Horoscop de weekend: 24 - 25 iulie

Horoscop de weekend: 24 - 25 iulie

Berbec

Relațiile cu prietenii vor cunoaște modificări majore începând cu acest weekend, datorită aspectului de Lună plină ce se formează în Semnul Vărsătorului. De unii te vei despărți definitv, însă se face loc pentru alte personaje mult mai interesante și care îți vor rămâne alături pentru multă vreme de acum încolo. Providența te va ajuta discret din umbră. Atenție că există detalii neplăcute legate de anturajul actual pe care te bazezi.

Taur

Luminile rampei vieții sunt ațintite asupra ta, datorită aspectului de Lună plină ce se va forma în Semnul Vărsătorului în acest weekend. Se finalizează o etapă profesională, se pregătește, discret, în umbră o alta. Relațiile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale sunt tensionate, însă există șanse ca unul dintre aceștia să te ia sub aripa lui ocrotitoare. Totuși, ar fi bine să te sprijini mai mult pe forțele tale, pentru că sprijinul altora va fi temporar.

Prima Lună plină în Vărsător, 24 iulie 2021. Schimbări radicale, viziune nouă

Gemeni

Weekend-ul îți poate aduce noutăți legate de relațiile cu străinătatea, datorită aspectului de Lună plină ce se formează în Semnul Vărsătorului. Unele informații primite te pot necăji, însă ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Demersurile legate de călătorii sau de studii pot cunoaște succese. Dacă ești nevoit să susții probe, examene sau discursuri publice, fii prudent și alege-ți cu grijă cuvintele.

ADVERTISING

Rac

Se întrezărește finalul unei etape financiare, în special legată de banii și bunurile obținute și administrate în comun cu alții: partener de viață, de afaceri, colaboratori. Aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Vărsătorului dinamizează câștigurile și favorurile obținute prin intermediul altora și de aici foarte ușor poți să faci planuri de investiții sau călătorii. Evită decizile majore, promisiunile, creditele bancare. Ar fi bine să-ți achiți mai întâi toate datoriile.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Leu

Relațiile parteneriale sunt bulversate, datorită aspectului de Lună plină ce se formează la sfârșitul acestei săptămâni în Semnul Vărsătorului. Unele contracte, colaborări mai vechi se pot destrăma definitiv. Poate intra în discuție și un divorț sau o separare de un partener de viață oficial. Discrepanțele pornesc de la banii și bunurile pe care le deții în comun cu ceilalți. Controlează-ți reacțiile și fii prudent la gânduri, vorbe, fapte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Munca și sănătatea sunt domeniile atinse de aspectul de Lună plină ce se formează la finalul acestei săptămâni în Semnul Vărsătorului. La serviciu se închide o etapă și se pregătește discret, în umbră o alta. Îndatoriri noi, activitate intensă pe termen lung, dar și cu plata pe măsură. De aici, sănătatea va avea de suferit. Se recomandă dozarea eforturilor și alternarea orelor de muncă cu cele de odihnă. Variante deosebite de îmbunătățire a sănătății.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

Balanță

Iubirea și implicațiile ei vor cunoaște o noua etapa în viața ta, datorită aspectului de Lună plină ce se formează în Vărsător la finalul acestei săptămâni. Dacă ești implicat într-o relație mai veche, aceasta se poate reconfigura și consolida. Însă, foarte posibil este să te orientezi și spre cuceriri noi. Pentru unii nativi se anunță apariția unui copil. Pentru cei care au deja copii, relațiile cu aceștia se vor schimba.

ADVERTISING

Scorpion

Aspectul de Lună plină ce se formează în Vărsător în acest weekend îți aduce noutăți în plan familial. Poate fi vorba despre schimbarea locuinței, despre achiziționarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vânzări ale unor terenuri sau case. Oricum schimbarea, înnoirea sunt cuvintele de ordine. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și foarte ușor se pot isca discuții. Fii înțelegător și deschis către nevoile celorlalți.

Oracolscop 19 – 25 iulie 2021

Săgetător

Weekend-ul este potrivit pentru întâlniri și dialoguri cu neamurile și cu prietenii apropiați. Se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Vărsătorului, aspect care îți va aduce în preajmă oameni noi, alături de care vei lega prietenii pe termen lung. Însă, clar te vei desprinde de alții. Mentalul este răscolit, astfel încât ar fi bine să vorbești cât mai puțin și să eviți deciziile majore. Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă temă importantă.

Capricorn

Se anunță un final de etapă de câștig din munca desfășurată la serviciu, datorită aspectului de Lună plină ce se va forma în Semnul Vărsătorului, în acest weekend. Este posibil să primești o sumă considerabilă de bani sau cadouri deosebite. Tentația cheltuielilor este la cote înalte, de aceea fii prudent. O rudă sau un prieten apropiat poate profita de câștigurile tale, sub diverse pretexte. Recomandabil este să faci economii și să fii cât mai discret vizavi de bugetul tău.

Vărsător

Ești vedeta weekend-ului, datorită formarii aspectului de Lună plină în Semnul tău zodiacal. Beneficiezi de multă energie și de șanse deosebite de a-ți remodela personalitatea și modul de relaționare cu ceilalți. Sunt momente favorabile pentru a începe un program de îngrijire corporală, pentru înnoirea garderobei și pentru trasarea unor noi planuri de viață. Ar fi bine să te gândești și la dezvoltarea ta personală prin participarea la cursuri și studii specifice.

Pești

Aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Vărsătorului în acest weekend îți aduce o mare dorință de interiorizare și meditație asupra realităților cotidiene. Poți afla informații prețioase legate de locul actual de muncă și despre cei apropiați. Dușmanii ascunși sunt la pândă, însă providența veghează atent și permanent asupra ta. Sunt momente bune pentru a-ți creiona noi planuri de viață. Adoptă o dietă, hidratează-te suficient și odihnește-te mai mult.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇