în compania ta sau cel mult alături de cei dragi și de încredere. Stările tale de spirit, dar și sănătatea sunt vulnerabile, oscilante, astfel că este dificil să te pui de acord tu cu tine sau cu ce vrei de fapt. Evită să te ancorezi de ideile, vorbele, acțiunile altora și mai ales nu te oglindi prea mult în personalitatea celorlalți.

Vărsător

În aceste zile de weekend este bine să te liniștești, să te detașezi de evenimentele în care ești implicat și să te înveselești prin mijloace diverse. Chiar dacă starea ta interioară lasă mult de dorit, ai încredere că poți depăși totul cu bine. Autocontrolul, meditațiile interioare, rugăciunea practicată din toată inima, o dieta potrivită, plimbările în aer liber, somnul te ajută mult și bine.

Pești

Ești tentat să te refugiezi în discuțiile cu prietenii sau cu persoanele care pare că îți susțin demersurile în segmentul socio-profesional. Fiind weekend, relaxarea mentală și fizică este mare astfel încât ai putea sesiza, dincolo de aparențe, intențiile reale ale celor considerați prieteni sau susținători. Vorbește puțin, nu îți divulga intențiile și nu te angrena în promisiuni deocamdată.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!