Horoscop de weekend: 28 - 29 noiembrie

Horoscop de weekend: 28 - 29 noiembrie

Berbec

Cheltuieli cotidiene personale, dar și pentru cei dragi se conturează în zilele acestui weekend. Tentația cumpărăturilor extravagante este la cote înalte și bine ar fi sa fii prudent.

Poți primi cadouri și recompense, însă se pare că autorul lor are un scop bine camuflat. Orientează-ți eforturile doar către treburile ușoare. Relaxează-te și ascultă sfaturile celor din preajma ta!

Taur

Stările tale de spirit sunt foarte schimbătoare la sfârșitul acestei săptămâni. Ai nevoie de odihnă, o dietă ușoară, plimbări în aer liber și compania oamenilor dragi și de încredere.

Vizitarea saloanelor de întreținere corporală, programarea unor cursuri de dezvoltare personală și profesională sunt bine susținute din astral. Detașează-te de provocări!

Gemeni

Recomandabil este să te odihnești pe îndelete la finalul acestei săptămâni, oricât de mare ar fi tentația activităților sociale cu cei dragi și în afara casei.

Sănătatea este vulnerabilă, stările tale de spirit fluctuează, astfel că este dificil să întreții atmosfera jovială cu care ceilalți sunt obișnuiți în preajma ta. Pot ieşi la iveală conflicte vechi ascunse. Evită provocările!

Mesajul îngerilor pentru luna NOIEMBRIE 2020: Transformare sprirituală

ADVERTISING

Rac

La finalul acestei săptămâni prietenii îți sunt alături, dar ceva nu funcționează bine și de aici vocea ta interioară îți transmite tot felul de semnale. Poți afla vești interesante și unele alarmante legate de cei apropiați.

Conflictele cu prietenii sunt la cote înalte și se recomandă prudență. Unele relații se pot destrăma definitiv. Lămurește divergențele și ascultă ce ți se spune.

Leu

Domeniul profesional îți poate oferi surprize deosebite în acest weekend. Dialogurile cu șefii sau autoritățile sunt frecvente și distorsionate. Există varianta accentuării unor conflicte, însă cu prudență și discernământ poți soluționa totul.

Exprimă-ți nemulțumirile şi așteptările de la ceilalți. Recomandabil este să echilibrezi latura personală cu cea socială.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Relațiile cu străinătatea sunt marcante la sfârșitul acestei săptămâni. Demersurile legate de o plecare în afara granițelor țării sau de studii diverse pot întâmpina neplăceri.

Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară cum ai vrea tu, ai încredere că astrele îți pregătesc surprize frumoase și utile. Delectează-te prin activități culturale, alături de cei dragi.

6 remedii Feng Shui pentru abundența financiară

Balanța

Chestiunile financiare ce privesc banii și bunurile comune cu alții alcătuiesc subiectul principal al acestor zile de weekend.

Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot pune în discuție aspecte legate de moșteniri sau de partaje, în cazul unui divorț. Izul conflictelor și proceselor legale este la cote mari.

ADVERTISING

Scorpion

Finalul săptămânii accentuează hibele existente în relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre colaboratori apar discuții aprinse de la, aparent, te miri ce.

Este bine să iei în serios cele spuse de ceilalți și să te gândești apoi la un plan de îmbunătățire a situației. Chiar trebuie să pui capăt situațiilor trenante și relațiilor ineficiente.

Săgetător

Ești foarte preocupat, în acest weekend, cu treburile de rutină, fie că te afli la serviciu, fie acasă. Este multă forfotă în zona muncii, însă doar forfotă. Relațiile colegiale sunt tensionate. Bine ar fi să eviți conflictele și să te ocupi doar de treburile tale.

Sănătatea este vulnerabilă, dar remediile naturiste, odihna conștientă și dieta potrivită te pot scoate din impas.

Capricorn

Capitolul relații sentimentale și relații cu copiii te provoacă mult la finalul acestei săptămâni. Cheful de distracții şi aventuri este la cote înalte, dar ar trebui sa ții cont și de starea celor din jur.

Persoana iubită îți poate face reproșuri, unele fondate. Astrele îți trimit imbolduri deosebite în zona creativității, așa încât poți rezolva orice neplăcere. Amintește-ți și de hobby-urile tale!

Eclipsa parțială de Lună în Gemeni, 30 noiembrie 2020. Culegem ce am semănat

Vărsător

Sunt zile propice activităților casnice în acest weekend. Curățeniile generale, reamenajarea spaţiului locativ, mutarea într-o nouă locuință sau reparațiile curente le poți face cu succes.

Îți vin idei interesante legate de achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea, ai nevoie de multa prudență și răbdare.

Pești

Finalul acestei săptămâni îți aduce multe răscoliri sufletești, tumult mental și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Prudență, răbdare, toleranță! Foarte ușor se pot isca discuții aprinse de la banalități.

Poți afla vești importante legate de cineva drag. Chiar dacă te nemulțumesc, privește doar partea bună a lucrurilor. Detașează-te de cotidian!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇