Horoscop de weekend: 25 - 26 iunie

Horoscop de weekend: 25 - 26 iunie

Berbec

Cheltuielile necesare traiului cotidian reprezintă tema principală a acestui weekend. Este bine să te rezumi la strictul necesar, deoarece veniturile tale sunt fluctuante și chiar se pot diminua în viitorul apropiat. De reținut că sfaturile sau îndemnurile prietenilor ar trebui evitate, întrucât te conduc spre cheltuieli nefondate sau pierderi serioase de bunuri. Folosește ceea ce ai și mai ales mulțumește-te cu ceea ce ai.

Taur

Zilele acestui weekend sunt potrivite numai pentru a te ocupa de tine și planurile tale de viitor. Analizează pe îndelete punctele tari și punctele slabe din situațiile în care ești implicat. Vei fi surprins de cele descoperite! Acum ai șanse minunate de a găsi rezolvări la toate neplăcerile. Provocările celorlalți sunt majore, însă temperează-ți reacțiile și întoarce lucrurile în favoarea ta.

Gemeni

Odihna ar trebui să fie ocupația de bază la sfârșitul acestei săptămâni. Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și dozează-ți eforturile. Meditațiile interioare, desprinderea de cotidian și zonele liniștite te ajută mult. O discuție de taină cu cineva din familie îți aduce informații utile fie în plan personal, fie în plan profesional. Totuși ferește-te de a vorbi prea mult!

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Rac

Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu prieteni, dar și cu persoane din anturajul profesional. Rezumă-te la discuții banale, de larg interes. Este păgubos acum să vorbești despre tine sau să încerci să dai sfaturi. Riscul de a te pierde în acțiuni inutile, consumatoare de energie și bani este mare. Rezervă-ți momente pentru a contempla viața și minunățiile ei. Asta te liniștește și te bucură deopotrivă.

ADVERTISING

Leu

Cu toate că ești orientat spre tine și doleanțele tale personale, la finalul acestei săptămâni vei fi nevoit să participi la tot soiul de evenimente fie acasă, printre neamuri, fie în domeniul profesional printre șefi și colegi de muncă. Mulți te vor băga în seamă, vor dori sfaturi și-ți vor aduce laude. Alții însă vor încerca să te provoace ori din amuzament, ori din dorința ascunsă de a-ți strica reputația publică.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2022: Concentrare energetică maximă!

Fecioară

Profită de zilele acestui weekend și rafinează-ți mintea și sufletul cu acțiuni culturale, de genul vizionarea unor spectacole de teatru, concerte de muzica, vizite la târguri de sezon sau participând la seminarii filozofice de scurtă durată. Tensiunile interioare vor dispărea ca prin minune dacă depui eforturi serioase de a te cufunda numai în gânduri pozitive și a vedea numai partea plină a paharului vieții tale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Posibil să te preocupe în mod special aspectele materiale ale vieții cotidiene. Cu toate că dispui de suficiente surse de trai, din când în când te cuprind frământările sufletești vizavi de bani, bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Privește dincolo de aparențe, deoarece există detalii importante care ți se vor revela numai în acest fel. Însă, restrictioneaza-ți cheltuielile și bucură-te de ceea ce ai.

Scorpion

Privește la felul în care se desfosoara relațiile cu ceilalți. Posibil să descoperi neplăceri, scopuri ascunse sau să-ți dai seama că de fapt ai nevoie de alți oameni alături de care să-ți duci la bun sfârșit planurile de viață. Totuși, deocamdată adună informații, stai de vorbă cu tine însuți și abia apoi decide în consecință. Vorbește puțin, selectează acțiunile comune cu ceilalți și rezervă-ți momente de solitudine.

Horoscopul săptămânii 20 – 26 iunie

ADVERTISING

Săgetător

La finalul acestei săptămâni se pare că ți-ai propus să rezolvi treburi de rutină fie acasă, fie la locul de muncă. Este dificil să te concentrezi mult sau să depui eforturi fizice, de aceea fii îngăduitor cu tine însuți. Se pot accentua neplăceri legate de sănătatea sistemului respirator, a brațelor sau ficatului. Folosește principii naturiste pentru a te îngriji și evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale.

Capricorn

Se întrezăresc activități amuzante alături de cei dragi, la finalul acestei săptămâni. Persoana iubită sau copiii îți pot face tot soiul de reproșuri sau pur și simplu vor dori să iasă în evidență ceva mai mult decât de obicei. Ascultă-le doleanțele, dar nu te lăsa impresionat de mofturile sau capriciile lor. Orientează-ți atenția și spre activitățile specifice unui hobby. Astea te-ar relaxa mult și bine.

Oracolscop 20-26 iunie 2022

Vărsător

Sunt zile bune pentru a sta acasă, alături de membrii familiei și de rude. Pe lângă treburile gospodărești ce vor fi desfășurate cu elan este rost și de discuții ample vizavi de bani și bunuri patrimoniale. Chiar dacă este dificil de a ajunge la un consens agreat de toată lumea, măcar se pun bazele unor viitoare acțiuni și discuții care vor avea succes la momentul potrivit. Evită cheltuielile nefondate!

Pești

Comunicarea cu persoanele din anturajul apropiat este frecventă la finalul acestei săptămâni prin diverse mijloace mai mult sau mai puțin convenționale. Fii prudent pentru că tendința de a exagera este greu de gestionat. Păstrează-ți calmul, detașarea de problemele altora și ferește-te de a da sfaturi. Îți sunt favorabile călătoriile pe distanțe scurte, fie în vizită la rude și cunoscuți, fie pentru plimbări ușoare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇