Horoscop de weekend: 28 - 29 august

Horoscop de weekend: 28 - 29 august

Berbec

Finalul acestei săptămâni este potrivit cumpărăturilor necesare traiului zilnic, dar și analizei financiare amănunțite a bugetului de venituri și cheltuieli. Este posibil să primești bani din munca desfășurată la serviciu sau măcar vești bune în acest sens. Prudența și austeritatea trebuie să fie atributele principale când vine vorba despre bani.

Taur

Sunt momente bune pentru a-ți alcătui planuri de viitor, pentru a te ocupa pe îndelete de sănătatea ta sufletească și trupească. Ar fi minunat dacă te-ai opri preț de câteva clipe din iureșul cotidian și ai contempla natura, oamenii și evenimentele din viața ta. Astfel ai reuși mai repede și mai ușor să înțelegi încotro te duce valul actual pe care te afli.

Gemeni

Jocurile de culise din sfera profesională îți creează disconfort vizibil în aceste zile de weekend. Recomandabil este să te detașezi de toate și să vezi partea plină a paharului. Excesele pe care ești tentat să le faci muncind îți slăbesc sănătatea. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber, sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de problemele tale și ai încredere că Universul veghează atent asupra ta.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

ADVERTISING

Rac

Ești înconjurat de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni, însă are cumva legătură cu banii și bunurile pe care le folosiți și administrați împreună. Scopurile lor personale și bine ascunse de ochii și urechile tale sunt total diferite de ceea ce afișează în preajma ta. Recomandabil este să păstrezi o distanță sănătoasă față de toți cei care spun sus și tare că te susțin necondiționat.

Leu

Multă lume se afla în preajma ta în aceste zilede weekend, fie că ești convocat în plan profesional, fie acasă printre rude și prieteni. Este bine să fii prudent atât în vorbe, cât și în fapte, deoarece foarte ușor ești observat și catalogat în mod superficial. Partenerul de viață sau colaboratorii profesionali te provoacă mult. Evită să răspunzi la provocările lor.

ADVERTISING

Fecioară

Finalul acestei săptămâni este potrivit activităților culturale, proceselor de învățare, dar și călătoriilor îndepărtate. Fie că alegi să participi la un curs de weekend, fie să călătorești de agrement, vei avea ceva important de învățat din orice experiență cât de măruntă. Îndatoririle profesionale sau unele afecțiuni legate de sănătate îți pot modifica programul propus.

Promisiunea unui rezultat

Balanță

Vin informațîi prețioase legate de bugetul veniturilor și cheltuielilor comune cu partenerul de viață sau colaboratorii profesionali la finalul acestei săptămâni. Mai mult este vorba despre achitarea unor facturi, taxe, datorii sau de a lamuri chestiuni legate de folosirea și administrarea unor bunuri comune. Este o perioadă austeră din punct de vedere material, dar bogată spiritual.

ADVERTISING

Scorpion

În weekend, relațiile parteneriale și colaborările profesionale îți creează niscai răsturnări de situație. Poate fi vorba de finalul unora și pregătirea, mai mult sau mai puțin conștientă, a altora. Bine este să analizezi pe îndelete situația partenerială în care te afli și să-ți trasezi alte direcții de viitor. Evită excesul de zel și ajutorarea forțată a altora.

Săgetător

Ești tentat să petreci aceste zile fie cotinuându-ți activitatea profesională de la serviciu, fie trebăluind acasă, alături de cei dragi. Elanul, dar și hărnicia de care dai dovadă pentru a-ți îndeplini toate sarcinile de lucru îi va antrena și pe alții în munca ta, ajutându-te substanțial. Totuși, ai în vedere și odihna, deoarece sănătatea este deficitară.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Capricorn

Se pare că în acest weekend vei fi invitat la o petrecere sau tu, pe neașteptate, organizezi una, pentru cei dragi. Neplăcerile sentimentale, din cauza cheltuielilor comune, pot lua amploare. Este bine să fii prudent, să eviți cheltuielile nefondate și satisfacerea mofturilor copiilor sau persoanei dragi. Pe de altă parte, îți poți folosi energia în activitățile specifice unui hobby.

Vărsător

În aceste zile de weekend, sufletul tău are nevoie de compania membrilor familiei, de confortul și liniștea casei. Ai avea spor și succes la treburi gospodărești de genul curățenii generale, mici reparații curente sau pregătirea unor conserve pentru sezonul rece. Sfătuiește-te cu cei dragi în orice domeniu al vieții. Iar tu, la rândul tău, răsplătește-i cu bunătăți de sezon preparate de tine.

Pești

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la rude și prieteni, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Există multe taine vizavi de relațiile cu persoanele din anturajul apropiat, în sensul că oricâte eforturi ai depune pentru a stabiliza și armoniza aceste relații, tot apar disonanțe, neînțelegeri și răsturnări de situație greu de prevăzut.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇