Horoscop de weekend: 26 - 27 decembrie

Horoscop de weekend: 26 - 27 decembrie

Berbec

Finalul acestei săptămâni îți aduce cheltuieli diverse. Pentru că este sezonul sărbătorilor de Iarnă, tentația cumpărăturilor este mare și destul de păguboasă în aceste zile. Te poți bucura de magia momentelor de sărbătoare și dacă ești chibzuit în toate. Lasă grijile deoparte și fii alături de cei dragi. Manierele tale fermecătoare îi vor încânta pe ceilalți, iar aceștia te vor răsplăti din plin.

Taur

Energia astrală din aceste zile de weekend te bulversează destul de mult. Emotivitatea este accentuată, riscând să strici și cheful celorlalți care sărbătoresc din plin. Controlează-ți stările și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Sunt momente pasagere, pe care le poți depăși cu puțin efort și bunăvoință. Petrece cu măsură și bucură-te de magia sărbătorilor de sezon.

Atmosferă astrală DECEMBRIE 2020: Zorii unei noi Lumi

Gemeni

Ai nevoie de liniște, detașare de forfota cotidiană și compania celor dragi. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Sunt momente deosebite în care simțurile îți sunt foarte accentuate, reușind să înțelegi sensul ascuns al situațiilor în care te afli. Revelațiile din aceste zile de sărbătoare îți sunt de mare folos și ar trebui notate într-un jurnal.

ADVERTISING

Rac

Fiind zile de sărbătoare la finalul acestei săptămâni ești tentat să te înconjori de prieteni, fie că îți plac, fie că nu. Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă, însă nu te implica emoțional în niciun fel de relație. Sunt momente deosebite în care vei putea observa foarte clar cine îți este cu adevărat prieten și cine mai puțin sau deloc. Prudență în toate, mai ales în vorbe și decizii!

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Leu

Felul tău prietenos de a fi va ieși mult în evidență la sfârșitul acestei săptămâni. Se conturează evenimente sociale, cu multă lume atât acasă, în plan familial, cât și în sfera socio-profesională. Se recomandă prudență, deoarece unii vor încerca să-ți șifoneze imaginea publică sau vor viza postul pe care-l ocupi în cadrul unui colectiv de muncă. Alege-ți vorbele și gesturile cu grijă!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Gândirea și comunicarea sunt deficitare la finalul acestei săptămâni, de aceea fii prudent și evită discursurile lungi și gesturile la întâmplare. Momentele de sărbătoare, petrece-le în liniște alături de cei dragi. Este rost de călătorii lungi și de a vorbi cu persoanele aflate în străinătate. Sunt posibile discuții aprinse și neînțelegeri de tot felul, dar le poți depăși cu puțin efort și bunăvoință.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

Balanță

Weekend-ul îți amintește de banii și bunurile comune cu alții. Însă, este sărbătoare, toată lumea petrece și tu ar trebui să faci la fel. Sigur că temerile privitoare la cheltuieli și bunuri sunt fondate, dar acum lasă grijile deoparte și bucură-te de magia sărbătorilor de sezon. Cineva veghează din umbră la bunul mers al vieții tale și te va ajuta să depășești și neplăcerile materiale.

ADVERTISING

Scorpion

Delicate zile la capitolul relații parteneriale în acest weekend! Sunt momente deosebite în care îți vor fi revelate foarte clar multe aspecte, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață sau relațiile de colaborare. Fii prudent, discret, ține cont că este sărbătoare și lasă discuțiile importante sau deciziile majore, pentru zilele următoare. Subiectivismul este accentuat!

Săgetator

Chiar dacă este sfârșit de săptămână, chiar dacă este sărbătoare, tu ești tentat să te afunzi în diverse treburi de rutină. Lasă grijile deoparte și bucură-te de compania celor dragi și de aranjamentele de sezon. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și la nevoie cere sprijinul celorlalți. Odihna, dialogurile amicale și plimbările ușoare în aer liber fac minuni.

Capricorn

Este rost de distracții la sfârșitul acestei săptămâni, dar cumva au un gust dulce-amar. Așteptările tale privitoare la persoana iubită sau la copiii sunt exagerate. Fii înțelegător cu ceilalți! Este sărbătoare, toată lumea petrece, deci ar fi bine și tu să te aliniezi trend-ului de moment. Există multe aspecte benefice în viața ta și oameni care te iubesc și au nevoie de tine, ceea ce este minunat.

Vărsător

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce alături membrii familiei și rudele. Sufletul tău are nevoie de mediul familial, de dialogurile cu neamurile, de întoarcere în locurile natale. Bucură-te de sărbătorile perioadei și depășește orice neplăcere cu încrederea că totul are un rost și că totul se petrece spre binele tău suprem. Nu pune bază chiar pe tot ce ți se povestește. Unii vor dori să te impresioneze.

Pești

Se conturează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat în acest weekend. Pentru că este sărbătoare, multă lume va dori să stea de vorbă cu tine și să-ți povestească câte-n lună și-n stele. Selectează persoanele, selectează subiectele de dialog și evită să vorbești despre tine și intențiile tale. Petrece alături de ceilalți și lasă-te purtat de poveștile sărbătorilor sezonului.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇