Horoscop de weekend: 24 - 25 octombrie

Horoscop de weekend: 24 - 25 octombrie

Berbec

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă prietenii. Sunt momente bune de a lua legatura cu cei pe care nu i-ai vazut de mult. Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evită provocarile si nu-ți divulga planurile de viitor. Cineva care te protejează îți poate oferi informații prețioase legate de conflictele mocnite din sfera profesională.

Soarele intră în Scorpion. Avem treabă cu noi

Taur

Domeniul profesional te poate solicita mult, chiar dacă este weekend. Un șef are nevoie de informații de la tine. Cu prudență și discernământ vei reuși să depășești momentele tensionate. Însă cumva, imaginea ta în ochii celorlalți are de suferit. Remediază situația cât mai repede. Vor intra în scenă și reuniunile familiale.

Mercur retrograd în Scorpion și Balanță, 14 octombrie – 4 noiembrie 2020. O nouă perspectivă

Gemeni

Ești preocupat de relațiile cu străinătatea la sfârșitul acestei săptămâni. Poți primi vești alarmante, dar sunt chestiuni pasagere pe care le vei rezolva ușor, așa cum îți dorești. Pe de altă parte, dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Activitățile culturale te ajută să-ți liniștești mintea și să-ți îmbogățești bagajul de informații.

Pentru a schimba/vindeca ceva este nevoie de angajament și de ... respect de sine

ADVERTISING

Rac

Taxele, impozitele si relațiile cu instituțiile financiare sunt temele principale de la finalul acestei săptămâni. Achită datoriile si ordonează documentele privitoare la bani si bunuri patrimoniale. S-ar putea să descoperi unele nereguli, dar le vei putea remedia cu ușurință. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală fluctuează. Fii alături de cei dragi și relaxează-te!

Leu

Bine ar fi ca în acest weekend să te ocupi de relațiile parteneriale și de proiectele comune cu alții. Ar putea ieși discuții aprinse, dar se va cădea la pace până la urmă. Totuși, există în preajma ta relații sau colaborări care nu te mai reprezintă, astfel încât gândește-te pe îndelete și remediază nemulțumirile. Intervin chestiuni financiare comune cu alții.

ADVERTISING

Fecioară

Sunt zile cu multe treburi de rutină la finalul acestei săptămâni. Nu prea ai susținători, așa încât bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Există conflicte mocnite în sfera muncii pe care ar trebui să le ai in vedere. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile și să te ocupi de priorități. Relaxează-te și cultivă umorul!

Balanță

Excelent acest weekend pentru a te ocupa de un hobby. Creativitatea este accentuată, așa încât valorifică-ți talentele și oferă-le celor dragi posibilitatea să se bucure de ele. Relațiile sentimentale pot cunoaște suișuri si coborâșuri, dar sunt momente pasagere. Copiii si problemele lor sunt o altă temă reprezentativă. Adună-i pe cei dragi la o petrecere amuzantă!

ADVERTISING

Scorpion

Finalul săptămânii este potrivit treburilor gospodărești. Poți face ușor curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Apar neînțelegeri în relațiile cu membrii familei, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Nostalgia copilăriei te va cuprinde pe neașteptate, oferindu-ți un farmec aparte. Distracții alături de cei dragi.

Săgetător

Prietenii apropiați sau rudele îți sunt alături la sfârșitul acestei săptămâni. Dialoguri, vizite, sfaturi, schimb de informații – o avalanșă de situații greu de urmărit sau înțeles. Pe de altă parte, ar fi bine să-ți rezervi momente pentru studii, documentare sau pentru a lectura o carte dragă sufletului tău. Evită să vorbești mult despre tine și planurile tale!

Capricorn

Se întrezăresc preocupari financiare în acest weekend. Ori primesti cadouri sau recompense, ori afli vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Pe de altă parte, bine ar fi să-ți verifici situația bugetului de venituri și cheltuieli și să eviți speculațiile de orice fel. Energia vitală fluctuează mult, așa încât ocupă-te doar de treburile de rutină.

Vărsător

Finalul acestei săptămâni îți aduce stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile față de ceilalți. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine si de treburile tale. Tratamentele cosmetice, începerea unei diete de sezon, înscrierea la cursuri de dezvoltare personală sau schimbarea garderobei sunt activități potrivite.

Pești

Ai nevoie de discreție, moderație și introspecție la finalul acestei săptămâni. Ar fi binevenită o minivacanță, mai ales departe de forfota vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent și obiectiv tot ce se petrece în jurul tău. S-ar putea să descoperi mici conflicte în relațiile cu cei apropiați. Evită provocările și trasează-ți noi planuri de viitor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇