Horoscop de weekend: 27 - 28 februarie

Horoscop de weekend: 27 - 28 februarie

Berbec

În acest weekend ai un program încărcat, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Poți rezolva multe treburi restante, dar asta te vă epuiza destul de mult. Fii prudent și selectează-ți prioritățile! Excesul de zel îți poate crea neplăceri în relațiile cu cei dragi. Îngrijește-ți sănătatea și tine cont de sfaturile oferite cu drag de către cei apropiați. Sigur că vei primi și reproșuri, dar privește-le ca pe niște mici ajutoare în dezvoltarea ta personală sau profesională.

Venus în Pești, 25 februarie – 21 martie 2021. Iubirea e compasiune

Taur

Finalul acestei săptămâni iți aduce în atenție relațiile sentimentale și modul în care te poți pune în valoare mai bine prin intermediul celor dragi. Este rost de distracție, aventuri, planuri mărețe alaturi de alții și chiar implicarea în activități specifice unui hobby. Negura poate apărea dinspre segmentul familial, fie prin reproșurile făcute de membrii familiei, fie din cauza faptului că ai de rezolvat îndatoriri domestice, rămânându-ți astfel prea puțin timp pentru sufletul tău.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Gemeni

Se pare că familia și casa reprezintă segmentele de viață importante în aceste zile de weekend. Dezbaterile pe teme domestice împreună cu membrii familiei vor fi frecvente și cu efecte pe termen lung. Alege-ți cu grijă vorbele, întrucât exista riscul să te pripești în decizii sau concluzii. Folosește un ton plăcut, deoarece, fară să-ți dai seama, ceilalți pot fi deranjați de timbrul vocii tale. Ocupă-te și de curățenii sau reorganizarea spațiului în care locuiești.

Oracolscop 22 – 28 februarie 2021
ADVERTISING

Rac

Ești înconjurat de o mulțime de prieteni și rude apropiate. La prima vedere iureșul din preajma ta poate fi deranjant, însă dacă ai să privești doar partea plină a paharului vei reuși să te bucuri de tot și toate. Finalul acestei săptămâni îți aduce de asemenea și informații prețioase în domenii de larg interes. Din când în când, oprește-te din gândit și vorbit, ia aminte și la spusele sau îndemnurile celor dragi. Pot interveni și călătorii pe distanțe scurte.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Leu

Apar cheltuieli neprevăzute, pe lângă lista alcatuită cu grijă de ceva vreme. Se pare că dispui de un buget suficient deocamdată, pentru a-ți acoperi cele necesare, ba chiar și ceva mofturi personale. Totuși ar fi înțelept să te rezumi la chletuieli strict necesare și să pui ceva bani deoparte. Este adevărat că în urma achizițiilor din acest weekend este posibil să-ți rafinezi gusturile și chiar sistemul valorilor filozofice.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce multă energie. Poți rezolva multe treburi restante, ba chiar există riscul să te implici și în treburile altora și să-i ajuți cu succes. Există risc pentru că unii s-ar putea simți deranjați de aportul tău în viața lor. Fii prudent și dozează-ți elanul de a face multe și mărunte. Oferă-ți sprijinul numai dacă ți se cere. Pe de altă parte, canalizează-ți eforturile mai mult spre tine și spre ceea ce îți este de folos.

Balanță

Departe de ochii și urechile lumii îți este cel mai bine la sfârșitul acestei săptămâni. Organizează-ți treburile astfel încât să beneficiezi de suficiente momente de relaxare și odihnă. Ai putea exersa cu succes câteva tehnici de meditație, iar în urma acestor practici ai obține revelații minunate pentru situațiile și relațiile din viața ta. Îngrijește-ți și trupul, pentru că se pot accentua afecțiuni legate de picioare sau afecțiuni ale sistemului digestiv.

ADVERTISING

Scorpion

Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți interesante la capitolul relații cu prietenii. Pe lângă discuțiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea să obții un pont valoros necesar dezvoltării tale personale și profesionale. Totul este să accepți ideile și autoritatea altora, fără să țeși povești iluzorii. Reține sau chiar notează cele aflate și corelațiile mentale pe care le faci în aceste zile.

Săgetător

Socializarea este aspectul care te interesează în mod special în acest weekend. Sunt posibile întâlniri cu persoane importante, cu funcție, persoane care te pot sprijini în ascensiunea ta profesională. Chiar daca unii îți vor scoate în evidentă carențele educaționale, în paralel vei obține și soluții deosebite de a le elimina. Deschide-ți mintea și sufletul și acceptă sfaturile sau îndemnurile celorlalți. Chiar și o discuție banală, în aparență, te poate duce pe culmi nebănuite.

Capricorn

Excelente zile pentru a-ți deschide mintea și sufletul spre noi filozofii de viață, spre abordarea vieții din alte perspective și pentru a te transforma la nivel profund. Poți avea senzația că ești depășit de unele evenimente în care ești implicat, însă în umbră, providența te conduce exact spre ceea ce îți este de folos. Greu de sesizat acum felul în care vei gândi sau trăi peste un timp, însă ai putea încerca un scenariu. Contează și implicarea ta la ceea ce ți se întâmplă.

Vărsător

Framântările din acest weekend se pare că sunt legate de bugetul comun cu ceilalți. Pentru că unele colaborări se destramă rapid, posibil chiar și relația de cuplu, ești tentat să te gândești la accesarea altor surse de venit. Pe de altă parte, există și varianta să fii nevoit să chetuiesti bani pe facturi, taxe sau amenzi restante, mai mult sau mai puțin și din vina altora. Fii prudent și gândește-te la a-ți proteja banii, bunurile și chiar sufletul.

Pești

Se vă trasa o tușă finală, în zilele acestui weekend, în relațiile parteneriale. De aceea concentrează-ți eforturile spre a stabili clar pe cine mai dorești să păstrezi în viața ta, atât într-o relație matrimonială, cât și într-o relație profesională. Totuși ar fi bine să te gândești și la personaje noi, alături de care să dezvolți fie proiecte profesionale, fie personale. Plănuind acum toate acestea vei avea mult de câștigat, în acest segment, în viitorul apropiat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇