Horoscop de weekend: 25-26 iulie

Horoscop de weekend: 25-26 iulie

Berbec

Relațiile parteneriale sunt subiectul principal din acest weekend. Dispui de multă susținere astrală, astfel încât să-ți provoci partenerul de viață sau de afaceri la un dialog constructiv. Există nemulțumiri în privință colaborărilor în care ești implicat.

Este o perioadă vulnerabilă pentru tine, însă hiba este doar la tine. Ceilalți doar depun eforturi, în felul lor, să te sprijine cu tot ce pot. Odihnește-te și îngrijește-ți sănătatea.

Taur

Sunt zile cu multă muncă, dar și cu evidențierea unor probleme de sănătate cronice. Ai multe de făcut, spor nu prea ai, iar relațiile cu ceilalți lasă de dorit. Selectează prioritățile și bazează-te doar pe tine.

Bine este să nu îți dezvălui planurile de acțiune. Fii foarte atent la sănătate! Odihnește-te mai mult, folosește și tratamente naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit și sfaturile specialiștilor în sănătate.

ADVERTISING

Gemeni

La sfârșitul acestei săptămâni ești foarte creativ. Dorința de amuzament este la cote înalte, iar prietenii îți țin isonul. S-ar putea ca persoana iubită să-ți facă anumite reproșuri vizavi de comportamentul tău în ale amorului.

Fii receptiv și lămurește lucrurile. Copiii îți vor atrage în mod special atenția, fie prin modul în care își petrec timpul liber, fie prin modul în care își expun ideile și opiniile personale. Ai ce învăța de la toată lumea.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Rac

Casa și familia sunt domeniile preferate în acest weekend. Este o perioadă bună de a te ocupa de reamenajarea casei, curățenii generale sau de reparații curente. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar contradicțiile frecvente.

Prudența și discernământul te pot ajuta să rezolvi lucrurile, astfel încât țoată lumea să fie mulțumită. O vizita în locurile natale, un dialog cu rudele, răsfoitul unui album cu fotografii de familie sunt binevenite.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Leu

Ești mai mult pe drumuri la finalul săptămânii. Rudele și prietenii apropiați îți solicită ajutorul, însă cu greu te desprinzi de ale tale. Gândirea și comunicarea nu îți sunt susținute, așa încât vorbește puțin și nu îți lua angajamente pe care nu le poți onora.

S-ar putea să apară în sfera ta de interes dorința de a-ți completa bagajul educațional. Fii prudent și nu te grăbi în acțiuni! Delectează-ți sufletul cu un film bun sau cu plimbări în aer liber.

Fecioară

Sunt zile propice pentru a te ocupa de bugetul de venituri și cheltuieli. Nu prea ești mulțumit de banii pe care îi obții de la un loc de muncă și te gândești să-ți reduci eforturile în acest sens.

Cheltuielile zilnice îți dau bătăi de cap, vrei mai mult decât îți poți permite, însă astrele te sfătuiesc să fii prudent și să ai răbdare. Îți vor veni bani de unde nici nu te aștepți, când te aștepți mai puțin, dar mai ales va fi vorba de o sumă considerabilă.

ADVERTISING

Balanță

Zile interesante la sfârșitul acestei săptămâni. Stările tale de spirit sunt contradictorii, ai chef și spor pentru toate, însă bine ar fi să-ți orientezi eforturile către relațiile parteneriale. Perioada subliniază hibele relațiilor tale cu ceilalți.

Privește atent la tine și la felul tău de a fi, deoarece trebuie să-ți remodelezi reacțiile și modul în care te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. Abordarea unor cursuri de dezvoltare personală sau o discuție cu cineva drag te-ar ajuta mult și bine.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Scorpion

Este bine să te odihnești mult în acest weekend, departe de forfota cotidiană. Stările de spirit fluctuează destul de mult, așa încât bine este să fii cât mai discret și să te ocupi doar de activitățile de rutină.

Plimbă-te în aer liber, evită persoanele zgomotoase și spațiile aglomerate. Anumite persoane din anturaj îți pot crea neplăceri, dar cu prudență și discernământ le poți depăși fără probleme.

Săgetător

Prietenii îți sunt alături în acest weekend. Întâlniri, dialoguri, controverse, toate alcătuiesc un carusel deosebit. Poți primi informații și sfaturi bune în legătură cu proiectele în care ești implicat.

Nu lua de bun chiar tot ce auzi, întrucât sunt multe persoane în jurul tău care vor să te sâcâie. Poate ar trebui să faci o selecție printre cei apropiați. Fii mai atent la așa-zișii protectori.

Capricorn

Domeniul profesional și imaginea în ochii celorlalți îți atrag atenția la sfârșitul săptămânii. Se pare că relația cu șefii este destul de tensionată, însă vina îți aparține în totalitate. Alcătuiește-ți un plan de îmbunătățire a poziției la locul de munca.

Dialogurile sociale îți sunt favorizate, așa încât poți să te justifici și să-ți asumi responsabilitățile necesare. Discută cu membrii familiei problemele tale profesionale. Te vor sprijini mult.

Dragă Dumnezeul Meu

Vărsător

Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă teme de meditație în acest weekend. Recomandabil este să-ți alcătuiești planuri în acest sens, întrucât astrele îți trimit raze deosebite.

Totuși, răsturnările de situație pot fi la ordinea zilei. Este o perioadă bună de a-ți bucura sufletul cu o piesă de teatru, un film bun sau un concert de muzică. Balansul dintre latura materiala și cea spirituală a vieții îți poate crea stări de vis.

Pești

Finanțele și bunurile altora te preocupă la finalul acestei săptămâni. Este o perioada bună pentru a achita taxe, impozite, credite sau de a te ocupa pe îndelete de afacerile pe care le desfășori în comun cu alții.

Gândește-te la investiții pe termen lung și la a cheltui pe strictul necesar, deoarece segmentul veniturilor obținute din munca proprie este foarte vulnerabil. Există discrepanțe între ce îți dorești tu din punct de vedere bănesc și ce îți oferă contextul actual.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇